Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak osiągnąć orgazm

Polecane posty

Gość gość

pytam poważnie , jestem w związku od 20 lat i nie mam orgazmu ,na zdradę nie mam ochoty stosujemy różne pozycje

Gość gość
Mysle ze musisz prosić partnera o to aby lepiej sie staral , mialam podobnie, pogadalam i prosze tak sie teraz stara zeczasami mam dośc haha:D

Gość gość
są w sklepach takie żele intymne, zielony jest najlepszy, w Rossmannie kupisz, zacznij na początku sama się pieścić jak nie pomoże to zgłoś się do seksuologa to nie wstyd może masz z dzieciństwa jakąś blokadę.

Gość gość
Nie chce sie mafrzyc ale byly tu na forum dziewczyny ktore opisywaly podobne problemy i czesto schemat byl taki... Masturbowalam sie strymieniem wody lub masturbowalam sie zaciskajac uda... Poszukaj w historii poczytasz ich wypowiedzi... A Ty masz lub mialas podobne nawyki??

Gość gość
Js miewalam takie stany, i tak jak mowie chlopak siezaczol bardziej starac nawet jak by to mialo trwac trzy godziny to niech sie postara:pp

Gość gość
nie masz orgazmu w ogole czy tylko z nim?

Gość gość
to mój pierwszy i jedyny , nie masturbowałam się ,mąż potrafi długo aż ja zasycham jak nazywa się ten zielony żel ?

Gość gość
skoro sie nie masturbowalas to widze, ze nigdy nie mialam zadnego orgazmu, wiec najpierw sprobuj sama, masz wanne? tak bedzie najllepiej, poloz sie w cieplej wodzie i zacznij sie dotykac , powoli itd cialo ci samo podpowie co masz robic ;) tylko sie odprez, nie traktuj tego jako wyzwania, celu do osiagniecia czy zadania do odhaczenia ;) odprez sie i poodaj sie swojemu wlasnemu dotykowi :)

Gość gość
i wyobraź sobie coś, np ze jedzieszw pociągu pijana i jakiś facet cie przytrzymuje żebyś nie spadla kazdy szczegół powoli i że mu stoi i wbija się w twoja pupe a ty masz spódniczke bez majtek i że prosi cie żebyś się schyliła i...

Gość gość
ja tez nie mam... z mężem (16 lat razem) ani z innymi ( ciiiii ;-)) ani sama.Chciałam do seksologa ale nie mogę go wyciągnąć a sama jakoś się zebrać. Ktoś poleci kogoś w 3mieście??? Jak to u niego wygląda, bo się zbieram...