Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktory wozek z tych byscie wybraly

Polecane posty

Gość gość

wozek ma jezdzic po ciezkich nawierzchniach. 1. tako ballila: h ttp://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2306 2. bebetto fabio ht tp://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2500 3. bebecar stylo at htt p://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=420&%3CosCsid%3E 4. babyactive ballerina htt p://www.babyactive.pl/ballerina/ 5. emmaljunga h ttp://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2165 nie patrzac na cene, tylko niezawodność

Gość gość
Zdecydowanie ostatni. Te wielkie cienkie kółka to tandeta. W teren lepsze grube koła.

Gość gość
popieram:) i poszukaj opinii na ich temat na necie, opinie innych rodziców są bardzo pomocne i nie raz uratowały nas przed nietrafionym wyborem:)

mamy bebetto solaris i bardzo sobie zachwalam, jest bardzo zwrotny, i lekki, jedyna wada to hamulce, strasznie ciezko chodza, dlatego nie uzywam, zreszta bardzo malo jest sytuacji w ktorych sie uzywa hamulcow w wozku tak naprawde

a, mieszkamy na wsi, mamy tu oczywiscie drogi polne, ale wozek jest naprawde lekki i zwinny dzieki czemu spacer po lesie po jakichs wertepach to nic przykrego dla nas ;)

Gość gość
witajcie tu autorka Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Mi się wydawało, że to jak w rowerze - im wieksze koła, tym łatwiej pokonac jakąś dziurę. Czyli koła 30cm będą lepsze niż 36cm? Żeby przejechać przez łąke, pole itp? Pyt. 2 jak ballila się powyższej kafeteriance sprawuje? Ten wózek najbardziej wizualnie podoba mi się ze wszystkich. Ale słyszałam że firma Tako jest kiepska. Opinie o tych wózkach czytałam, ale praktycznie sa same narzekania, że ciężki - co mnie nie obchodzi, bo mam dom, ładować wózek do auta będę go rzadko.

Gość gość
ach dopiero doczytałam, że ma Pani nie ballile, ale ballerinę. Ale za opinie też będę wdzięczna. A co do solarisa - jeżdziłam u mnie wózkiem z takimi kółkami i to była masakra. Wśród mojego zestawu jest jeden z kołami sketnymi, a nie zwrotnymi (kręcą sie jak w aucie, a nie o 360 stopni), czyli Bebecar Stylo at. Takim nie jeździłam i zastanawiam się, czy będzie lepszy, czy gorszy niż zwykły na prostych kołach. po mieście, sklepach będę jeździc raz w tygodniu, bo mamy daleko i tak robimy zakupy.

Gość gość
i jakbyscie jeszcze napisały, który przetrwa wiecej niż 1 dziecko