Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria

Polecane posty

Gość gość

Ale nudy na tym forum dzisiaj...Nie ma zadnych fajnych tematów

Gość gość
Nie tylko dziś, ale od zawsze.Dlatego mało się odzywam, prawie wcale.

Gość Gośka2013
sami coś zaproponujcie !!!!

Gość gość
to opowiadaj.I tak nic ciekawszego nie bedzie

Gość jasiowędrowniczek
9.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie tylko dziś, ale od zawsze.Dlatego mało się odzywam, prawie wcale. A może szkoda?

Gość gość
ja dziś utworzyłam następujące tematy: grupę wsparcia dla osób, które doświadczyły złego traktowania, obrażania lub upokorzenia u lekarzy- skasowano temat dla miłośników roślin z rodziny sukulentów, to sa np. kaktusy- brak zainteresowania temat o tym, że cieszę sie, że mam 25 lat i jestem sama, bo wolę to niuż 22 lata, użeranie się w nieszczęśliwym małżeństwie i z dzieckiem, bo na to jest całe życie, a potem te lata nie wróca już- usunięto, nie wiem czemu,, jeszcze wpisów nawet nie było temat o tym, że z ciekawości kupiłam bobo fruta, bo chciałam zobaczyc jak smakuje żarcie dla dzieci- usunięto czy ktos może mi wyjaśnić dlaczego? czy to forum na serio jest tylko dla zboków i debili i dobry temat jest tylko o c*pce?

Gość gość
17:14 bo twoje tematu były poprostu denne.

Gość gość
19.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość 17:14 bo twoje tematu były poprostu denne. Niestety ale to prawda:P

Gość gość
a przepraszam według kogo były "denne"?" komisja w jakim składzie o tym zadecydowała? wiesz ile tu jest tematów, które kwalifikują się jako denne lub pedofilskie i jakos się ich NIE usuwa z tego powodu? słyszałeś o pojęciu jakim jest subiektywizm i o etyce zwiazej z odrzucaniem czegoś i o nieudostępnianiu tego szerszemu gronu tylko dlatego, że subiektywnie uznał to ktoś za "denne"? A może ktoś inny akurat by tego tak sklasyfikował i co? czy byłabym w stanie pisac o c*pce? a no pewnie tak, jakbym spróbowała. i wtedy zapewne temat nie zostałby usunięty, bo jakim,s cudem "denny" by nie był. Chciałabym przeczytac jakie sa kryteria, które decydują o denności. Nie ma takich i dlatego nie szanuje tego forum,. Jest dla zboków i debili

Gość gość
19.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość dobra,to ja wam coś opowiem,jest to coś co przezyłem na prawdę,kto chce niech nie wierzy wisi mi to,otóż pewnego wieczora wracałem samochodem do domu i zobaczyłem z daleka kobięte machającą na tzw.stopa,kobieta wygladała normalnie,niczym się nie wyróżniała,zatrzymałem się zaaraz za nią i czekam a tu nic,oglądam się nie ma nikogo,wychodze z auta nikgo nie ma,rozejrzałem się i nic,żywego duchasmiech.gif dosłownie,chyba był to autentycznie duch,nie miewam halucynacji nie piję za kierownicą xxx Albo jestes moim kolegą,albo przytrafiło mam się dokładnie tak samo,z tym,że nas w aucie była czwórka i wszyscy widzieliśmy,jak kobieta machała na stopa.Padał wtedy deszcz,przejechaliśmy dalej ale kolega cofnął,bo żal zostawić kogoś w środku nocy na drodze. Brrr...aż mi ciary przeszły

Gość gość
to może były leśne figlarki?:-)

Gość gość
nie będę pisała o żadnych soczkach raz już napisałam, to temat poszedł w p.......i.z.d.u nie będzie tematu, trudno, w ogóle nie będę już zakładac i raczej rzadko się wypowiadać, bo osądzam jakl wy mnie, jak kuba bogu tak bóg kubie- jesteście denni i basta. bez wyjasnienia, uzasadnienia i argumentacji. denni i kropka. i jakie to uczucie? ch*j mnie to.

Gość gość
nie mam tego jadu zawsze, tylko teraz, bo mi pousuwali tematy mój temat był żartobliwy, posmiałam sie z dzieciaków w stylu- dobra, gnojki, teraz zabieram się za wasze żarcie... jadłam dziś z ciekawości masę jarzynową z cielęcinką i dwa soki mam jeszcze przecier jagodowo-jabłkowy, jeszcze nie jadłam pożartowałam tam z dzieci, z tego, że dla nich to, co najlepsze, a dla dorosłych nie, a danie i tak niedoprawione nie wiem co było kontrowersyjnego w tym nie dziw mi się, bo uważam, że ludzie są debilni- jak się o c***e zakłada temat, to nie jest denny, ale wszystko inne jest o kaktusy chciałam spytac, bo myślę o mini kolekcji- brak zainteresowania, ale tajm gdzie jest najazd, że samotne matki to cichodajki, to są 9 stron wpisów;-/

Gość gość
ja pisze tutaj, produkuję sie, mam ochotę się powygłupiac przy niedzieli, popisac, a tu za chwilę nie ma i npytam- dla kogo jest to forum? dla ludzi? komu, czemu?

Gość gość
też bym zjadł masę jarzynową z cielencinką,nawet nie wiedziałemże takie coś istnieje:-D musiałas sobie dobrze pojeść

Gość gość
Masz racje autorko, tyle glupich tematow, ze nawet po samym tytule odpuszczam ale jak widać nie kazdy ma prawo pisac o czym chce

Gość gość
założyłam też temat pt dlaczego uzunięto mój temat o lekarzach też już go nie ma sorry, ale zmęczyłam sie tym pisaniem, dzięki, że wysłuchaliście moich żalów na ten temat, przynajmniej coś nie poszło na darmo;-) hehe- no zabawnie ztym gerberem- soki polecam wam serdecznie, ciekawa jestem tego przecieru, o ile ten temat tez nie zostanie usunięty, to potem napiszę co o nim mysle acha i taka refleksja- rodzicom naprawdę musi być ciężko- te produktu dla dzieci, bo popatrzyłam tez na kaszki- są drogie jak s*******n po prostu, ja mam kase, jestem sama, to dla checy kupiłam dla wypróbowania, ale jak ktos ma dziekco, dwoje i rachunki i kredyt- to sorry...roboty z tymi przecierami od c***a po prostu;-/ bo kupowac się nie opłaca- ot, kolejna lekcja zycia- ciężkie rodzicielstwo musi byc;-)

Dlatego ja dodałam ten temat jako gość, bo zawsze znajdzie sie jakis d .....l co sie mu wypowiedz kogoś nie podoba i albo zacznie wyzywać albo zgłosi o zablokowanie uzytkownika.

Gość gość
patrycja chciałbym pogadać z tobą jutro po lekcjach