Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p9

Pogadam z normalnymi dziewczynami

Polecane posty

Gość gość
no tak ale teraz kazda moja kolezanka juz zaliczyla jakiegos kolunia tylko ja nie. tak sobie mysle i mysle ale nie wiem kto kogo w koncu zalicza. on ja czy ona jego. dorosle zycie jest bardzo skomplikowane. pewnie ze bym chciala miec fajnego chlopaka. ten tez jest fajny ale taki jak opisalam. nie wiem co mam zrobic. zaden inny sie kolo mnie nie kreci. nie lubie imprezowac. gdzie mam poznac takiego nie nachalnego fajnego chlopaka. oni tylko chlaja i potem leca z lapami.

Gość p9
Trudne pytanie ja swoją panią to w szkole na praktykach poznałem. No życie to nie ***ajka niestety. Może studia chociaż faktycznie tam się chla i imprezuje tylko, a jak nie to może w pracy, na wakacjach, polecam góry bo tam lamusy i leszcze raczej nie chodzą bo im się nie chce, a podczas górskich wycieczek na szlaku naprawdę mili i fajni ludzie się trafiają.

Gość gość
nie mam pieniedzy zeby pojechac w gory. mieszkam nad morzem. tu u nas jak sie siedzi na plazy to przewaznie widac wlasnie takich kolesi. piwko glosna muzyka i przeklenstwa. uchlaja sie i zaczepiaja. chodza w kilku i mysla ze wszystkie na nich leca. dlatego mam problem bo mi sie to nie podoba. pewnie ze bym chciala tez doswiadczyc tego seksu. dziewczyny mowia ze to fajne ale ja naprawde nie chce tak jak to moj obecny robi. co on robi w lazience? myslisz ze sie spuszcza w spodnie i musi sie umyc jak nie pozwalam mu na wiecej

Gość p9
W spodnie nie, wali do ubikacji:-). Po prostu z podniety nie wytrzymuje. Fajnie nad tym morzem jest, ale to prawda co mówisz. Jeszcze masz czas nie spiesz się. Moja też była po 20 jak ją rozdziewiczałem. A jak u Ciebie z popędem? Chce Ci się w ogóle czy nie masz ochoty?

Gość gość
pewnie ze mi sie chce ale nie tak jak oni to robia. moje kolezanki ida na imprezie do kibla robic kolesiom laske. to nie dla mnie. mi sie to nie podoba a one mowia ze jestem glupia i smieja sie ze mnie.

Gość p9
Ha ha ha, ujmujące po prostu gdzie one były jak ja chodziłem na takie imprezy :-) . A w sumie to takie też były za moich czasów. To żaden powód do dumy jak robią laskę w kiblu i jeszcze się tym chwalą. Jak masz popęd to znaczy że wszystko ok tyle że nie jesteś jeszcze gotowa. Może potrzebujesz odpowiedniego partnera. Gdy ja poznałem swoją dziewczynę miała za sobą wiele związków i w każdym facet chciał ją przelecieć jak Ciebie teraz ale odmawiała bo nie była gotowa. Gdy mnie poznała po 2 tyg. już ze sobą spaliśmy. A po miesiącu chcieliśmy się hajtać.

Gość gość
to fajnie. dzieks za pocieszenie. moze mi sie jeszcze trafi jakis fajny kolo. w gory jednak nie pojade. moze teraz w ferie przyjada jacys nad morze. no nic jeszcze raz dzieki. widocznie sa jeszcze dziewczyny podobne do mnie.

Gość p9
No nic będę się zbierał bo za 5 godzin do pracy wstaje a jeszcze może by pospać się przydało. Fajnie się z Tobą gadało. Jak chcesz to jutro po 17 powinienem być. Może coś wymyślę nowego by C***omóc. Trzymaj się.

Gość p9
Jest ktoś chętny do rozmowy?

Gość p9
No nic chętnej brak. Jak by któraś kiedyś chciała coś się dowiedzieć o facetach to zapraszam.