Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynaaa25

Szukam towarzyszki na wyjazd do sanatorium

Polecane posty

Gość Dziewczynaaa25

Hej, planuje wybrać się do sanatorium, jakos na wiosne, jest może ktoś kto również planuje/chce się wybrać ? Mam 25 lat i szukam koleżanki w zbliżonym wieku, żeby było tam w ogole z kims pogadać, gdzies wyjść itp.

Gość gość
W twoim wieku to raczej nie znajdziesz

Gość gość
a na co ty się dziecko leczysz w tak młodym wieku?

Gość majkaooo
co wiek ma do tego ???? ale bzdury !!!!! nawet młodsze dziewczyny jeżdzą do sanatorium. Ja mam 23 lata i byłam kilka razy. Niestety jak ktos choruje i potrzebuje sanatorium to wiek nie gra roli. A w sanatroiach nie tylko babcie i dziadkowie. Ja za kazdym razem spotkałam kogoś w mniej wiecej moim wieku. tak wiec nie załamujcie dziewczyny jak nie macie pojęcia.

Gość Dziewczynaaa25
Jeśli chodzi o leczenie to wiek nie gra roli, ja i tak nie mam poważnego schorzenia, ale bywając w sanatoriach itp. widziałam osoby w moim wieku albo młodsze które miały znacznie poważniejsze problemy ze zdrowiem, wiec jeśli ktoś stwierdza po wieku ze nie można być chorym to gratuluje wyborazni

Gość waldek777
W Internecie jest wszystko. Jako kuracjusz z dużym stażem z wielką uwagą śledzę www.eSanatoria.eu i czytam kolejne informacje z branży. Kiedy już wybieram się na wyjazd, to także za pośrednictwem portalu podejmuję kontakt z obiektem i ustalam szczegóły.

Gość gość
Eeetam,tak ci sie wydaje człowieku