Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackangeeel

Jestem uzalezniona od flirtu

Polecane posty

Gość blackangeeel

To jest silniejsze ode mnie ! nie potrafie sie powstrzymac , gdy widze ze przykuwam czyjąś uwagę , automatycznie staje się gotowa na flirt . to staje się chore bezprzerwy pragne czegos wiecej i wiecej . Mam 22 lata i jestem od 4 lat w związku naprawde Kocham swojego partnera i to nie podlega jakiejkolwiek dyskusji ale w momencie gdy jestem adorowana przez innego męzczyzne kompletnie o nim nie mysle , dopiero pozniej gryzie mnie sumienie , że pozwalam sobie na to . ale nie na dlugo . oczywiscie nie mowie o seksie bo moj partner jest jedynym w moim zyciu ale o zwyklym flircie , wymianie komplementow , czy niewinnym dotyku

Gość gość
ale gdzie się dotykasz z tymi facetami?

Gość blackangeeel
no trzymanie za rece, obięcia czy dotyk twarzy ..

Gość gość
a mizianie po c*pce?:)

Gość gość
mam tak samo, wszystkie tak mamy, jesteśmy szujami, i uwielbiamy kokietować, uwielbiamy dostawać komplementy, itd. ale ja już tego nie robię, potrafię się powstrzymać, bo wyobraź sobie swojego chłopaka który ma takie same ciągoty do niewinnego flirtu. miło by Ci było gdybyś wiedziała, że On flirtuje sobie z jakąś laską?

Gość blackangeeel
jezeli chodzi o dotyk ręką to mizianie odpada aczkolwiek ocieranie się o siebie siedzac na sobie , owszem.

Gość blackangeeel
jakos nie mysle o tym . chyba zyje w upewnieniu ze to jest nierealne by on robil to samo. choc wiem , ze nigdy nie mozna byc tego pewnym.

Gość gość
"aczkolwiek ocieranie się o siebie siedzac na sobie , owszem." to siadasz na obcych facetach?:))

Gość blackangeeel
"mam" faceta z którym flirtuje juz dluzszy czas , w gre wchodza spotkania , trzymanie za reke , przytulanie czy "siadanie na nim" ale on jest jedynym z ktorym pozwalam sobie na tak duzo .

blackangeeel -- to poflirtujemy :P ściągaj majtki :D mój moskwicz jest gotowy do wykonania kursu po mieście ;):D

Gość blackangeeel
gadka typu sciagaj majtki raczej nnie dziala na mnie pozytywnie , powiem wiecej dziala to na mnie wrecz odpychajaco, wiec mozesz darowac sobie takie teksty...

blackangeeel -- ok powinienem powiedzieć ściągaj gacie i rwij tzytzkonosz jak dzika świnia świeżą paszę w korycie ;):D ja jestem chłopełłe w morde jeża :D chcę tzipełły na flircie z miejsca, każda alpaga leci na mój zarost i każda sklepowa da na krechę, jak pokaże Jej moje uzębienie w którym zalegają resztki gnijątzego żarcia :D:D

Gość blackangeeel
nie musisz opisywać swojego stylu bycia , uwierz to malo wazne .

blackangeeel -- lecisz na mnie jak worek kartofli na klienta wystawiony na targu ;):D czuję to, że jesteś mokra kiedy widzisz moje postełły :P żadna babełłe nie oprze się mojej drasce na kalesonach ;):D:D

Gość blackangeeel
nawet gdyby Twoja dreska na kalesonach była ostatnią dreską na kalesonach na swiecie , a Twoje postełły jedynymi postełłami na forum , to "workiem" nie byłabym gwarantuje.

Gość gość
taki piękny troll<3

Gdybyś, w istocie, była uzależniona od flirtu, nie odrzuciłabyś kwiecistych zalotów Amstafa, jako alkoholik nie przejdzie obojętnie obok zalotnego spojrzenia kieliszka wódki.

blackangeeel -- wiem, że jesteś zgrabna lufa, a ja jestem wprawny rusznikarz, więtz przegwintowałbym Cię jak dzikie stado arabów samotną Indianke :P:D mój fiu.utełłe jest naostrzony i czeka na przygody ;):D:D

blackangeeel -- mógłbym sprawić dotykiem, źe Twoje majtki odfrunełyby mokre, jak dzikie ptaki po deszczu, do cieplych krajów ;):D

blackangeeel -- powaliłem Cię na kolana :P a teraz w spazmach jęczysz i kwiczysz jak maciora podczas porodu ;):D:P Twoja tzipełła jest gorątza jak moje platzki ziemniaczane na patelini ;) nawet pomarańcza się poznała na trollu, który dziś pomaluje świat na biało :D:D:D

Gość gość
a moze ze mna ktoras poflirtuje ?

Gość gość
a moze jest tu dziewczyna ze ślaska chetna na flirt

Gość Champtar
Moim zdaniem flirt to nie wskazywanie obcym facetom na kolana a gra słów.

Gość Champtar
*wskakiwanie facetom na kolana.

Gość koneser2014
nie tylko słów - to gesty, blask w oczach, i ten szczególny uśmiech...prowokujący i zachęcający

Gość blackangeeel
Amstaff flirt ma być pociągający i uzalezniający , a nie odpychający ... Ps. majtki mam na miejscu .

Gość blackangeeel
Ożesz pacze majtki odfrunęły:O:(

blackangeeel -- przecież jest pociągający, jak babełłe dobrze ciągnie to jest dobry flirt :P:D babełłe brana na ostro smakuje jak dobra gorzała ;):D