Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Treść stwIerdził że mój syn nie jest wychowany

Polecane posty

Gość gość

Mój teściu ma 2 wnuków. Wczoraj byliśmy wszyscy u nich. I stwierdził, że mój syn jest nie wychowany nie grzeczny,.nie umie się zachować, nie ma podstawowych umiejętności. Mój synuś ma 3,5 roku. A jego drugi wnuk-2 lata. Uważa że to on jest cudowny.

Gość gość
Ale ten drugi wnuk.nie ma prawa wejść do łóżka małżeńskiego, bo to niby miejsce rodziców, ma pukac do sypialni jak wchodzi ( dla mnie to dziwne skoro dziecko jest u siebie), nasz śpij z nami od urodzenia, drugi ubiera się sam, nawet lizaka musi sobie odtworzyć sam chyba, że nie da rady.

Gość gość
a może tak po prostu jest?

Gość jasiowędrowniczek
Demencja starcza albo druga synowa ładniejsza :)

Gość gość
nie wiem jaki naprawdę jest ten twój synuś, ale, że ma matkę analfabetkę, to pewne :(

Gość gość
Taki przykład. Obaj dostali po lizaku od teściowej. Mój syn przyszedł do nas, żeby mu odtworzyć, a szwagier powiedział,.że jeśli nie da rady to mu odtworzy, a najpierw ma sam spróbować i męczył się ponad pół godziny. Mój nie mial już lizaka a on dopoero zaczynał

Gość gość
odtworzyć to można płytę w dvd :D może teść ma rację.

Gość gość
Aż taki stary to teściu nie jest ledwo po 50. Jak maly uderzył syna szwagra to zrobiła się wielka awantura, że mu krzywdę zrobi, że ma lizaka w buzi itp

Gość gość
I o czym to niby świadczy? P******* jesteś?? Jedno dziecko otwarło lizaka a drugie nie,wniosek autorki-ten który otworzył jest niegrzeczny :D

Gość gość
Nie że niegrzeczny, ale po bo męczyć 2 letnie dziecko?

Gość gość
Jakie to męczenie????

Gość gość
Pół godziny dziecko otwieralo tego lizaka i co nie męczenie?

Gość gość
Męczenie to nie podanie dziecku obiadu przez 2 godziny mimo, że głodne. Źle oceniasz rzeczywistość :-o

Gość gość
ale ty jestes glupia i tego tesc nie dodal a szkoda. Powinnas nie miec dzieci to przynajmniej nie wychowywalabys go na sierote. dziecko musi sie rozwijac umyslowo i wlasnie to robi dziecko szwagra gdyz sam probuje wykonac powne czynnosc**przez co poznaje jak to "" dziala"" a twoje nie ma pojecia o niczym bo ma durna matke a bo moj synussss ....

Gość gość
Najbardziej nie podoba mi się to, że dziecko nie ma prAwa wejść do sypialni rodziców bez zapukania, a tym bardziej że nie może wejść do łózka rodziców.

Gość gość
no to chyba normalne z tą sypialnią? czego Ty chcesz?

Gość gość
Pukać jak nie do siebie ? Przecież to też dom dziecka.

Gość gość
Dziewczyny, czy wy jeteście normalne? Autorko najgorsze co może byc to porównywac dzieci i popisywać się ich wychowanie przwd rodziną. Nie wiem, nie znam twojego dziecka i trudno powiedzieć czy jest grzeczne. Ale to co piszesz o tym drugim dziecku to nie jest wychowanie tylko tresura. Proszę was wszystkie wyskoczyłyście na autorkę a jakie wy macie dzieci? Moje jest grzeczne, wychowane le nie idealne, a jednak nie wpadłą bym na pomysł, że 2 letnie dziecko ma pukać do sypialni rodziców. Jak obudzi się w nocy przestraszone to będzie stało pod drzwiami aż rodzice dokończą?

Gość gość
I jeszcze jedno jeśli to są lizaki Chupa Chups to rodzice świadomie go torturują, bo te lizaki mają chyba opatentowane zabezpieczenie przed otwarciem jak leki :p

Gość gość
Tak to był ten lizak. Dla mnie jeszcze dziwniejsze jest, żeby 2 letnie dziecko zapisac na piłkę nożną. Grupa 2-3 latków i jeżdżą z nim 2 razy w tygodniu. Moje dziecko nie sprząta nie chce żeby to robiło, a oni co robią może wyciągnąć wszystkie zabawki, ale ma później posprzątać z mama albo tata.

Gość gość
Czemu nie chcesz żeby Twoje dziecko sprzątało? Wyrośnie z niego śmierdzący len :-o

Gość gość
Po, co mam go męczyć to jeszcze to jeszcze dziecko

Gość gość
O k****, ale idiotka :-o Mój ma 4 lata i od około 1,5 roku uczę go żeby zabawki odkładać na miejsce.

Gość gość
K***a ludzie łykacie jak pelikany

Gość gość
autorko, do tamtej rodziny(szwagra) jakas duza niechec przemawia przez ciebie. Wogole nie kumam o co ci chodzi. jedni rodzice chca by ich dziecko bylo samodzielne inni robia za nie wszystko. Kazdy wychowuje wedlug siebie, wiec nie rozumiem co ci do tego???? czy mowili do ciebie nie otwieraj mu bo to trzylatek i powinien sam sie nauczyc??? Pewnie moze i nawet glupio ci bylo ze mu sie udalo a ty swojego wyreczylas..

Gość gość
Moja ma też 3,5l. Czupa czupsa zawsze próbuje sama otworzyć, chociaż jeszcze nigdy się jej nie udało, tylko tyle że my jej nie każemy tego robić, sama chce. A z tym sprzątaniem to przesądziłaś. Właśnie dobrze go uczą sprzątania, nie ma sam tego robić tylko z którymś rodzicem. A ty nadal sprzątasz za swojego? Bosze! Moja czasami sama posprząta zabawki, czasem musimy jej pomóc, ale nigdy sama za nią nie sprzątam. To już duże i rozumne dziecko. Nawet wczoraj powiedziała, mama wiem że ta zabawka dużo kosztowała i ja cały czas o nią dbam. Tak naprawdę to była zwykła maskotka, ale dziecko nauczone potrafi nawet o to dbać. Może ty powinnaś się zmienić.

Gość gość
prowo czy nie, ale dzieki takim zachowaniom, ktore opisuje autorka rosna nam sieroty i kaleki zyciowe.

Gość gość
Nie komentują naszego synka. Mój synuś chodzi spać o tej porze, ktÓra mu odpowiada, a ich syn o 8.45 idzie się kąpać ( oni siedzą przy nim, ale sam się kąpie) i o 9 musi iść spac. Dzieci też potrzebują trochę luzu.

Gość gość
Ludzie nie rozumiem was dlaczego tak jedziecie z autorka!!!!!! Dla mnie to tez tresura zamiast wychowywac to tresuja biedne dziecko.Ja tez gdy syn byl jeszcze maly sama otwieralam mu lizaka.I w ogole takie porownywanie dzieci jak robi Twoj tesc to masakra kazde dziecko jest inne i kazde ma inne zachowanie.

Gość gość
Żona szwagra poszła do kuchni pomagać teściowej no i on przyszedł do szwagra z tym lizakiem i szwagier powiedział do niego ,, Dawid najpierw spróbuj sam otworzyć jak ci się nie uda to ja c***omogę" męczył się pół godziny i nie pomógł mu. Jak powiedziałam to żonie szwagra to mi powiedziała, że on nie pierwszy raz radzi sobie sam z lizakiem