Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres trwajacy jeden dzien

Polecane posty

Gość gość

hej mam pytanie, czy okres trwajacy 1 a wlasciwie 1,5 dnia o czyms swiadczy? kochalam sie z chlopakiem w poniedzialek bez zabezpieczenia, w czwartek dostalam okres, mniej wiecej w terminie a w piatek popoludniu juz go nie mialam

Gość gość
Świadczy o tym, że powinaś się cieszyć, bo masz końskie zdrowie. Tyle powinien trwać okres u zdrowej osoby i nie boleć. Nie ma czym się martwić, jesteś szczęściarą jak mało kto.

Gość gość
haha, dzieki :)

Gość gość
1 dzień, to trwa okres u chomika. Może już jesteś w ciąży, niezależnie od ostatniego stosunku.

Gość gość
jakbys byla pewna ze to normalne to bys tu nie pytala.moim zdaniem nie to nie jest normalne a skoro wspolzyjesz do tego bez zabezpieczenia licz sie z tym ze moglo dojsc do zaplodnienia pierwszym objawem jest wlasnie brak normalnej miesiaczki a zamiast tego plamienia lub krwawienia ktore trwaja dzien dwa

Gość gość
ja nie twierdze ze to jest normalne, dlatego pytam, ale dostalam go w terminie i towarzyszyly mu normalne objawy jak przed kazdym okresem

Gość gość
ja bym na twoim miejscu zrobila dla pewnosci bete z krwi a w drugiej kolejnosci wybrala sie do ginekologa

Gość gość
prawidlowe krwawienie miesiaczkowe nie trwa 1.5 dnia :O

Gość gość
ale na prawde myslicie ze to moze byc ciaza? nie mialam dni plodnych, on nie konczyl we mnie, musialabym miec niezlego pecha...

Gość gość
co mysle ci napisalam,kup w aptece test i go zrob nikt c przez neta nie powie ze czy jestes w ciazy,ale z pewnoscia takie krtkie krwawienie swiadczy o jaiejs nieprawidlowosci,niekoniecznie o ciazy,ale to normalne nie jest dziewczyno

Gość gość
czyli test i lekarz...

Gość gość
no tak w takiej kolejnosci bo jak pojdziesz bez zrobienia testu to ci kaze gin i tak go robic

Gość gość
ok, dzieki

Gość gość
no i to nie musi oznaczac ciazy,mozesz iec zaburzeia hormonalne jakies,a mialas wczesniej juz takie miesiaczki krotkie?

Gość gość
Okres trwający jeden dzień to doba

Gość gość
nie, nie mialam

Gość gość
postaraj sie nie stresowac ,zrobic test i umowic sie do lekarza trzymam kciuki by bylo okej 🌻

Gość gość
no mam nadzieje ze bedzie ok, przyznam ze ucieszylismy sie jak dostalam okres no i niestety musze zaburzyc ten spokoj...

Gość gość
no i koniercznie pomysl o jakiejs antykoncepcji-cos pewnego tabletki np bo po cholere ci takie jazdy co miesiac? po co sobie stresu w zyciu dokladac,a przy tabsach jak wzegarku dostaniesz

Gość gość
no jak juz pojde do lekarza to napewno je wezme

Gość gość
szczerze mowiac wolalabym niebyc jeszcze mama no ale gdyby jednak okazalo sie ze bede to mysle ze damy rade

Gość gość
trzymam kciuki o ile bedziesz chciala napisz co z tego wyniklo,moze sie jakies innej dziewczynie takie info przyda,pozdrawiam cie serdecznie i sprobuj sie nie denerwowac dzisiaj i tak nerwy ci nic nie dadza a od jutra zacznij dzialac,chyba ze masz jakas apteke pod bokiem to lec i dzisiaj test zrob,po takim czasie nie msui byc z porannego moczu,to moze bedziesz spokojniejsza jak bedziesz wiedziec na czym stoisz

Gość gość
dziekuje Ci za wsparcie :)

Gość gość
Tabletki nie zawsze działają normalnie. Znaczy się to też zależy od kobiet. Na tą reaguje tak a na tamtą tak . Więc lepiej zrób test i lekarz a potem może daj znać co i jak

Gość ankaa

mój lekarz nie widzi problemu w skróceniu okresu z 5 do 1 dnia... tymbardziej mi to nie przeszkadza... i tak od kilku m-cy mam 1-1.5 dniowy okres a raczej bym powiedziała plamienie.. dzieci więcej nie planuje i jestem na tabletkach.

Gość Gosc
Dnia 19.01.2014 o 06:15, Gość gość napisał:

hej mam pytanie, czy okres trwajacy 1 a wlasciwie 1,5 dnia o czyms swiadczy? kochalam sie z chlopakiem w poniedzialek bez zabezpieczenia, w czwartek dostalam okres, mniej wiecej w terminie a w piatek popoludniu juz go nie mialam

Wiadomo co z tego wynikło ? :)