Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. mam 16 lat prawie 2 lata temu dostałam pierwszy okres i do tej pory go nie mam. Miesiąc temu zrobiłam to pierwszy raz z chłopakiem, gumka pękła.. czy to możliwe żebym była w ciąży?? Bo czytałam w Internecie o pierwszych jej objawach i mam sporo. Podwyzszona temperatura ciała, nudności, nadwrażliwość piersi, senność, zmęczenie, częstsze oddawanie moczu i mialam plamienie , juz myslalam ze to miesiaczka będzie ale mialam dwa dni takie coś tylko i czytałam ze to jest związane z implantacja zarodka ... Pomóżcie mi nie wiem co mam myśleć. Liczę na wasza pomoc

Gość gość
Jesli pierwszy okres dostalas dwa lata temu i od tamtego czasu juz ani razu to czemu Ty dziewczyno nie bylas u ginekologa jeszcze? Zasuwaj i to szybko. A co do ciazy no ja bym powiedziala ze nie jestes w ciazy ale ze wzgledu na to ze od tak dawna nie mialas juz okresu to owulacja mogla sobie i wystapic ostatnio. Najlepiej zrob test a potem zasuwaj do gina da Ci cos na wywolanie i bedzie ok.

Gość gość 001
zrób test bo my tutaj nie wróżymy z fusów. Jeśli miała miejsce taka sytuacja to ciąża nie jest wykluczona. Jak będziesz czytać pierwszych objawach ciąży to gwarantuję ci że będziesz je mieć nie ważne czy będziesz w ciąży czy nie. Pewnie każda z nas przez cos takiego przechodziła. Ja nawet czasami jak wiem że nie było możliwości zajścia to się zastanawiam. Jesteś młoda i moga się u ciebie dziać jeszcze różne schizy w cyklu zwłaszcza że jak piszesz masz problemy z miesiączką. plamienia, krwawienia, Cykle moga się regulować do 7 lat nawet od pierwszej miesiączki, ale jeśli nie masz okresu od 2 lat to przydałoby się sprawdzić co jest tego przyczyną.

Gość gość
W tej chwili nawet uczennice klasy 6-tej są w ciąży

Gość gość
Głupie c**y, wszystkim gumki pękają, durne prowo bo rozwalić gumki nie dałby rady nawet koń, no chyba że tych gumek wasi "mężczyźni" szukają w parkach w których dojrzewały przez wszystkie pory roku :D

Gość gość 001
Zdarza się. mi i mojemu kiedyś 2 razy pękła gumka Unimil z jednego opakowania, zakupione w aptece. Za pierwszym razem myślałam że to przypadek przy drugiej stwierdziliśmy że coś jest nie tak. Data ważności w porządku nawet przyglądałam się czy nikt nie przebił opakowania bo i takie rzeczy słyszałam. Trzecią już wyrzuciłam. To był chyba pierwszy i ostatni raz kiedy używałam tych gumek. Nie wiem co było z tymi gumkami nie tak. Przy dureksach a nawet przy gumkach z lidla mi się to nie zdarzyło.

Gość gość
pekaja i to czesto