Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walczyć

Polecane posty

Gość gość

Mam powodzenie u facetów i jakoś nie brakowało ich w moim życiu ale raczej chodziło im zawsze o to samo, już długo znam pewnego faceta któremu się zawsze podobałam, ale podobał on się mojej siostrze więc nie wchodziłam jej w drogę. Po latach się spotkaliśmy i ok 1,5 roku on się bardzo starał zabiegał o mnie i byliśmy razem ale mamy mało czasu dla siebie i mi to bardzo przeszkadzał i powiedziałam żebyśmy dali sobie z tym spokój. W grudniu się spotkaliśmy i wiem, że dalej go kocham i nie potrafię o nim zapomnieć, gdy rozmawialiśmy powiedział, że myśli tak samo ale wie jak cierpiałam jak nie miał dla mnie czasu z powodu pracy szkoły itp. i nie chce żebym znowu to przeżywała i woli żebyśmy byli w kontakcie cały czas ale żebym nie zamykała sobie drogi z jego powodu bo nie chce mi niszczyć życia. Od tego czasu cały czas gadamy, wiem że mogę na niego zawsze liczyć i jest najlepszym przyjacielem i nie tylko. Tylko nie wiem co mam zrobić czy o niego walczyć tak jak jak on to zawsze robił i czy zgodzić się z nim i poczekać. (nie mieszkamy w jednym mieście) Doradzicie?

Gość tygrys szablozeby sie trzesie
pozwol zeby sie chlopiec wygodnie ulozyl do gory jajami i pachnial na poczatek 🖐️

Gość gość
a jakieś poważne odpowiedzi?

Gość gość
I co nie spotykacie się teraz wcale czy tylko wtedy kiedy on ma ochotę na sex?

Gość gość
jestem dziewicą i chcę nią być do ślubu..

Gość gość
To Ty już powinnaś wiedzieć czego chcesz