Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dalej

Polecane posty

Gość gość

hej mam 31 lat zastanawiam sie co zrobic dalej ze swoim zyciem?

Gość gość
dodam ze mam dziecko 8 lat,jestem rozwodka..i mimo staran nie znalazłam odpowiedniego partnera.. wczesniej miałam tyle planow,marzen i za kazdym razem je realizowałam a teraz stoje w miejscu..pracuje...mam mieszkanie..stac mnie na wakcje za granica a mimo to nie czuje sie spełniona..albo sie starzeje??? mam w planach wyjechac za granice i juz rok sie zbieram mimo ze pozałatwiałam wszystko nieweim co sie dzieje tez tak macie? ,moze to jakas depresja?

Gość gość
za granice wyjechac zamieszkac...wczesniej byłam bardziej odwazna a teraz sama sie sobie dziwie bo zawsze miałam ,powera, a teraz jakas masakra

Jeżeli ktoś czuje się samotny we własnym kraju i myśli, że rozwinie skrzydła w innym to jest w błędzie nie zaczynając od nauki języka landów do których się udaje... A co do twojego problemu to, SAMOTNOŚĆ. Dziecko jest całym światem, kiedy masz problem z facetem, a kiedy faceta brak dziecko staje się tylko lokatorem. Tak jest u wszystkich. U nas wszystkich.

Gość gość
jezyk znam to nie problem sama nieweim czego sie boje??? a ta samotnosc mnie przeraza jeszcze 2 lata temu nie zdawałam sobie z tego sprawy a teraz jest coraz gorzej..latam do pracy,potem na zajecia dodatkowe z dzieckiem i mija mi dzien za dniem..porazka obiecalam sobie siłownie i poznanie nowych ludzi i nic ..potrzebuje kopa i to porzadnego

"jezyk znam to nie problem" Dlatego tu w Holandii dzieciaki płaczą, że chcą do Polski wracać. Każdy się popisuje znajomością języka.

Gość gość
moje włosy łonowe sięgają kolan :classic_cool: