Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam patanie czy osoba pozostajaca w USA nie legalnie moze wrocic do kraju

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma wyjechala juz dawno i pozostala nie legalnie i z tego co wiem pracowala na czarno teraz chce wrocic - czy jest to mozliwe ?

Gość gość
no a gdzie problem bo nie kumam cie??? hahahaha wsiadasw samolot i leci boze co za pytania

Gość gość
nie ma problemu ale już tam więcej nie poleci:)

Gość gość
no nie wiem dlatego pytam - a jak ja ktos zapyta z czego zyla ?

Gość gość
Wrocic do Polski zawsze moze. Tylko potem juz jej nie wpuszcza z powrotem do USA gdyby chciala tam pojechac chocby na wakacje.

Gość gość
a kogo to obchodziz czego zyla??/pracownika lotniska???ahhaha zarty polowa poakow tam to nielegalni emigranci tylko nigdy nie bedzie mogla wyjechac na terytorium usa nigdy

Gość gość
no a nikt nigdy nie sprawdzi tego np. policja przy zwyklej kontroli ?

Gość gość
dzieki za pomoc i odp.

Gość gość
jak ja sptka na ulicy to moze ale maj tam duzy burdelo i n sami nie wiedza kto legalnie a kto nieprzy wyjezdzir nie sprawdzaja

Gość gość
bo np.w niem.moze policja poprosic o dokumenty np.podczas podczas jazdy samochodem lub pociagiem albo siedzac w parku moga panowie poprosic o papiery i jak sie okaze ze nie ma meldunku to kiepska sprawa !

Gość gość
moj amatk a jest 23lata na czarno ja 8 i nikt nigdy nie skontrlowal poki co

Gość gość
Za bycie nielegalnym imigrantem nie idzie sie do wiezienia tylko mozna zostac oddeportowanym do ojczyzny. Policja ma to gdzies, ze siedzialas nielegalnie w innym kraju, bo to nie jest przestepstwo.

Gość gość
no dobra tak sobie siedza na czarno ale z czegos musza zyc ? a takie np. sprzatanie starczy na wszystko tj. na zycie i cos odlozyc ? - zastanawiam sie czy jak ona wroci to czy bedzie miala jakas kase ...

Gość gość
a ile mozna zarobic sprzataniem ? albo innymi pracami na czarno ?

Gość gość
od 8 do 20$ tak zyje 10 lat i mam odozone duz ba nawet oplacam emeryturew wpl

Gość gość
Bez problemu moze wrocic do Pl, w druga strone juz nie.

Gość Destination america
I co cie obchodzi,czy bedzie miala jakas kase? Nie wiesz czy masz udawac przyjaciolke czy uciekac zeby przypadkiem o pozyczke nie zapytala?

Gość gość
Z jednej strony to nie jest straszne ze tyle lat mija a nas w tej Ameryce jak dziadow traktuja? kazdemu daj wize a Polakom tylko obiecuja I dupa, nigdy tam nie pojade nawet na wakacje wlasnie dlatego ze nasi pomagali budowac ten z****** kraj a oni nas caly czas nas maja gdzies poprance.

Gość gość
ciekawi mnie dlaczego chce wrocic z ameryki bo jakos nie slyszalam aby ktos wrocil do kraju majac ustabilizowane /niby tyle lat/ zycie poza granicami chyba cos musi byc w tym marna praca lub brak nie wiem, chyba normalni ludzie nie wracali by i to w jej wieku, no i bez wyksztalcenia - heeh bo coz mozna robic w polsce ? dziwi mnie to jakos taka nagla decyzja dlatego sie pytam, mysle ze chyba musi miec cos odlozone bo w jej wieku to musiala by juz rente kombinowac a kto jej da ...

Gość gość
Moze teskni za krajem, w koncu nie byla w Polsce tyle lat. Nie rozumiem czemu tak cie to interesuje, i skad niby my mamy wiedziec dlaczego ona wraca i jaki ma plan, jej sie pytaj a nie ludzi na forum.