Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na kochanku który mnie uwiódł i zostawił

Polecane posty

Gość gość
na razie brak wieści. Wszystko bez zmian. On też nie dzownił i nie pisał, bo szczerze mówiąc mam przeczucie, ze to on pierwszy do mnie się odezwie....

Gość gość
Prowo głupiej dziwy hahahah

Gość gość
ale ja wiem doskonale, kim jest twoj maz :D wszystkie laski w okolicy wiedza :P wszystkie c**ki sa przez niego dobrze obsluzone :D

Gość gość
Ja byłam z żonatym pół roku, rzuciłam go i od tego momentu cisza totalna. Tak jest lepiej, było minęło, obojętność boli najbardziej.

Gość gość
co boli, ze przer***** i zostawil? przeciez od samego poczatku wiedzialas ze ma zone. No to coz teraz takie larum ? Bylas zwyklym workiem na sperme i jeszcze mu wierzylas, ze bedziesz jego ksiezniczka. Oj glupia, glupia.

Gość gość
Czekam na wiadomość od ciebie puszczalska córko policjanta. Policjantem to był mój ojciec. Był porucznikiem w komendzie wojewódzkiej. Nie obrażaj szmato policjantów, bo żaden policjant własnej corki na qrwe nie wychowa.

Gość werrrrrrr
jak się odezwie to mu powiedz ze test wskazuje na ciąże i już czasem na jego miłe słówka się nie nabieraj już nie spotykaj się z nim nie wchodz w to bagno teraz jedyne co można ugrać - to żeby go żona dobrze pogoniła i oby się udało niech on zobaczy co to cierpienie a zdrady tak łatwo się nie wybacza , jego małżeństwo już nigdy nie będzie takie jak dawniej - i to będzie cena jaką zapłaci za te puste słowa i twoje złamane serce

Gość gość
zemsta prowadzi do piekła pamietaj

Gość gość
Odezwała się ta żona?

Gość gość
Odezwała się ta żona?

Gość gość
Nie, nie odezwała się ani ona ani on. Pewnie jeszcze nie odczytała, ale na fejsie jedna ze znajomych tej żony, dała pod moim wpisem Lubię to.

Gość gość
Pewnie znajomi żony myślą, że ten wpis to jaja są.

Gość gość
I o to chodzi :) pewnie juz niejeden przeczytał a zonka - upokorzona dowie sie ostatnia juz poszla fama ze gosciu k****arz i chociaz sie okaże ze żadnego dziecka nie zmajstrowal to i rak będzie ze musial cos na boku i jakas laska mu nieodpuszcza

Gość gość
ale na pewno mnie nie wyczają po IP?

Gość gość
jesli masz zmienne, to nie :) zreszta zeby uzyskac*** trzeba miec prokuratorski nakaz. tak o nie da sie zdobyc czyjegos IP, a juz zwlaszcza od Facebooka, ktory ma serwery zagranica :D

Gość gość
Jakbys kogoś zabila albo cos to by sie mogli bawic w takie rzeczy a tak to spoko chyba ze twój kochas przy konkretnej kasie i kilka tysięcy to dla niego nic i będzie latal po sadach itd

Gość gość
A to ty córko policjanta piszesz? Bo pewnie jesteś w temacie. Trochę się boję czy nie wyczają IP, ale mam zmienne więc chyba marne szanse.

Gość gość
nic sie nie boj ;) nawet zakladajac, ze zonka lub kochas zglosiliby cokolwiek do prokuratury (tylko co? bo nie bardzo widze tu znamiona popelnienia przestepstwa :D znieslawienia tez nie ma, bo autorko nikogo nie obrazasz), zabiliby ich tam smiechem :P dogadac sie z FB (serwery w USA) to ogrooomny problem, takze polityczny. w ogole nie ma o czym gadac. idz spac, a jutro zdaj relacje, co sie dzialo dalej :P

Gość gość
a najlepiej porob screeny i pousuwaj dane, tak, zeby nie mozna bylo nikogo zidentyfikowac, ale zeby bylo mozna sie posmiac ;)

Gość gość
Ciekawe czego sie spodziewalas czepiajac sie zonatego ? A teraz jeszcze chcesz sie mscic ? Zalosne :(

Gość gość
Szczerze? Nie potępiam zemsty, ale jeśli naprawdę autorka zrobiła to co tu napisała, to nie rozumiem tego. Bo owszem, facet dostanie w pięty, ale najbardziej upokorzona jest teraz ta żona, która chyba najmniej jest tu winna... Nie dość, że mąż zdradza, to jeszcze jest teraz pośmiewiskiem dla znajomych. Przykre i bardzo nie fair moim zdaniem, to nie na niej miałaś się mścić.

Gość gość
o ile wiem, to on sie uczepil. a teraz on zaplaci :D as simple as it is 🖐️

Gość gość
A to nie wiedzialas , ze kazdy facet obiecuje zlote gory zeby zdobyc kobiete ? Za naiwnosc trzeba placic !!!!!!!!

Gość gość
Ciekawe , ile Ty jeszcze zaplacisz ! On tez moze cos wymysli zeby sie zemscic ! Moze jego zona tez bedzie chciala sie na Tobie zemscic ! ha ha bedzie , bedzie sie dzialo !

Gość gość
a za co on niby mialby sie mscic? oklamywal laske, wyszlo na jaw, dostanie kare i siadzie na d***e :D przestancie ja straszyc, nieudolni zdradzacze i zdradzone zony :D gowno mozecie zrobic i doskonale o tym wiecie :D w czasach internetu kanty nie uchodza plazem, nauczcie sie, durne tluki.

Gość gość
Uśmieje sie jak nie bedzie zadnego odzewu i zaluje, ze nie bede wtedy mogla zobaczyc miny autorki :) nawet w zemscie mozna przedobrzyc, o ile dostalabym wiadomosc o romasie z podaniem jakiegos szczegolu, ktory od razu dalby mi do myslenia to zlapalabym haczyk i to sprawdzila ale "jestem w ciazy z pani mezem" i to na tablicy? :D brzmi jak żart malolaty i nie zdziwie sie jak tak zostanie potraktowane

Gość gość
Rozne rzeczy sie zdarzaja , kto wie ? Jedna zona oblala taka kwasem inna wsadzila jej noz w brzuch ... zycie pisze rozne scenariusze ... kto wie co sie wydarzy ?

Gość gość
tak tak, noz w brzuch, kwas :D a teraz lekarstwa i lulu :D

Gość gość
Spokojnie. jak nie będzie żadnego odzewu ani reakcji to napiszę jej na priva szczegóły intymnego naszego pożycia aby uwierzyła wraz z dokładnym opisem jego przyrodzenia. Kilka fotek razem też znalazłam z wyjazdu. Zawsze to jakiś dowód. Dodatkowo mam też smsy od niego a także jestem w stanie ustalić dokładne daty i godziny kiedy ostatnio u mnie bywał a ją kantował, ze jedzie np. do innego miasta coś załatwić albo ma zostać dłużej w pracy. Może to jej da do myślenia. Na razie na necie cisza, w telefonie też.

Gość gość
Jasne ! lekarstwa ... ha ha morderstwa z zemsty tez sie nie zdarzaja ? W jakim swiecie zyjesz ? Nigdy nie wiesz jaka bedzie reakcja zony . znam taka , ktora podciela zyly( brzytwa pod kolanami ) kochance meza ! Wymyslaj sobie zemste , ale to sie zemsci tez na Tobie !