Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka gosława

cyganka powróży z kart

Polecane posty

Gość papapa123
Paulina 18.12.1996 Co z moim obecnym związkiem? Czy będziemy razem zawsze?

Paulina 18.12.1996 Co z moim obecnym związkiem? Czy będziemy razem zawsze? nie będziecie ze sobą na zawsze, ale widze że twój partner cie kocha. W tym roku koło niego może kręcić się jakaś dziewczyna i przez to mogą być miedzy wami jakieś nieporozumienia.

Gość gość
Witold 21.02.1980 Dzień dobry czy ja mogę prosić o wróżbe odnośnie finansów oraz czy oua mi się zabrać moją rodzine do mnie (nie mieszkam w Polsce)

Gość gość
Witam . Jestem Marta 05.04.1991 z ktorym lukaszem bede Lukasz nr 1 data ur.03.01.1988 i Lukasz nr 2 data ur.05.05.1987

Gość Murcuś 1993r
Kochana Gosławo czy wrócimy do siebie? czy on nadal mnie kocha? Ja 13-12-93r. On 15-05-92r.

Gość Gość 112233
Marta jaka ty jesteś durna.. Z którym będziesz to zależy od ciebie! To jest twój wybór! Ile razy jeszcze będziesz się pytała wróżek o to samo..

Gość gość
Joanna 30 maj 96 o co może chodzic chłopakowi o imieniu grzegorz. Jest starszy o rok. Czy karty mogą ci to powiedzieć

Witold 21.02.1980 widze że możesz na siebie brać zbyt ciężką pracę, będziesz miał dużo obowiązków.Będziesz bardzo aktywny zawodowo. w najbliższym czasie nie widze z panem rodziny

Gość gość
Kurcze tylko nie znam jego daty urodzenia:-( to może powiedz mi co mnie czeka, jak dowiem się o jego dacie urodzenia to napewno tu napisze.

Gość gość
agnieszka 05.05.1972 Jakie sa jego intencje?

Joanna 30 maj 96 widze że będziesz w związku z chłopakiem o brązowych włosach i jasnych oczach.Ale okarze się chłopakiem aroganckim, traktującym kobiety instrumentalnie,widze kłótnie, ale on będzie cię kochał i widze że nawet w przyszłości będzie chciał ci sie oświadczyć

Gość Murcuś 1993
Ja Jolanta on Mirosław

Gość papapa123
Kochana Gusławo tu znów Paulina 18.12.1996 kiedy nadejdzie to rozstanie? można temu zapobiec?

Gość Gość 11223344
Piszesz żeby podawać imiona i daty itp a po dwóch minutach muszę iść i pa kurde hamskie to jest poprostu

Gość damieeeeen
Damian 10.07.1995 czy moja dziewczyna jest już tą jedyną? :)

Gość gość
Nie wiem dlaczego ta wrozka Goslawa wszystkim wrozy bardzo negatywnie, zauwazcie, ze wszystkie jej odpowiedzi sa na "Nie" , nikomu nie wywrozyla nic pozytywnego, cos mi te jej przewidywania smierdza tandeta . Ta pseudo cyganka jest kompletnym beztalenciem, nie berz\cie powaznie tych bzdur, ktore tu wypisuje . Ta negatywna energia, o ktorej Ona wypisuje, wlasnie bije od niej, ona jest jedna wielka negatywnoscia i tak wlasnie wrozy .

Gość Gość 11223344
Też mi się tak wydaje że ona poprostu ściemnia pyta o imiona i daty urodzenia dziewczyn i ich chłopaków a minutę po tym ona już musi lecieć i ma w d***e wiem że nie musi nikomu wróżyć i że wróży komu chce i kiedy chce..ale bez przesady to jest hamskie tak traktować ludzi którzy jej proszą o pomoc..

Gość gość
Ktos tu slusznie zauwazyl, ze ona pisze glupaty i wrozy bardzo negatywnie jednostronnie . Ja mam dokladnie takie samo odczucie, dziewczyna jest nabuzowana zlosliwoscia i zla energia, ktora przenosi swoim wrozeniem na innych .

Gość gość
To fakt, prosi zeby podawac dane, powrozy jednej osobie, a reszte olewa . Tak sie nie zachowuje powazna osoba, ta wrozka niezle sie bawi, szkoda slow .

Gość gość
ja wam powroze ;; własnie w niedalekiej przyszlosci zrobicie sie w h..a :)

Gość gość
Gosciu powrozyles dokladnie tak samo ja wrozka Goslawa , ona tu wszystkich robi w ch****a

nie wróżyłam 5 minut tylko od 16.13 do 16.59! NIe było dużego zainteresowania więc poszłam. Nie moja wina że jak pisze że ide to nagle pojawia się 5 pytań. Co do negatywnych wróżb to zostawiam to bez komentarza ;/ NIestety większość osób zgłaszających się do wróżki ma jakieś problemy co wychod******artach.... Zresztą nie zgadzam się co do stronniczości

prosze o nie pisanie pytań bo teraz nie wróże. Zresztą chyba nie będę tu już wróżyć bo widze że jest tu pełno złośliwych osób! Jest mi bardzo przykro że poświęciłam sporo swojego czasu, a jakieś osoby mnie oczerniają!!!

Gość Murcuś 1993r
Kochana wróżko czy teraz masz czas wróżyć? :*

Gość gość
tj oszustka

Jaki by był sens wróżenia gdybym kłamała i mówiła że wszystko będzie super, zostaniesz milionerką i spotkasz miłość swojego życia ;) Niestety życie to nie bajka