Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam już dość tej ohydnej pory roku

Polecane posty

Gość gość

ja chce już wiosne :( na szczęscie już połowa stycznia jeszcze tylko luty, marzec i oby do kwietnia szybko zlecialo

Gość gość
a wy ? też już macie doś ć tego zimna itd? co prawda i tak zima w tym roku jest dość ciepła ,ale i tak jej nie znosze

Gość gość
Ja tez mam juz dosc. Ani na ryby ani na grzyby ani na dziwy po pusto wszedzie. 7 swiatow:-)

Gość gość
a mnie się podoba taka pora roku, mogę sobie posiedzieć w ciepłym domku, ciepły kocyk, dobra książka + herbatka, nie muszę podejmować jakiejś aktywności na zewnątrz, mam wymówkę na złą pogodę :) dziś nawet nosa nie wyściubiłam poza próg domu, pies musiał sam się obsłużyć w temacie kupka i spacer

Gość gość
no jest to jakaś zaleta ,że długie wieczory z książką itd ,ale ileż można?ja tęsknie za ciepłymi wieczorami, za jazdą na rowerze, spacerami... bo teraz w to zimno to nawet nie chce mi sie wyjsc

Gość gość
Leniu to pewnie d**ęcja ci rosnie beziesz wielka baba od tego lezenia i czytania

Gość amentos
już tam urośnie jak bedzie sie relaxowac w odpowiedni sposow nie zajadajac sie nie zdrowymi przekaskami to nie urośnie ja mam rowerek stacjonarny ale w piewnicy nie ma mi kto go przynies bo jezdze na wózku inwalidzkim

Gość gość
dupa mi nie urosła a nawet schudła o 1 kg jedynymi słodyczami na jakie sobie pozwalam to suszone jabłka lub sliwki :-P

Gość nie żona nie matka
a ja tam lubie jak jest zimno :)

Gość gość
To cwancyk kobitka jestes:-) ja sie obrzeram czekoladami musze sie na susze przezucic brzuch mi rosnie