Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na kochanku który mnie uwiódł i zostawił

Polecane posty

Gość gość
nie za k****enie przygłupie tylko za oszustwo i próbę wyłudzenia pieniędzy

Gość gość
Ta kamila p to jakas niedorobiona małolata, zamiast uczyc się do matury pisze o bzdurach wyssanych z palca, i marzy o tym aby ktoś zostawił dla niej żonę. Z tego co piszesz dziecko, fascynuje cię nieuczciwość, zdradzanie i patologie moralno-społeczne, nie należysz do najmądrzejszych dzieciaku, albo masz w domu podobną patologie, co stało się twoja normą.

Gość gość
probe wyludzenia gowna predzej :D nie ma tam zadnej proby wyludzenia. a ty autorko spotkaj sie z zona, pokaz dowody, smsy, zdjecia, i rzeczowo, racjonalnie wytlumacz, z jakim smieciem zyje :D niech mu dop******i za to :D

Gość werrr
ale jeśli byś się zdecydowała z nią spotkać to jakaś kawiarnia, galeria handlowa - nigdy w ustronnym miejscu - bo wtedy to się może zdarzyć że tobie dop******i a nie jemu

Gość gość
Jest kretynko oszustwo, bo żadnej ciąży nie ma i można to udowodnić. Jest również próba wyłudzenia pieniędzy, jeśli autorka napisała żonie, że chce ustalić z jej mężem wysokość alimentów, bo żadne alimenty jej się nie należą za łajdactwo z żonatym facetem. W kawiarni czy galerii też mogą jej kudły wyrwać i gębę oklepać i nawet nie będzie wiedziała kto jej zrobił kuku, a ludzie będą stali i jeszcze kibicowali, a później się rozejdą udając, że nic nie widzieli i nie słyszeli :D

Gość gość
I nie ma tak ,ze to tylko kobiety sa zafiksowane .Wprost przeciwnie to zdradzani mezowie obijaja facjate ,kochankom zon .Rownowaga w przyrodzie kwitnie . Wiem ,ze to provo .ale codziennie takie sytuacje sie zdarzaja .Nie jest tak ze zony obwiniaja kochanki, a mezowie do kochankow zon nic nie maja .Rownowaga :) Najblizszemu mozna wybaczyc ,obcemu /cej nie . Balabym sie zmyslac ,klamac .Zreszta dlaczego dopiero teraz ? Jasna sytuacja byla by gdyby zonie powiedziala od poczatku romansu .A nie teraz .Teraz jest niewiarygodna .

Gość gość
to nie prowo :) widzialam dowody

Gość gość
autorka nie napisala zonie, ze chce ustalic wysokosc alimentow. wiec nie ma proby wyludzenia. a o ciazy moze pisac co chce- zawsze mozna powiedziec, ze test sklepowy jest niedokladny i okazalo sie, ze jednak w ciazy nie jest - drugi test to potwierdzil :D i co wy na to, paskudne, stare torby? :D

Gość gość
stare zdradzane torby się tu podniecają :) autorko jest postęp w sprawie?

Gość gość
taa... autorka coś ucichła ciekawe czy jej ktoś mordy i d**y nie obił

Gość gość
jestem ;0 , zona wyrzucila kochanka z domu( jest przepisany na nia). Kochanek chce sie wrocic do mnie( dobre) Wydzwania do mnie i pisze, abym go przyjela. Mieszka on katem u kolegi, gdzie nie jest mile widziany. Coz , szczesliwe zakonczenie. Zona podziekowala mi, bo teraz dalam jej swietny powod , aby sie go pozbyc z domu. Mysle, ze gdybysmy spotkaly sie w innych okolicznosciach to pewnie zostalybysmy przyjaciolkami.

Gość gość
wlasnie dostalam smsa od niego, ze mnie bardzo kocha i czy moze chociaz zostawic swoje ubrania u mnie . Jak jeszcze sie bocze na niego, to on przywiezie mi te wory i zostawi pod drzwiami( i odjedzie) bo u kolegi nie ma miejsca na nie ... nie odpisuje mu nic

Gość gość
ahahahah, ale pajac :D teraz niech mieszka u kolegi! a jak c**przywiezie graty, wezwij policje, ze jakis padalec ci smieci usiluje wrzucic :D hahaha pieknie! :D

Gość gość
Mialam wlasnie nieprzyjemna sytuacje. Walil do drzwi, wiec powiedzialam mu, ze nie ma juz dziecka to zaczal plakac. Wybiegl na ulice, polozyl sie nie niej i chcial sie zabrac. Nic mu sie nie stalo, ale przyjechala karetka i policja, ubrali go w kaftan i odjechali z nim.

Gość gość
chcial sie zabic, sorry ale jeszcze sie trzese. nie wiem czy sie smiac, czy plakac. Zbiegowisko sie narobilo na ulicy, co za wstyd,. Sasiedzi wiedzieli, ze to moj ,, chlopak,,

Gość gość
i straz pozarna tez przyjechala, nie wiem po co, ale wlasnie odjechali

Gość gość
co za dno, hahahah :D jesli to prawda, wygralas internety! :D

Gość gość
a czemu powiedzialas mu, ze nie ma juz dziecka? tak w ogole (jesli to prawda:P), to kazdy zdradzacz powinien tak skonczyc :D

Gość gość
Jest takie przyslowie ,, Uwazaj o czym marzysz, bo moze to sie spelnic,, Mam to co chcialam, ale czuje ze to nie jest to. Wolalabym, aby te jego klamstwa byly prawda, aby rzeczywiscie nic go nie laczylo z zona. Nie chcialam tego co sie narobilo.

Gość gość
tak czy siak, jesli kiedys bede romansowala z zonkosiem, tak samo go urzadze :P :D

Gość gość
Juz mi wystarczylo to co sie narobilo, jego zona dowiedziala sie o nas. Zostal ukarany, po co mam dalej odgrywac ta szopke?

Gość gość
a kto ci kaze dalej odgrywac? twoja rola skonczona, idz sie wykapac, poczytaj ksiazke i lulu. teraz misia czeka trudna przeprawa z zona i sadem :P aha- na wszelki wypadek zmien numer, zeby ten nieudacznik nie wydzwanial

Gość gość
Dzwonili z pogotowia ( czemu k***a do mnie!!! ) , bedzie on na obserwacji na odziale psychiatrycznym przez kilka dni, aby zostal zbadany

Gość gość
podobno, ze tak robia z kazdym niedoszlym samobojca.

Gość gość
ps. zrobilas good job. uswiadomilas kobiete, z jaka kanalia zyje i dalas jej szanse na normalnosc. informacja, wiedza jest najwyzsza wartoscia. dzieki temu, zona moze swiadomie planowac i kierowac swoim dalszym zyciem. take care!

Gość gość
aha, cos jeszcze: uwierz, ze kiedy mis wyjdzie ze szpitala, przejdzie przez rozwod, ostatnie, o czym pomysli, to oszukac kolejna kobiete. to bedzie dla niego nauczka zycia.

Gość gość
ale bajeczka!! żałosne wyprodukowane wypociny

Gość gość
prowo, nie wierze ze sa takie kobiety, ktore sypiaja z zonatymi i wierza mu, ze z zona nic go nie laczy

Gość gość
są takie :P ja taka byłam.