Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość gość

znacie jakieś fajne POLSKIE piosenki o miłości ?

Gość ggggooossssccccc
Seweryn Krajewski „Wielka miłość” Lady Pank „Zawsze tam gdzie Ty” Farba „Chcę tu zostać” Eleni „Tylko w Twoich dłoniach” Anna Jantar „Moje jedyne marzenie” (znane też jako „Przetańczyć z Tobą chcę całą noc”) Kancelarya „Zabiorę Cię właśnie tam” Krzysztof Krawczyk „Bo jesteś Ty” Krzysztof Krawczyk „Tylko Ty, tylko ja” Universe „W perły zmienić deszcz” Sumptuastic „Kołyskanka” Borysewicz i Kukiz „Jeśli tylko chcesz” Kindla „Z kimś takim jak Ty” Skaldowie „Wszystko mi mówi, że mnie ktoś pokochał” Varius Manx „Dziękuję” Pectus „To co chciałbym Ci dać'' Beata Bartelik „Sen na pogodne dni” Stachursky „Z każdym Twym oddechem” Ziyo „Magiczne słowa” Sławek Uniatowski „Kocham Cię” Karolina Kozak „Razem zestarzejmy się” Jeśli tylko chcesz Kukiz i Borysewicz Ta sama chwila Bajm Zostańmy razem Stachursky Niech mówi serce Gawliński Kochaj mnie i dotykaj Tomasza Żółtko Miętowe pocałunki S. Krajewski Bo mam Ciebie Sumptuastic Dwa serca gorące Bayer Full Kocham Cię Chłopcy z Placu Broni

Gość kasiakasiakasiakasiakasiakasia
dj decibel ma bardzo fajne piosenki o milosc****olecam

Gość gość
dj decibel? Chyba żartujesz... Kosma ma niesamowite piosenki, szkoda że nie jest jeszcze dobrze znany i nie puszczają go w rozgłośniach radiowych, ma świetne kawałki np. "przeciw sobie" czy "za jaką cenę" :)