Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka z kabaretuu

Czy musze chodzic na hernatki do kolezanek tzreba to robic

Polecane posty

Mi jest najlepiej w domu jak dzieci sa w szkole wole siedziec sama wdomu I sie gapic w ściane. powaznie, inne moje znajome zapraszaja mnie a herbate na pogaduchy a mi juz glupio sie wykrecac. jestem osoba ktoa woli przelezec na kanapie 5 godzin I czytac kafeterie chciazby niz łazic po ludziach albo zeby kto do mnie przycodził. takie rzeczy sa praktykowane bo wiem ze znajome chodza czesto do siebie z dziecmi I gadaja... tylko o czym I po co :(

ło rady ile liter nazjadałam ale co bystrzejsze z was bez problem zrozumieja o co mi chodzi

boje się wyjść z domu :(

nie nie boje podszywie wstretny :)

Gość gość
mam to samo. nie lubie nigdzie chodzicani jak ktos do mnie przylazi. tez juz nie wiem co wymyslac.

Gość gość
hm...trochę na depresję,trochę na fobię społeczną to wygląda

czasem myślę, że inni mnie obserwują albo że ktoś za mną chodzi.

Gość gość
Ja chodze tylko wtedy gdy mi herbaty w domu zabraknie :P

czemu depresja lub fobia? czy trzeba w wolnym czasie sie z ludzmi spotykac? nie rozumiem... :(

Gość Mariolka z kabaretu
Czasami, gdy długo patrzę w ścianę, widzę na niej twarz, która mówi do mnie, ale wtedy też nie wiem o czym mam z nią rozmawiać i po co;/

Gość gość
głupi temat ....nie chcesz-nie chodź,nie musisz....ale zbyt normalne nie jest unikanie ludzi,bo człowiek to istota stadna i ciągnie go do drugiego...pewnie,że nie zawsze....ale temat debilny....co ci napisać?że masz chodzić? czy ,że jesteś super,bo nie chodzisz...kuźwa,ale problem

nie glupi temat, chcialam zapytac czy niektore z was tez tak maja. ja robie co chce czyli nie chodze nigdzie I kolezanki moga sobie zapraszac a ja I tak cos wymyle zawsze.. kiedys tu ktoras napisala ze ma podobnie ze nie lubi takich jałowych gadek .. dlatego chcialam przyklasku ze to normalne poprostu,. bo co z tych gadek wychodzi no co? nic a czas zmarnowany, atk przynajmniej wyleze sie w ciszy na kanapie

Gość gość
bo przy herbatce to są gadki jałowe...spróbuj przy winku ;) gęba się nie zamyka :D

wiem I dlatego czasem wychodze na wino gdzies do knajpki, ale to wieczorem pogadac bo po fajnie we łbie sie robi I rzeczywiscie jakies te gadki sie fajniejsze wydaja, a tak za dnia, po co bez sensu

Gość mariolaalalalalaalal
I co dobrze pisze? tez nie lubicie chodzic na jałowe gadki?

Gość gość
Ja siedzę głównie w domu, bo nie mam takich koleżanek co by mnie na herbatki zapraszały. Niestety wszystkie jak leci bezdzietne singielki :o Kisnę już w tym domu, ale i tak lubię posiedzieć na kafe :D:D

Gość gość
ja też nie lubię tych dziwnych herbatek, na moje nieszczęście mieszkam w małej miejscowości i moja znajoma urodziła 2 miesiące szybciej, non stop dzwoni i pyta czy idę na spacer albo czy nie wpadnę do niej na kawę, a mnie szkoda czasu na kawki, Wolę coś w domu zrobić czy książę poczytać