Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromny problem z kasa zalamka

Polecane posty

Gość gość

juz takiego problemu nie mielismy dawno. zaczelo nam brakowac kasy. styczen w sumie juz 20 a ja nie zrobilam zadnych oplat. potrzebuje ok.1000zł na oplaty. na koncie mamy jakies 30zł w domu mam 200zł. no i na dnaich powinnm dostac ok.500zł z pracy. moj jak sie okazalo nie ma jak narazie roboty wiec kasy na biezaco nie bedzie. a zawsze mial co tydzien. strasznie boje ze popadniemy w dlugi z ktorych nie wyjdziemy.

Gość gość
na koncie mamy 360zł.

Gość gość
a ja w domu 0,na koncie -1.47 i tak do 31...długi,długi,długi trójka dzieci :(

Gość gość
to moze chociaz jakas dorywcza praca, cokolwiek zeby chociaz kilka zloty wpadlo?

Gość gość
pracujemy oboje z mężem...kredyt mieszk. nas zżera :( dzieciaki chorują,a jak nie chorują to na żarcie tyle idzie,że szok

Gość gość
maz dzis rano byl w pracy ale odeslal go do domu. wrocil przebral sie i szukal ale u nas w miescie nawet o dorywcza prace ciezko. ja tez dzownilam w piatek- roznoszenie korespondencji. zawsze by wpadlo z 500zł ale jak narzie facet sie nie odzywa. moze juz kogos przyjal.

Gość gość
ooo, znowu Roksanka wiek 23 ze swoją 4-letnią "cureczką"??:D Weź się wreszcie do pracy matole, bo co miesiąc wyłudzasz tu kasę!

Gość gość
nie jestem zadna roksana i nie wyludzam kasy. z mojej kasy zawsze robie oplaty a z meza bylo na zycie. a teraz dupa.

Gość gość
no to skoro nie wyłudzasz kasy, to po co ten topik? do roboty! do roboty!

Gość gość
współczuję jakoś przetrwacie....

Gość gość
cokowliekm szukam nawet chcialam isc polodudniami na sprztanie do biura. wszedzie tylko pytaja sie o grupe. nie mam wiec sie nie nadaje.

Gość gość
To niech mężulo wyperdala w polske za robotą, a nie kisi ogóra w dziurze, gdzie nie ma pracy :O Trójkę dzieci spłodzić to fajna sprawa, ale warto sobie też uświadomić, że na rzęsach trzeba stanąć byle było też na ich utrzymanie ! Nie wierzę, że facet nie znajdzie pracy, dla facetów praca jest ! Tylko trzeba trochę wysiłku włożyć, a nie tak szukać żeby nie znaleźć i siedzieć w miejscu gdzie o pracę bardzo trudno. Niestety, nie ma wyjścia, dzieci chcą jeść, bawić się i uczyć i nie ma, że NIE MA ! Ma być i już. Do roboty dziecioroby, bo nie chodzi o was, tylko o dzieci.

Gość to ja autorkaaaa
nie mamy 3 dzieci tylko 1.

Gość to ja autorkaaaa
tt

Gość gość
To niech mężulo wyperdala w polske za robotą, a nie kisi ogóra w dziurze, gdzie nie ma pracy pechowiec.gif Trójkę dzieci spłodzić to fajna sprawa, ale warto sobie też uświadomić, że na rzęsach trzeba stanąć byle było też na ich utrzymanie ! x puknij się w głowę, lepiej milcz jak nie masz nic do powiedzenia, tylko ziać jadem umiesz. Żebyś kiedyś się w życiu nie przejechała....

Gość to ja autorkaaaa
yyy

kurde aż żal ściska człowieka, jak sobie przypomnę pobyt w Polsce i to bez dziecka to mnie skręca. Społeczeństwo dla Państwa a nie Państwo dla Społeczeństwa. Nie myślałaś o przeprowadzce za granicę? tu z najnizszej krajowej cała rodzina może wyżyć na dość wysokim poziomie i jeszcze coś odłożyć