Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem wykończona dziecko nie śpi nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość gość
jejku 4 godziny płaczu........takim matkom powinni odbierac dzieci za znęcanie się!!! A wracając do tematu... ja od 10,5 miesiąca nie przespałam jednym ciurkiem 3 godzin. Syn ząbkuje, są noce, że budzi się co godzinę :O, syrop pomaga na chwilę, viburcol też. Ostatnio u nas sprawdza się taka metoda usypiania- kładę młodego na siebie, tak, że ma główkę na moim serduchu. Głaszczę go po pleckach, główce i to go bardzo uspokaja. Może spróbuj tak z córką?

Gość gość
ja ze starszym przerabiałam jak miał 8 mc przez 2 nastepne taki schemat... szedł spać koło 21 i wstawał 22, 23 i nie spał do 3, 4 nad ranem, a potem spał do 11, 12 z przerwami na jedzenie, chodziłam jak zmora, masakra jakaś to była :/ ja też od 3 lat nie przespałam jeszcze całej nocy, choć młodszy jest dla mnie łaskawszy ale i tak wstaję po kilka razy:/ ale sypialnię zaciemniam na maksa, mamy zewnętrzne rolety, na drzwiach wisi koc żeby światło nie wpadało, nocna lampka przykryta ręcznikiem, żebym tylko miała punkt orientacyjny, żadnego światła i to naprawdę pomaga :) a nad ranem gaszę nawet tą lampkę:p nie łam się:) ja też ostatnio ryczałam w łazience :) młodszy poszedł spać dopiero po północy, zanim się polożyłam była 0:30, o 1 obudził się z płaczem i nie chciał się uspokoić, po 20 min odłożyłam go do łóżeczka i poszłam do łazienki, mąż wstał, a on ciągle ryczał... po 5 min jak się uspokoiłam wróciłam :) poszedł spać o 2.30... ja jestem na tym etapie zmęczenia że wystarczy mały kryzys a ja już się łamię:p ale jeszcze z pól roku i będzie lepiej:)