Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bąbel moje drugie imię

DZIEWCZYNY WIECIE CO DZISIAJ ZROBIŁAM WSTYD jak

Polecane posty

zrobić żeby o tym nie myśleć? Ogólnie jestem taką wesołą dziewczyną, ale jeśli chodzi o facetów i innych obcych ludzi, to głowa w dół i nieśmiałość - to moje cechy rozpoznawcze! I dzisiaj sobie postanowiłam pójść na zakupy, kilka rzeczy mi brakowało, a i tak ogólnie może coś ciekawego się znajdzie. Jeśli jesteście ciekawi jaki sklep to Biedronka...wiem wiem sklep dla wieśniaków jak Wy to uważacie, ale ja tam lubie markety;) Chodze sobie, gapie się na półki , coś tam biorę, dobieram i jakiś koleś się tak na mnie spogląda, spogląda. Cały czas. Ja idę do kasy on obok, a ja nagle taki bąbel z nosa.....;( Jaki wstyd, zawsze tak mam, że jak wejdę z zimnego do ciepłego to odrazu katar straszny, ale żeby bąble puszczać;( Pierwszy raz takie coś mnie spotkało. Mam delirium jak o tym myslę i nie mogę tego wyrzucić z pamięci, nie wyjdę z domu przez 5 lat;((((((((((((

Gość gość
:D nie przejmuj się :) może go już nie spotkasz:D ale sie usmiałam :D:D:D

Kuźwa nie spotkam, ale znam z widzenia to małe miasto;( Naprawdę jest mi tak wstyd. Nikomu o tym nie powiedziałam, bo by się przez 10 lat przynajmniej ze mnie wszyscy naśmiewali. Może to śmieszne dla osób postronnych, ale dla mnie przeżycie takie, że aż stres nie chce mnie opuścić. Głupia jestem;(

Gość Mr Diodak
zawijam prezenty w folie babelkowo :classic_cool:

Gość gość
hhaha hahaaha haaaa kobieto ale poprawilas mi humor. Na serio nie przejmuj sie, zaraz zapomnisz i sama bedziesz sie z tego smiala!

Gość Aniu Ania Anna
Gdyby mnie to spotkało pewnie śmiała bym się z siebie całą drogę powrotną, taka jestem. Tobie też polecam, bo dłużej się wtedy żyje :-D.

Gość gość
a może jemu szczególnie się przez to wbiłaś w myśli?

Ja nawet chusteczki nie mialam, tzn nie moglam znalezć. Nawet nie spojrzałam w twarz człowiekowi. To było tak upokarzające, czułam tylko jak twarz mi płonie:( Trochę się teraz z tego śmieje, ale jak sobie pomyśle o osobach które to widziały to aż płakać chcę.

Gość gość
Mogę ci zagwarantować, że ci wszyscy świadkowie tej sytuacji już o niej nie pamiętają. Pomyśl, jak wyglądały osoby, które dzisiaj mijałaś na ulicy? Nie przypomnisz sobie, bo to obce osoby i cie one nie interesują. Śmieszne historie to się opowiada o znajomych :)

Gość gość
hehehe dobre bablu

Gość gość
nie martw się ja też dałam popis niezły, facet do mnie zagadał bo był z kolegą a ja co zrobiłam zamiast inteligętnie coś odpowiedzieć to się tylko umiechnełam jego kolega ratował sytuację odpowiadając za mnie:( no masakra, normalnie biała ściana:(

Ludzi oczywiście nie pamiętam, nawet o tym nie myślę. Ale kuzwa gdybym zobaczyła coś takiego to pewnie bym zapamiętała. Po prostu siąść i płakać. Takie bąble myślałam, że tylko u dzieci się zdarzają. Wezcie się postawcie w mojej sytuacji.:(

Gość gość
masz nauczkę by miec zawsze przy sobie chusteczki higieniczne, ja pacuje z tymi kolesiami ten jeden mnie podrywa a tu masakra, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać:( pewnie pomyslał że jestem idiotka :(

Gość gość
a i mam ochotę zapaść się pod ziemie nie weim jak sie zachować jak ich teraz spotkam:(

Gość gość
Gościu co piszesz o tych kumplach ja nic nie kumam Babel z nosa wymiata ja bym chyba uciekla.

Gość gość
feee i już znajomość masz z głowy no chyba, że lubi dziewczyny robiące takie cuda !

Gość gość
spotkałam w 2 kolesi z którymi pracuje jeden mnie podrywa i mi się podoba, nie znamy sie ale zagadał do mnie a ja w jedneym momencie dostałam amnezji totalnej i nie byłam w stanie odpowiedziec więc się tylko uśmiechnełam wtedy zapadła cisza i jego kumpel ratował sytuację odpowiadając za mnie:(

Gość gość
nie przejmuj się czasami się nie ma wpływu na fizjologię ciesz się że nie puściłam bąka bo mi się zdarzyło ze smiechu i powiem wam że to sto razy gorszy wstyd:(

Gość gość
miało być puściłaś

Gość widziałem kiedyś coś takiego
na przystanku. E tam, zdarza się, nie masz się czym przejmowac.

Uwierz wolałabym pierdnąć. Kiedyś moja przyjaciółka tak się śmiała, że aż pierdziała, a jej piardki śmiały się z nią. Wesoło było, ale nie obrzydzająco jak to co ja zrobiłam.

Gość gość
Lepiej na przystanku niz w biedronce

Gość gość
oj tam na razie to mogłabyś jego trochę poznać, a nie jarać się samym wyglądem to jest raz a dwa nie tłumacz sobie, że jest nie śmiały bo facetowi jak się podoba kobieta to pewnie będzie zabiegał o jej względy..

Gość bąbel  moje drugie imię
Z tym że ja się nie jaram, nie napisałam nic takiego. Ja mam swojego faceta i tyle. Tylko chodzi o to, że to było dla mnie podwójnie upokarzające, bo widział to akurat jakiś koleś.

Gość gość
to chybo mnie było ale zanik pamięc***ojawił się po tym jak patrzylismy sobie w oczy przez pare sekund ale wydawało mi się ze wiecznośc

Gość gość
o rany ja to bym się pod ziemie zakopała