Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina Bloguje

Blog

Polecane posty

Gość Karolina Bloguje

Witam kochani, pewnie nie jedna z was prowadzi bloga i tu pojawia się pytanie jak się wybić ? Macie jakieś sposoby ? A może ciekawe pomysły na posty ? pomóżcie proszę :) Zapraszam wszystkich do mnie :) wobiektywieaparatuxxx.blogspot .com Bez spacji obserwacja = obserwacja komentarz = komentarz

Gość dupciadddd
Fajny ten twój blog ;)

Gość serciak
wejdę wejdę xoxo

Gość gość
myślisz, że się wypromujesz proponując żałosne: obserwacja za obserwację, komentarz za komentarz? To żenada, ile masz lat? 15? Poważna blogerka nie proponuje czegoś tak żałosnego. Zajrzałam na blog i stwierdzam, że to takie flaki z olejem. Nie masz pomysłu na bloga, nic interesującego tam nie piszesz. Oczywiście prowadź go, jeśli sprawia ci to przyjemność ale na to, że blog będzie popularny i chętnie czytany nie masz co liczyć.

Gość Taliaxoxo
A ja tam wejdę i zobaczę

Gość gość
no proszę cię, czego mam zazdrościć? Takiego czegoś bezwartościowego? Śmieszna jesteś. Myślisz, że kogoś interesuje to, że np jesteś chora albo masz ferie? Co w tym interesującego? Ten blog nie ma żadnych wartości. Takie lelum polelum, dla zabicia nudy. Młoda zapewne jesteś i za kilka lat sama będziesz się śmiała z tego bloga, jestem tego pewna.

Gość Karolina Bloguje
Dziękuję, że się postawiłaś za mna ale nie musisz się pode mnie podszywać :)

Gość Karolina Bloguje
A myślisz że tysiące innych blogów porusza ważne tematy u każdego jest tak samo , nik nie pisze o głodzie na świecie tylko o d**erelach -.-

Gość gość
mylisz się. Jest wiele świetnych, wartościowych blogów, w których nie znajdzie się takich pierdół jak fakty ze swojego codziennego życia. Bloga powinny zakładać osoby, które mają jakąś pasję, mają jakiś pomysł i chcą się z nim podzielić z innymi. W twoim blogu żadnej pasji nie widać, to coś w stylu pamiętnika nastolatki. Zakładając bloga powinnaś wiedzieć, o czym on będzie a nie głowić się, co by tu napisać.

Gość gość
ja dziewczyny nie wyzywam, napisałam szczerą opinię bez wulgaryzmów. Powiem tylko jedno jeszcze: szanująca się blogerka nie korzysta z czegoś takiego jak obserwacja=obserwacja, komentarz=komentarz.

Gość Karolina Bloguje
A czy każdy blog musi być taki jak ty chcesz niektórzy lubią poczytać sb takie pamiętniki nastolatki i ch*j ci do tego ...

Gość gość
pytałaś, więc ci odpowiedziałam. Po co zakładasz temat skoro nie liczysz się z uwagami innych?

Gość Karolina Bloguje
Jakoś trzeba zacząć nawet twoje wartościowe blogi nie znalazły czytelników ot tak musiały się promować ....

Gość gość
i brawo za kulturę. Jeśli założysz ciekawy blog to ci odpowiem na pytanie jak się wybić. Z takim blogiem się nie wybijesz. Ale kto wie, może znajdziesz jakiś ciekawy pomysł, nie mówię nie.