Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p9

Pogadam z normalnymi dziewczynami

Polecane posty

Gość p9

Pogadałbym z normalnymi dziewczynami i wymienił się doświadczeniami by ten nasz seks był przyjemniejszy.

Gość gość
masz jakies doswiadczenia za soba czy dopiero chcesz je nabyc;)

Gość p9
Oczywiście że mam, ale ciekaw jestem na co tak naprawdę liczą dziewczyny podczas intymnych spotkań, bo facet jak to facet, chociaż zdarzają się wyjątki.

Gość p9
No właśnie dlaczego nie przepadasz za minetką? Ja lubię jak partnerka robi mi loda.

Gość gość
co to znaczy facet to facet. widac od razu ze nie masz zadnego doswiadczenia i chcesz wyciagnac informacje :P

Gość p9
Przecież mówię z punktu widzenia faceta którym jestem. Do pewnego etapu w życiu liczy się tylko zaliczenie reszta schodzi na dalszy plan. Odnośnie doświadczenia to mi go nie brakuje.

Gość gość
co to znaczy zaliczenie? jak c****sior stanal to musisz go wlozyc cztery razy ruszyc. wyciagnac otrzepac i koniec - zaliczone;)

Gość p9
Królowo, a powiedz mi czy tak samo lubisz od przodu czy faktycznie od tyłu lepiej. Ja dzisiaj brałem swoją partnerkę od tyłu przy ławie w salonie mi było super ale jej to nie bierze, woli jak na niej leże.

Gość gość
moze powinienes korzystac ze stolu. byc moze lawa jest za niska ;)

Gość p9
Właśnie tak z tym zaliczeniem jest. Mój pierwszy seks tak właśnie wyglądał a gdzie tu satysfakcja partnerki? Czas pomyśleć o bliznich.

Gość p9
Ze stołem jest podobnie :-)

Gość p9
Moja tam nie lubi po same jaja. Ale ja nie narzekam. A czy by dość do orgazmu musisz się dodatkowo onanizować czy wystarczy penis?

Gość p9
Moja partnerka właśnie przeważnie potrzebuje takich pieszczot. W sumie to nawet dobrze bo jak tego nie robię albo ona to dłużej możemy się pobzykać :-) . Może ty chcesz coś dowiedzieć się ode mnie?

Gość gość
ja sie chetnie dowiem bo mam braki edukacyjne. nie bardzo wiem czego mezczyzna oczekujeod kobiety

Gość p9
Musisz sprecyzować pytanie czy chodzi tylko o seks?

Gość gość
pewnie biedakowi przybylo troche lat krolowo dlatego nie moze za dlugo ani za czesto. biedaczek. zestarzal sie?

Gość p9
Żartujesz z tym czasem? A ile ma lat bo ja tak miałem jak 16 wiosen skończyłem. Teraz to ok godziny półtorej wtedy mam najlepszy orgazm.

Gość gość
no wlasnie nie wiem czy chodzi tylko o seks. siedze sobie a on mi pcha lape miedzy nogi i pisior mu sterczy. jezor wklada mi w prawie w gardlo. pcha sie na mnie a a sie opedzam. taki nachalny. na razie do niczego nie doszlo. wszyscy mezczyzni sa tacy sami? pytam bo nie mam doswiadczenia

Gość p9
Powiem Ci szczerze ze oprócz pedałów to do pewnego etapu życiowego to tak. Sam latałem za spódniczkami jak pies za suką w cieczce. Przykre dla kobiet ale prawdziwe.

Gość gość
a teraz uz nie latasz? w jakim wieku to sie zmienia. bo moze moj chlopak jest za mlody i dlatego pcha mi lape miedzy nogi i jest nachalny

Gość p9
To współczuje ci królowo. Ale ja teraz mam prawie 30(wiem że staruch już ze mnie) na karku i zero problemu. oczywiście jak chcę to minuta i po zawodach ale seks jest po to by się dobrze bawić i myślę że taka godzinka to w sam raz.

Gość p9
Do jakiego wieku to sprawa indywidualna. Mi się to unormowało ok 23-24 roku życia.

Gość gość
a temu mojemu jak powiem nie odwal sie i zabiera lape to on sie ciska i mowi ze musi do lazienki. a co ja mu zrobilam? taki nachal. a ja tak nie chce. chce zeby byl delikatniejszy a potem to juz nie wiem co dalej.

Gość p9
A ile ma lat?

Gość gość
23 lub 24 to dlugo musze jeszcze czekac. dziekuje za odpowiedz. nie wiem co mam zrobic. chyba mu powiem zeby sobie znalazl inna. naprawde nie znosze tej jego nachalnosci.

Gość p9
Królowo nie wiem czy z wiekiem będzie lepiej ale jak po seksie idzie spać to nie najlepszy objaw dla kobiety. Wiem że dziewczyny po seksie i orgazmie lubią być poprzytulane. Potrzebują zainteresowania. Porozmawiaj z nim o tym może to coś zmieni. Przypomnij Mu że to też dla ciebie ważne, no chyba że tego nie lubisz.

Gość gość
No bo myśli penisem nie mózgiem to normalne. A ile Ty masz lat? Jesteś jeszcze dziewicą? Wiem że to niezbyt grzeczne ale od tego zależy moje następne pytanie.

Gość p9
Królowo to dobrze. Znaczy że jeszcze nie jest tak zle. U facetów po seksie drastycznie spada podniecenie dlatego tak się zachowujemy a to jest normalne ale nie koniecznie przez kobiety lubiane.

Gość gość
no tak jestem. a co w tym zlego. niby wiem o co chodzi w seksie bo kolezanki gadaja ale zadna nie mowila o takim nachalstwie. mowia ze im dobrze i robia laske. ja tam nie wiem czy im naprawde dobrze. moze klamia. mam 19 lat i obawy przed takimi napalonymi facetami. no moj chlopak ma prawie 20 lat. mlody jest to moze dlatego. on mi sie podoba ale nie lubie takich kolesi. chodze z nim bo nie chce byc sama. dziewczyny sie smialy ze nikogo nie mialam to mam.

Gość p9
Nic w tym złego. To dobrze nie powinnaś się śpieszyć z seksem jak nie jesteś do niego przekonana. A oddać się facetowi tak po prostu to nie jest zbyt dobry pomysł. Dziewczyny które by cię do tego namawiały nie życzyły by Ci dobrze. Warto to przeżyć z kimś kto by to docenił