Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachlanna szwagierka

Polecane posty

Gość gość

Normalnie ile razy jej corka ma urodziny, czy miala chrzciny czy obojetnie jaki prezent jej kupimy, zawsze robi dochodzenie ile wydalismy na prezent. Teraz jej corka tez miala urodziny, kupilismy fajny prezent, moze nie jakos bajecznie drogi ale fajny dla dziecka w tym wieku, a ona ciagle niezadowolona!!!! Ciagle jej malo, nie wspomnie o tym, ze jak nasze dziecko ma urodziny to ona nic nie kupuje tylko daje pieniadze - i mowi... kupcie jej cos.... jak ja tego nei lubie... nie pracuje, nigdy nie pracowala a tylko patrzy co jej kto daje, rodzice, tescie czy rodzina...

Gość gość
powiedz jej to ;p nie rozumiem ludzi, ktorzy na forach sie zala, a prosto w oczy nie potrafia pawdy powiedziec...

Gość gość
też nie cierpię jak ktoś daje pieniądza w prezencie dla moich dzieci. U mnie jakoś bardziej cieszą sie z prezentu, trzymają te pieniądze i nie wiedzą co z nimi zrobić.

Gość gość
taki typ człowieka. Też mam taką kuzynkę, tylko patrzy żeby jej dać. A sama to by 5 zł człowiekowi nie dała :p Ale jej mamusia taka sama, niedaleko pada jabłko od jabłoni.

Gość gość
Myślałam, że ta Twoja szwagierka jest zachlana :D:D

Gość gość
Ja też przeczytałam "zachlana", chciałam cię już op*******ić, ale jak tak to spoko :classic_cool: