Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ee ktoś se jaja robi czy co jak policja powina kogoś poinformować o WINIE

Polecane posty

Gość gość

CZY CZYMŚ INYM ? Nigdy nie molestowałem nikogo chyba że coś głupiego jakiej dziewczynie na fotce napisałem ale nigdy żadnej kobiety nie molestowałem . Czy warto się bać powiem że to może być kolega policjant od jakiejś bogatej kobiety która jest chora psychicznie ktora się zakochała w jakimś gościu którego z neta znam juz długo z rok . ehh co zrobić s tym ? ,,Tu policja jutro jedziemy po Pana moje imie XXXX pod zarzutem molestowania seksualnego i zgwałcenia kobiety Pani Katarzyny N . Prosimy ze by Pan jutro został w domu i nigdzie nie wyjerzdzał ma Pan Szymon ma prawo zachować milczenie i przysłóguje sie panu prawnik z użendu -13 STYCZNIA Ja ee kto to to ? -13 STYCZNIA edward Policja-14 STYCZNIA Ja ta -14 STYCZNIA edward - 18 STYCZNIA UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów. Treść wiadomości: w dniu 20-[xxxxx] zapraszamy Pana szymona na komiserjat Policji numer gg nie zapisywać i nie odpisywać 17:26 Ja ja mówisz blokuje cie 17:28 edward jest Pan oskarżony o próblę molestowania 17:28 Ja ja pan mnie oskarza czyli zastrasza ty dziadu jeden 17:29 edward czy to nr Pana Szymona ? 17:30 Ja a kto pisze ? 17:30 edward dedektyf rom 17:31 Ja moze młody albo procner 17:35 edward zapraszamy w ponidziałek na komiserjat policji jesli pan sie nie zjawi to wezniemy pana siła 17:36 Ja heh muwisz noto narazie palicja niejest taka" i to jest wszystko co mi napisali

Gość gość
Jaja sobie ktoś robi, policja nigdy nie działa w ten sposób

Gość gość
hahaha tak Policja informuje wszystkich ze jutro po nich przyjedzie ;] weź się zastanów ;]

Gość gość
czyli jak zrobić zablokowac go ?dobra można ale ten co jeśli będzie do mnie dalej pisał z inego gg nie lepiej całkiem numer usunąć ? najgorzej jeśli to będzie jaki skorumpowany glina ja już temu krajowi nie ufam zabardzo . kiedyś domnie pisali jacyś i straszyli i potem już kilku pisało ;/ temu niewiem czy nie usunac gg dla świetego spokoju .

Gość gość
wiem że go powinem olac i kolege tez chyba oleje bo niemam zamiaru byc nekany na gg przez problemy kogoś kogo nie znam . on kiedyś pisał że ja gdzieś wywiózł i jej odbiło całkiem

Gość gość
Co za ściema, wezwanie na przesłuchanie przychodzi poleconym, weź ty go zgłoś, że usiłuje cię zastraszyć podając się za policję, będzie miała idiotka kuku!

Gość gość
na policje już nie ide ja wole miec znimi spokój kiedyś miałem problem to ci mnie wyśmiali ;/ ja juz wole nie prowokowac nikogo i usunac gg i miec spokuj sa rużni porabancy

Gość gość
dzieki za pomoc , zresztą jak to by była policja to powiną podać adres komisariatu pewnie potem powinna moje miejsce zamieszkania z najść przez gg bo na pewno to umia i poleconym wysłać . czyli mówicie by się tym nie przejmowac ok ale gg tak usunę chyba i o koledze zapomnę bo też mu zaczynam nie ufac

Gość gość
a tu rozmowa z kolega ja he he taki dzie 18:11 blo rozumiem psycha c***adła 18:21 Ja nie a coty wogule myslisz to pewnie ty domnie piszesz nato gg jako jakiś edward 18:22 blo he ? 18:22 Ja policjant edward z poznania numer gg xxx (edward jest Pan oskarżony o próblę molestowania 17:28 Ja ja pan mnie oskarza czyli zastrasza ty dziadu jeden 17:29 edward czy to nr Pana moje imie ? 17:30 Ja a kto pisze ? 17:30 edward dedektyf rom 17:31 Ja moze młoxx albo pxxxx 17:35 edward zapraszamy w ponidziałek na komiserjat policji jesli pan sie nie zjawi to wezniemy pana siła 17:36 Ja heh muwisz noto narazie palicja niejest taka) 18:23 blo miałem zrobic nowe gg ale jescze nie mam nowego gg 18:24 Ja to mnie straszysz natym gg albo ktoś iny a ide bo musze iśc gdzies 18:24 blo ja ciebie nie strasze 18:25 Ja to niema znowu ta anka albo cos bo poznań to niewiem co komu sie przypomniało komuś gg dawał albo coś moje ? 18:25 blo nie wiem nic na ten temt bo mnie nie było cały tydzien 18:26 Ja dobra ja ide narazie 18:26 blo a jakis edward pisał ? jak tak to mamy tutaj jednego policjanta znajomy anki znowu chyba bedziesz wciągnięty w jakieś g***o 18:27 Ja chyba jaja se robisz 18:27 blo nie serio nie bylo mnie tydzien przy kapie byłem w górach na nartach 18:28 Ja wd***e mam znajomych jakiś anki 18:28 blo a co c****sał dokładnie ? to gg 18:29 Ja musze iśc wieczorem pogadamy albo jutro no pisał mi że mam sie na komisariat wstawić a nawet niewiem gdzie bo niepowiedział a debil jakis 18:30 blo k***a jasna mać masz psesrane z nimi a ja s*******am 18:30 Ja pisał mi że o molestowanie dzieci chodzi jakies ty masz ja to wd***e mam 18:30 blo to serio masz k***a przesrane . s*******am bo nie chce miec nic z tym wspoólnego 18:31 Ja niby czemu ? 18:31 blo k***a oni tam po ciebie przyjadą 18:31 Ja weź mnie niestrasz i mnie niewkużaj bo mnie to zaczyna nasrowac durny net 18:33 blo niestrasze ciebie tylko przyjada po ciebie bo juz raz taka akcja była ze pojechali po kolesia az do wawy czyli warszawy 18:33 Ja wd***e mam to nikt niema prawa pomnie przyjechac wali mnie to gg usune bo mnie to wkuża 18:34 blo policja ma prawo 18:34 Ja g***o ma prawo aa ide czasu niemam 18:34 blo tylko ze tamtemu kolesiowy połamali nos 18:34 Ja normalnie mnie zastraszaja

Gość gość
nie warto poznawac ludzi przez neta i tyle . najlepiej życ bez kompa by było

Gość gość
to prowo już tu było i nikogo nie śmieszyło 🖐️

Gość gość
nie prowokacja bo mam te rozmowy na gg czemu sie mam niebac skoro juz miałem takie problemy kiedyś ?