Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dv cxz

tabletki anty pomocy

Polecane posty

Gość dv cxz

wzielam cale opakowanie, w ulotce jest napisane ze roznica do 12h nie robi ni, jendak jest napisane tez ze tabletki przyjmowac co 24h, z 3 razy zdarzylo mi sie wziasc tabletke od godziny do dwoch za pozno, czy to tez sie miesci w tch 12 h nawet jak pare razy tak bylo a nie tylko raz?

Gość dv cxz
za p[ozno w sensie ze ustalilam 21 a wzielam troche po 22 ,no i bylam w uk a potem w polsce czyli zrobila sie tak jakby godzina roznicy bo ciagle bralam o 21

Gość dv cxz
biore tabletki naraya

Gość dv cxz
biore tabletki naraya

Gość gość
nic się nie stanie. ile Ty masz lat, 15?

Gość dv cxz
nie 15,ale po prostu c aly czas zabezpieczlaismy sie dodatkowo prezerwatywa, a wczoraj doszedl we mnie,pierwszy raz, i mimo tego ze wzielam kazda tabletke tylko tak jak mowie ze 3 troche z opoznieniem i najpierw bralam o 21 a potem bylam w pl,czyli tam 21 czasu w anglii to w pl 22 byla ,i takie mam zchizy jeszcze teraz sie naczytalam ze nie daja 100proc,to bylo pierwsze opakowanie,a moze na mnie w ogole nie beda dzialaly albo za slabo,takie mam schizy ze jutro chyba pojde po tbalteke 72h po, powinnam?

Gość gość
nie możesz wziąć tabletki po jak bierzesz anty!!!!!!!!!1

Gość dv cxz
nawet kobiety pisza ze jak braly to w ciaze zaszly

Gość gość
jezus dziewczyno przepraszam ale piszesz w sposób, który przywodzi na myśl rozhisteryzowaną 15stkę. nic ci nie będzie, sama brałam tabletki, jak i moje koleżanki i obsuwa godzinna nie pogorszy ich skuteczności

Gość dv cxz
nie moge? dlaczego?

Gość dv cxz
ale nawet kilka razy jak sie zdarzylo, a np,3h pozniej,teraz pytam na pszyszlosc? a dlaczego nie moge wziasc 72h po ?

Gość dv cxz
szczerze przeprasza, ale wlasnie nie moge spac i jestem rozhisteryzowana, przestraszona, ze moze nie dzialaja te tabletki,ale z drugiej strony po co sie tru i jeszcze gumki uzywac, jezu, dziekuje ze jestes ty tutaj chociaz

Gość gość
KURDE bo w tabletkach po jest podobna substancja, co w anty. tabletka po spełnia swoją funkcję kiedy masz naturalny cykl. dziewczyno, bierzesz tabletki i nie masz pojęcia czym się różni cykl na tabsach od naturalnego? na tabsach nie masz owulacji. wzięcie postinoru na tabsach grozi zatorem albo rakiem jajnika, powodzenia

Gość gość
poza tym wyluzuj kobiety zachodzą w ciąże na tabletkach jak np. piją herbatki ziołowe (uwaga-dziurawiec) i nie wiedzą że to wpływa na hormony i zaburza cykl tabletek. tabletki działają od pierwszego opakowania.

Gość dv cxz
dziekuj***ardzo za odpowiedz, akurat o tym nie wiedzialam, jestem rozhisteryzowana dlatego o tym mysle,a mam takie pytanie,bo nie ma na to odpowiedzi, jak teraz bralam tabletki,wczoraj wspolzylam i dzis zaczynam drugie opakowanie, to jakbym teraz juz nie wziela tego opakowania to ma jkis wplyw czy juz nie, czy to dziala tylko do przodu,a nie wstecz,

Gość dv cxz
ja mialam ze juz od pierwszej tabletki dzialaja, nie pije herbatek z dziurawca, tylko troche mnie przerazilo ze w ulotc e jest napisane ze co 24h

Gość dv cxz
boze dziekuje ze mi to napisalas o ja jutro bym pewnie ja wziela,ale naprawde tak jest, bo w internecie czytalam ze braly dziewczyny nawet podczas gdy mialy tabletki

Gość gość
w sytuacji której mówisz to teoretycznie byłabyś zabezpieczona. ale Teoretycznie! jak już pytasz to c***owiem, że branie tabletek przez miesiąc, a potem odstawianie to najgłupszy pomysł jaki możesz zrobić! tabletki wpływają na cały organizm, na krzepliwość krwi, gospodarkę hormonalną i pierwsze 2 opakowania organizm się do nich dostraja - nie mówię o bezpiecznym seksie, ale o wszystkim, twojej skórze, metabolizmie itd. minimum pół roku je bierz, skoro się już zdecydowałaś, o to jest okres po którym możesz stwierdzić 'jest z***biście, biorę dalej', albo 'to nie dla mnie' :) bo tak jak pytasz - teoretycznie owulacja nastąpiłaby z półtora tygodnia po odstawieniu tabletek i wtedy mogłabyś ewentualnie wpaść. ale może organizm skołowany 1 paczką by cię zaskoczył, i jajeczko wyskoczyłoby szybciej, a plemnik skurczybyk przeżył 72 h? :D

Gość dv cxz
nie strasz mnie,ciagle czytam w necie o dziewcyznach ktore pisza z ebraly a zaszly,ide jutro po ta tabltelke 72h po, myslisz ze moge byc czy raczej nie,powiedz prosze

Gość gość
jak nie masz obsuwy W CAŁEJ PACZCE, Z KTÓRĄKOLWIEK PIGUŁĄ powyżej 12 godzin to bądź spokojna. powtarzam. :D

Gość dv cxz
czyli to ze dzis wzielam kolejna normalnie, z drugiego opakowania zwieksza moje zbaezpieczenie na wczorajszy stosunek? czy nie ma juz wplywu?

Gość gość
ODPOWIADAŁAM NA TWOJE TEORETYCZNE PYTANIE,a nie na to na początku tematu. weź se walnij kielona, to jest jakaś masakra.

Gość dv cxz
dziekuje

Gość dv cxz
przepraszam cie, i dziekuj***ardzo, mam nadzieje ze masz racje,naprawde ci dziekuje

Gość gość
zwiększa!

Gość gość
jak cię to uspokoi to brałam tabletki i uprawiałam seks bez prezerwatywy, nie trzymałam się godziny dokładnie. żyję, dziecka nie mam :D

Gość dv cxz
dziekuje, naprawde mam nadzieje ze sie nie mylisz i nie robisz mnie w jajo,dziekuj***ardzo i dobranoc

Gość gość
tabletkę po też brałam. ale to było przed tabletkami. czułam się po niej normalnie, nic mi się nie działo. także myślę że możesz mi zaufać.

Gość dv cxz
dziekuje,ale i tak mysle o tych co pisza ze braly idealnie i zaszly,to by bylo straszne ze wzielam tabletki zeby nie zajsc i zaszlam ,boze,dziekuje postokroc