Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 509997543

rutyna zabija ratunku

Polecane posty

Gość 509997543

facet jest świetny, seks z nim oblędny- ale dni nam sie zlewają, zawsze jest tak samo, przyjezdzam na film i dobre bzykanko, potem spać a z rana praca....... wydaje mi sie ze ta rutyna juz zaczyna wypalac nasz zwiazek, mimo tego ze pozadamy siebie tak samo mocno jak na poczatku co robic, jak ratowaac sytuacje?!

Gość gość
nick to numer telefonu?

Gość gość
trójkąt z psem sąsiada pomoże

Gość Dycha1
Czego chcieć więcej masz prace, partnera z którym spędzasz swój wolny czas. Ja tych bab nie rozumiem nie maja faceta to jest źle a jak mają faceta też jest źle. Najlepiej zaszyj tą dziure i idź do kopalni tam to poznasz prawdziwy koszmar.

Gość gość
Nie ma czego ratować zmień tok myślenia

Gość 509997543
nie spodziewalam sie takich ostrych reakcji, no prosze. nick to tylko nic nieznaczace cyferki co do tej kopalni- nie dziękuję ;) to chyba normalne ze chce podwyzszyc jakosc naszego zwiazku, nie jestem gruba babą bez ambicji z facetem ktory lyka niebieskie piguły zeby mu chociaz raz na tydzien stanał. uwazam ze razem ze swoim mezczyzna mamy szanse na naprawde DOBRY związek. pytam sie was co moge zrobic zeby go ulepszyc, jestem zadowolona umiarkowanie, chce byc bardziej- w tym tez nie ma nic zlego

Gość Dycha1
idź na jakaś randke jak za dawnych czasów to was do siebie zbliży jeszcze bardziej na pewno.

Gość 509997543
myślę nad zdradą.

Gość 509997543
to tez jest zawsze jakis pomysł;)

Gość 509997543
wiecie dlaczego lubie kafeterie? bo uwielbiam komenatrze ludzi podszywaczy, zawsze skutecznie poprawia mi humor ;)

Gość Dycha1
A no życie :) a niech się podszywają przynajmniej jest śmieszniej :)

Gość 509997543
jestem k***ą;)

Gość gość
wiem

Gość Dycha1
ale beka :) na tej kafeteri :)

Gość Dycha1
A teraz tak na powaznie zacznij spędzać z nim romantyczne wieczory zamiast się bzykać i oglądać filmy non stop. Niech kolejny wieczor bedzie inny. Potrzebujesz zmian. Ja bym tak zrobil jak napisałem. :)

Warto zadbać o duchową podbudowę związku - dużo rozmawiajcie! Ja uwielbiam seks z Ukochanym Mężem - w ciągu ostatnich 3 miesięcy kilka razy zdarzyło się nam kochać nawet 6 razy dziennie (rok temu myślałam, że to niemożliwe), ale najważniejsza jest nasza więź duchowa.

Gość gość
jak nic oprocz ******** was nie laczy to czego ty oczekujesz? gdzie ty tu widzisz material na dobry zwiazek? dobry zwiazek to i pozadanie i umiejetnosc wspolnego spedzania czasu a tu jakos tego nie widze.