Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem trochę rozczarowana tym że moje dziecko jest rude

Polecane posty

Gość gość
mówią, ze rudy fałszywy... Przefarbowanie włosów nic nie da, pozostanie blada, skłonna do rumieńców cera, piegi... u dziewczyn to powiedziałabym dzisiaj atut, u chłopców przechlapane ale tak na serio - skąd wiesz, czy za 5 lat rudzi nie będą na topie? Zresztą skoro Ty byłaś w dzieciństwie ruda a teraz blondi to on zapewne też wyrośnie na blondynka. Zapytaj mamy, kiedy zaczęłas się zmieniać - może jeszcze przed pójściem do szkoły?

Gość gość
a ja tam ostatnio widziałam pokaz mody z samymi rudymi i piegowatymi modelami, szarpałabym ich jak Reksio szynkę miamiiiii :P

Gość gość
Rudzi nigdy nie byli na topie i nigdy nie będą :D To już bardziej atrakcyjni są albinosi :D

Gość gość
To ja Autorka W bliskiej rodzinie nie mam żadnych rudzielców, w dalszej też raczej nie widziałam. Ja jako dziecko nie byłam ruda, zawsze byłam blondynką. Mam nadzieję, że jemu włoski się zmienią ale jak do tej pory się nie zmieniły to nie wiem czy czekać na tę zmianę... Smutno mi jak czytam komentarze niektórych osób, jak to rudzi mężczyźni są wstrętni i nawet nie chciałybyście na takiego spojrzeć. Zresztą znam realia, nie urodziłam się wczoraj, wiem jaki typ mężczyzn przeważa wśród kobiet....

Gość gość
troche to puste..myslisz, ze Twoj syn kim bedzie? modelem? striptizerem? pozeraczem serc niewieścich? nie przesadzajmy nie musza lezec tabuny kobiet u jego stop. znajdzie ta jedna madra, dla korej nie kolor wlosow decyduje o wartosci czlowieka. moj syn tez jest rudy i jakos nigdy nie myslalam o nim w kategoriach biednego brzydala, ktorego zadna nie zechce...staram sie umacniac jego pewnosc siebie a nie ja podkopywac. ja sie modle codziennie o to, aby skonczyl dobra szkole i wyszedl na ludzi a nie o to, zeby mogl wybierac wsrod setek bab...tez masz problemy.

Gość gość
Autorko, dlaczego się dołujesz, zamiast cieszyć synkiem? Mało które rude dziecko pozostaje rudym facetem, wierz mi, a skoro piszesz,że nie ma w rodzinie rudych to tylko potwierdza moją tezę (pewnie jako dziecko któreś tam było rude). Kuzyn mojego męża ma synka rudego, mąż mówi,ze kuzyn też taki był jak był mały a teraz szatyn. Zresztą u faceta to nie uroda się liczy. To tak jakby żałować, ze syn musi nosić okulary bo okularnik. Albo niscy faceci, Ci dopiero mają przechlapane (kurde, u męża tacy są, i co mam zacząc panikować?) A głupie teksty olewaj ciepłym moczem

Gość gość
o właśnie to też chciałam napisać, co gośc powyżej - Ty go lepiej wychowaj na fajnego, pewnego siebie mężczyznę i wokół tego się skoncentruj, u facetów najważniejsza jest charyzma, nie uroda. Przypomniało mi się, że miałąm kiedyś szefa rudego (taki marchewkowy, piegowaty i blady) bardzo charyzmatyczny człowiek, miał ładną i fajną żonę a babki z biura śliniły się na jego widok, serio.

Gość gość
ty durna babo!Skad ty sie wzielas?Co za debilizm uwazac ze rude dziecko jest gorsze?Durnoto,rudy to normalny kolor wlosow,a jak ci sie blondynka by urodzila,to co,pewnie bys myslala ze jest glupia?Chyba mieszkasz w jakiejs lepiance,co?Jednak nie wszyscy powinni miec dzieci.

Gość gość
Idac twoim tokiem rozumowania autorko,to musisz byc idiotka skoro jestes blondynka.Kobieto,jak choc raz dasz odczuc swojemu dziecku ze jest inne,to bedzie mu to towarzyszylo przez cale jego dziecinstwo i zrobisz mu wielka krzywde.

Gość gość
Kobieto,pogielo cie?Rudy to taki sam kolor jak inne.A ludzie ktorzy mysla inaczej to polmozgi.A juz jak ktos pisze ze rudy to wredny to az wierzyc sie nie chce ze takie pustaki chodza po ziemi.

Gość gość
tu gdzie mieszkam caly narod rudy i nikt nikomu nie ubliza i nikt halo nawet nie robi

Gość gość
rude jest piękne. Patrzcie na Kevina McKidd albo Magdę Walach :)

Gość gość
ty z 22:48 a gdzie mieszkasz? czyżby w irlandii? :D:D

Gość gość
Rudzielce sa uroczy. I oryginalni

Gość gość
poza tym rudzi ludzie są wyjątkowi bo jest ich mało sama zawsze chciałam byc ruda :(

Gość gość
rude kobiety mogą być całkiem całkiem ale rudzi mężczyźni to jakoś tak nie bardzo :O

Gość gość
Też się boję że urodze rudzielca

Gość gość
Musisz pamiętać na 100 rudych 101 jest fauszywych.

Gość gość
ale okrutne, durnowate pustaki z was. Nie dziwię się, że wasze bachory jak ostatnie skur/wiele wyśmiewają każdego kto ma rude włosy, kto ma niemarkowe ciuchy, kto nie ma tableta czy srajfona, co za yebane pokolenie lemingów rośnie.

Musisz pamiętać na 100 rudych 101 jest fauszywych x Idąc tym tropem stereotypów ty jesteś głupią blondynką - analfabetką z kawałów hahaha "fauszywych"

Gość gość
judasz byl rudy hihi wspolczuje ci, ale zam przypadki ladnych rudzielcow

Gość gość
nie dziwię się że autorka się martwi o to czy jej dziecko będzie akceptowane skoro czytam takie komentarze dorosłych ludzi, żenada...

Gość ruda hipokrytka
a ja mimo tego że jestem rudzielcem to nie gustuję w rudych facetach bo są aseksualni :D

Gość gość
Ruda dziewczynka ma o wiele łatwiej, mówi się wtedy że ma celtycki typ urody , można ją modnie ubierać, robić fajne fryzury ale jeżeli to chłopak to będzie zwyczajnym rudzielcem i tyle.

Gość gość
rudy to bardzo modny kolor,moja dorosla juz corka z natury blondynka celowo sobie farbuje wlosy na rudo i ma bardzo duze powodzenie wyglada slicznie :) ciesz sie autorko ze dziecko zdrowe kolor wlosow to naprawde nic waznego w zyciu.

Gość gość
moj synus jak sie urodzil tez mial rude wlosy ,a teraz jak sie wyrarly i urosly nowe to juz nie są rude ,a blond...,moze u was bedzie podobnie

Gość gość
rudy syn to tragedia.

Gość gość
ja wole w ogóle nie mieć dzieci niż rodzić jakieś marchewy, co ja warzywniak otwieram? :D