Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co jej może chodzić

Polecane posty

Gość gość

Byłem dzisiaj w pubie na piwie z taką jedną koleżanką i jak siedziała obok mnie, to co jakiś czas smyrała mnie pod stołem nogą. Nie znamy się długo, ale nie tak dawno temu też miałem z nią podobną sytuację i nie wiem o co jej z tym chodzi? Jestem nieśmiały i mnie to trochę krępowało, a ona się wtedy lekko podśmiechiwała. Zapytam wprost, czy ona chce ode mnie seksu? Niestety jestem prawiczkiem i dlatego nie wiem czy dziewczyny dają w taki sposób sygnały, ale takie jej zachowanie mi się właśnie z tym kojarzy.

Gość gość
bystry jesteś :D

Gość gość
Tak, w ten oto "subtelny" sposób daje Ci do zrozumienia, że możesz do niej uderzać.

Gość gość
A macie jakieś pomysły jak to mógłbym rozegrać? Nie mam doświadczenia, więc nie wiem jak to rozwinąć. Możecie coś doradzić?

Gość gość
Bo jak tak to wygląda, to nie chciałbym tego zignorować.

Może przy najbliższej okazji powiedz jej na koniec spotkania z uśmiechem, że może następnym razem spotkacie się we dwoje ;-)

Gość fotel
trudno wyczuć o co jej chodzi.następnym razem niby przypadkowo wyjmij penisa i posmyraj ją nim pod stołem.jeśli się będzie głupio podśmichiwać to pewnie chodzi jej o seks.a jeśli na dodatek to osoba udzielająca się na kafeterii ,to anal masz jak w banku.

Gość gość
Spytaj się jej grzecznie czy chce żebyś ją zerżnął :)