Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jest Led pytajnik

Polecane posty

Gość gość

wszyscy na nią najeżdżają nie wiem po co na co? wolny kraj, wolność wypowiedzi..siedzę na kafe codziennie i jakoś nie zauważyłam, żeby Led była niemiła etc. wydaje mi się sympatyczna:)

Gość gość
Nienawidzę jej, kto ze mną?

Gość gość
ja :)

Gość gość
Najlepiej zbierzmy się wszyscy jej nienawistnicy, nagłośnijmy sprawę w TV, zróbmy aferę i szum, dajmy upust swej nienawiści za to wszystko co nam zrobiła, jak nas skrzywdziła niech zapłaci teraaaaazzzzzzz! hahahahaha Jezuniu, faktycznie ile ona zła wyrządziła na świecie :P

Gość gość
gość 16:24 czemu jej nienawidzisz? łatwo pisać jako pomarańczka i obrażać innych..a Led jest szczera i przynajmniej nie pisze jako pomarańczka

Tak, zbierzmy wszystkich frustratów i nienawistników i krzyczmy coraz głośniej. Wyśpiewajmy naszą szlachetną nienawiść ;P Tak poważnie - ja bardzo lubię Led - przynajmniej ma charakter.

Wkurza was Led bo wiecie, że to jest fajna dziewczyna, I choćbyście mówiły, że nie to ja i tak wiem że myślicie TAK zawistne suczki :)

Gość gość
ale się jej domagacie :)

Gość gość
ja się nie domagam:) tylko dziwi mnie że jej tak wiele osób nie lubi..mi jakoś nie zakazła za skórę

Bo niestety większość ,,pomarańczowych "nie znosi ,,niebieskich"i stara się im dowalić na każdym kroku .Czemu tak jest nie mam pojęcia .

Ja już od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy jak zakładam wątek nie dodać do niego hasła "stop pomarańczom" i tylko niebiescy wypowiadaliby się, a wszelkie wpisy niezalogowanych byłyby przez nas ignorowane, nie odpowiadamy i nie dyskutujemy jak piszą cokolwiek to gadamy tylko między sobą tylko musielibyśmy się wszyscy tak umówić, a nie że ktoś z nas wda się w pyskówkę :D totalne zamknięcie i tylko nasz wątek. Co Wy na to? KTOŚ SIĘ PISZE?

Gość gość
ja, jak każdy z resztą widzi, mam kłopoty z omijaniem zaczepek :D ale staram się.

Bez przesady drogie panie , nie generalizujcie . Pisałem że większość a nie że wszystkie :)