Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia2221

możliwość ciąży

Polecane posty

Gość madzia2221

Przez ostatni rok moje cykle trwały 21-22 dni, jednak ostatnia miesiączka (28.12-04.01) spóźniła się i cykl wydłużył się do 26 dni. 12.01 zaczęłam współżyć, a 12.01 zrobiłam to ponownie, gdy jednak gumka pękła, czubek penisa byl lekko we mnie, był przed wytryskiem. Przez tę ostatnią zmianę cyklu mam problem z ustaleniem czy były to dni płodne. Czuję, że mam objawy ciąży i bardzo się stresuję. Czy mogą być one spowodowane niemal obsesyjnym myśleniem o ciąży i paniczym strachem przed nią? Jest dla mnie ogromnie ważną sprawą, aby nie mieć dziecka. Mam zamiar przerwać współzycie, bo to co przeżywam to koszmar. Proszę o jak najbardziej upewniające odp;)

Jeśli stosunek był 12 stycznia to dzisiaj nie możesz czuć absolutnie żadnych objawów ciąży. Nie oznacza to że nie jesteś w ciąży, ale to stanowczo za wcześnie na jakiekolwiek objawy!

Gość madzia2221
Chyba, że może objawy zagnieżdżenia zarodka? Dziś poczułam na wysokosc****sladkow, z przodu, lekki bol, ale dlugi, wciaz odczuwam go w jednym miejscu. Coą jal lekkie ukłucia. Temperatura wzrosła o około stopień. Nadal mam nadzieję, że to wszystko przez to, że strasznie tego nie chcę.

Nie panikuj proszę! Nie mogłaś poczuć objawów zagnieżdżania się zarodka, ponieważ tego się nie da poczuć! Kup dla pewności test i zrób go W TERMINIE (czyli nie dziś ani jutro itp.) przepisanym w instrukcji. Nie czytaj objawów ciąży w sieci, bo Ci gwarantuję, że poczujesz wszystkie - włącznie z tymi właściwymi dla 9-tego miesiąca ciąży. To tak jak każde złe samopoczucie czy kropka na ciele da się po lekturze internetu podciągnąć pod nowotwór złośliwy. Spokojnie, mam nadzieję, ze będzie dobrze :)

Ja jakieś wyraźne objawy ciąży poczułam dopiero około szóstego a może nawet ósmego tygodnia, nie pamiętam nawet, bo to było dawno. Wtedy już dawno wiedziałam że jestem w ciąży bo dziecko było planowane. Jednak z pewnością nie było to tydzień po zapłodnieniu.

Gość madzia2221
Mam wielką nadzieję, ciągle czytam te wszystkie możliwości i to mnie zwyczajnie wykańcza, ale mam nadzieję, że jest tak, jak mówisz bo sama tego doświadczyłaś, dzięki wielkie:)

Gość gość
Witaj.Tak jak wczesniej kasia powiedziala nie ma co panikowac im bardziej panikujesz tym bardziej wbijasz sobie w glowie ze to prawda.W ciaze nie jest tak prosto wpasc ja z dziewczyna staramy sie pare mc i nic a bardzo chcemy.POzdrawiam serdecznie.glowa do gory:-)

Gość gość
Dodam, że dziś w trakcie dotykania moich piersi nagle zaczęłam mówić, że strasznie boli, na co sam mój chłopak stwierdził, że coś takiego nigdy mnie nie bolało a sprawiało przyjemność. Po jakim czasie można ten standardowy ból piersi odczuć?

Gość madzia2221
Dodam, że dziś w trakcie dotykania moich piersi nagle zaczęłam mówić, że strasznie boli, na co sam mój chłopak stwierdził, że coś takiego nigdy mnie nie bolało a sprawiało przyjemność. Po jakim czasie można ten standardowy ból piersi odczuć?

Gość madzia2221
Dziewczyny!!

Gość gość
wariatka z ciebie

Ból piersi też nie może być w tydzień po zapłodnieniu. Piersi mam dość wrażliwe na ból (aczkolwiek uwielbiam jak Ukochany ich dotyka), więc również mogę zaświadczyć, że prędko ten objaw nie następuje - po prostu stres i tyle!

Gość madzia2221
Dzis mialam plamienie, po raz pierwszy. Oby to nie to co mysle, bo dzis powinnam dostac miesiaczke. Jutro lece po testy! Jakies uwagi co do firmy i uzytkowania?:)

Gość gość
k***a na znowu z tym Ukkochanym... wracaj do psychiatryka bo mi sie rzygac chce jak cie czytam

Może po prostu zaczyna Ci się okres i testy nie będą potrzebne (choć często się słyszy o przypadkach objawów jak na okres w ciąży).

Gość madzia2221
Wiec nie czytaj, bo jak kazda kobieta przyszlam tu po pomoc, bo sa tu normalne osoby ktore jej udzielaja. Nie wszyscy muszą być szydercami i chamami jak ty:)

Gość madzia2221
Czekam do tych wiarygodnych 14 dni po stosunku i z rana 26.01 się okaże:)