Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicza panna

Chyba chcę przed ślubem spróbować seksu z innym mężczyzną

Polecane posty

Gość dziewicza panna

i wytłumaczalne?? Jestem w związku już 4 lata w tym dwa jako narzeczona. Mój przyszły mąż jest moim pierwszym i jedynym partnerem seksualnym!Nigdy mi to nie przeszkadzała i nie rozmyślałam o tym wszystkim.Teraz coś we mnie pękło i...nabrałam ochoty na innego mężczyznę!NIGDY TAK SIĘ NIE CZUŁAM!! Mój narzeczony przede mną miał inne partnerki-nawet sporo więc jako takie porównanie ma i nieraz w chwili uniesień szepcze mi do ucha, że jeszcze z żadną mu nie było tak dobrze jak ze mną, że moja c**ka jest taka ciasna, mokra, itp itp.Wcześniej takie "wyznania" podobały mi się i mnie podniecały a teraz czuję złość i zazdrość ! Ale dlaczego? Ja mu nie mogę wyszeptać, że jego penis pieprzy mnie najlepiej z wszystkich których przyjęłam bo ja nie pieprzyłam się z żadnym .On się cieszy, że ma taką "czystą" przyszłą żonę i ten fakt go nawet podnieca bo sam mi to wyznał a ja czuję coraz większość złość.ALE DLACZEGO????

Gość dziewicza panna
sorry za mój bełkot i brzydkie wyrażenia ale jestem zła i zapijam swoje myśli

Gość gość
Bo to bałwan jest. Łechce swoje ego a nie twoje. Poszalej ale później się nie chwal on tego nie zrozumie

Gość gość
Moge c***omuc

Gość sta
nie znoszę tych^ gadek naindorzonych samców, co się podają za baby

Gość gość
ile masz lat

Gość dziewicza panna
36

Gość gość
Przed slubem najlepiej zachowac czystosc. A zdradzanie z innym to juz szalenstwo. Opanuj sie kobieto...

Gość dziewicza panna
Nie podszywajcie się ! Jestem bardzo młoda -mam 23 lata

Gość sotti
założę się, że ta dziewicza panna, to jakiś 'medialny grzyb' spierniczaj!

Gość gość
23 lata już chcesz brnąć w małżeństwo? Jeśli teraz miewasz takie myśli, to wstrzymaj się ze ślubem, bo za rok czy dwa możesz tego żałować.

Gość gość
nie rób tego . Po co Ci to,,, jak Ci z nim dobrze ..

Gość dziewicza panna
może spotka się ze mną jakiś przystojniak , któremu albo ulegnę albo nie ? Znajdą się tu chętni ?

Gość krakersss
może, a czego już próbowałaś ze swoim chłopakiem

Gość dziewicza panna
widzę, że ktoś się świetnie bawi moim kosztem .Nie podszywajcie się bo ja mam problem

Gość dziewicza panna
Wiem, że młoda jestem i mam czas ale czułam sie gotowa .Narzeczony jest 7 lat starszy więc dla niego to idealny czas na ożenek. Ślub dopiero we wrześniu i ustalilismy, że dzieci nie będziemy na razie mieli

Gość gość
Dziewicza panna z jakiego miasta jesteś?

Gość Stormm
Sorry że to piszę ale prawda jest taka nie ugasisz tej ciekawości... a nawet z roku na rok będzie Cię to bardziej prześladować... takie życie... ja byłem zaręczony z dziewczyną i właśnie z tego powodu się z nią rozstałem... i powiem tak seks z każdą partnerką wygląda inaczej... z jedną lepiej z inną gorzej jak to w życiu... pytanie co Ci sie trafiło nie dowiesz sie puki nie sprawdzisz... life is brutall

Dziewicza, rozumiem twoje uczucia, bo ja sama bym się czuła źle w takiej sytuacji. Jednak jesli zdradzisz twój zwiazek sie rozpadnie, chyba, że będziesz umiała żyć jak gdyby nigdy nic z taką tajemnicą.

Gość gość
Nie pchałabym się w taki związek. Nie ma co w ciemno się godzić na ślub. Skąd wiesz czy jakikolwiek inny facet nie jest lepszy niż ten twój? Może większość mężczyzn jest lepsza w łóżku od niego i kogo nie wybierzesz to będzie ci lepiej. Życia drugiego nie dostaniesz, więc lepiej dobrze się upewnić czy nie ma lepszych mężczyzn.

Gość gość
"jeszcze z żadną mu nie było tak dobrze jak ze mną, że moja c**ka jest taka ciasna, mokra" Jesteś taka dobra to może się przy nim marnujesz i zasługujesz na kogoś lepszego. Dobra w łóżku kobieta powinna mieć genialnego kochanka. A nie ocenisz jaki on jest, bo nie wiesz co inny mógłby ci dać.

Gość Ardek
nie rozumiem skąd tacy wszyscy świętojebliwi. Laska ma ochotę zaszaleć to niech to zrobi. jak nie zrobi teraz to go zdradzi za rok dwa albo więcej. skoro teraz czuje potrzebę wypróbowania sexu z innym to jej to nie minie.

Gość dziewicza panna
ale jak ja mam się upewnić czy nie ma lepszych mężczyzn w łóżku? Przecież musiała bym "zaliczyć" nie jednego by nadrobić ten czas co byłam dziewicą i czas kiedy jestem w związku!?To bez sensu! Walczę z tą pokusą ale nie jest łatwo bo wiadomo jak to facec****odrywają na każdym kroku :/ Z drugiej strony nie chce robić z siebie d***** i rezygnować z cudownego mężczyznę tylko dlatego by spróbować seksu z innym facetem. Tak bez miłości, uczuć?

Gość dziewicza panna
gość 10:38 tylko, że mi jest dobrze w lożku z narzeczonym .Porównania nie mam ale skoro mnie podnieca i doprowadza do szału czyt. orgazmu :) to jest ok!

Gość dziewicza panna
cd. więc jakie inne(lepsze)doznania dostanę od innego mężczyzny? Może się mylę... Mieszkam w pomorskim

Gość gość
Autorko jak masz ochotę to napisz skąd jesteś?

Gość dziewicza panna
Starogard Gdański Dziewczyny mające większe doświadczenie seksualne odezwijcie się! :)

Gość gość
a wielkośc fiuta nie ma dla ciebie znaczenia?

Gość gość
Autorko czy chciała byś jednorazowo spróbować czy jakiś dłuższy romans?

Gość gość
Powiem ci tak, tez mam tak jak ty , tyle ze nie biore slubu.. moj ukochany jest bardzo zadowolony ze jestem czysta i ze tylko jego.. on mowi ze to piekne i ze o taka milosc ciezko w dzisiejszych czasach . To ze on mial kilka to olej to , to jest facet a faceci to *****cze:D ty jestes kobietka i pokaz mu ze tylko do niego nalezy twoje cialko, wtedy bedziesz miala duzo szacunku :-) :-). Powiem ci ze nie jedna by nam zazdroscila:-) bo taka milosc jest najpiekniejsza, a zreszta uszanuj siebie kobietko po co ci wiecej bolcow? Dalas kluczyk temu mezczyznie to teraz nie otwieraj dzwi nikomu innemu:-) :-)