Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burykot

brak okresu w 34dc

Polecane posty

Gość burykot

w 32 dc test negatywny, a nadal nie ma miesiaczki, cykle mam 28-31 dn, obecnie 34dc :) czekac jeszcze, zadnych objawow ciazowych ale tez zadnych jak na okres

Gość gość
up up

Gość gość
robilam dzisiaj, bo i tak lekarz bez niej nie wypisze lekow na wywolanie :) ja nie mam zadnych objawow, zero staram sie dlugo:(

Gość gość
Na poprawe nastroju, zawsze mialam cykla 27)28 dni, 3 miesiącu zgaralismy sie o dziecko i nagle cykl przeciągnął się do 35 dni, juz myslalam ze sie udali ale jak sie okazali @przyszla 36 dnia. W nastepnym cyklu nie wiedzialm jak liczyć owulacje i ile dni niby ma cykl, wiec olalam sprawę, wg śluzu uprawialiśmy seks w dni nieplodne jakie bylo moje zdziwienie 40 dc kiedy w końcu zrobilam test ( bo myslalam ze jeszcze bardziej się rozregulowałam) kiedy test pokazal 2 kreski. Do dzis nie wiem jakim cudem w tym cyklu sie udalo. Tak wiec dziewczyny takie dluzsze cykle nie koniecznie musza byc przekleństwem.

Gość gość
Przepraszam za źle odmienione końcówki, dopiero po wyslaniu zauwazylam ze Tel mnie poprawial

Gość gość
0 20.00 beda wyniki, wiec sie okaze bo mysle ze juz w przypadku ciazy bedzie maly ale jednak

Gość gość
Daj znac jak wynik ok? U mnie dzis 39 dc cykle zazwyczaj 32-35 dni, robila, 3 testy wszystkie negatywne ale takze obrak miesiaczki i brak jej objawow. Oj, co ja bym ala za regularne cykle;)

Gość gość
wynik 1, jeszcze czekam 2 dni i ide do gina

Gość gość
Ciąży nie ma na stowe

Gość gość
tak wiem, ale okresu tez a czekam jak na zbawienie

Gość gość
Hej pisalam tu wczoraj o 18.22 dzisiaj 32 dc ponowilam test I sa dwie kreseczki ,druga to bladziocha ale jest! Jestem przeszczesliwa.! Trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Gość gość
Gratulacje gśćiu, też bym chciała te ii kreski zobaczyć, ale mamjeszcze tydzień do terminu - i na razie nie testuję.

Gość gość
Ja tez mam dzisiaj 46 dc I okresu brak 40 I 41 dc mialam malenkie plamienie brazowego sluzu ze tak to nazwe I cisza w 37 dc test negatywny, w 45 dc test negatywny ginekolog kazala przyjsc w przyszlym tygodniu jak okresu nie dostane, kolejny test w niedziele z rana hihi

Gość gość
ja w 36 bylamu gina i kazal czekac,a okresu dalej nie ma dzis 37dc, gdybym byla w ciazy to juz by zobaczyl na usg?

Gość gość
mam dzwonic do niego w sobote jesli nadalnie dostane @ :/

Gość gość
na tym etapie nic nie zobaczy na usg

Gość gość
moj gin jest malomowny, zrobil usc dopochwowe i powiedzial czekamy na @ :) ja mysle ze sie cos poprzestawialo, choc bardzo bym chciala, no jedyne wyjscie, ze mialam owu ok 22-25dc

Gość gość
w 34dc beta 1 wiec chyba nie ciaza, wkurza mnie ze @ nie przychodzi, wogole mnie brzuch nie boli :/

Gość gość
up up

Gość gość
28-31dniowe to nie są cykle regularne,teraz będziesz miała dłuższy-zdarza się wielu kobietom,ja miałam cykle 34dniowe potem zrobiły mi się 32-65dniowe ;)

Gość gość
a tak czekam na ten okres :(

Gość gość
28-31-dniowe cykle są jak najbardziej regularne, o nieregularnych mozna mówić kiedy różnica wynosi ponad 7 dni

Gość gość
Cześć Dziewczyny, proszę o pomoc, nie wiem co mam myśleć... Odstawilam tabletki w lipcu, przez ten czas cykle mialam dość regularne, zwykle 28 dni, czasem 27, może dwa razy zdarzył sie 25dniowy cykl.Przez caly ten czas męczyły mnie plamienia przed miesiączka, zdarzało sie, że zaczynaly się 2tygodnie wczesniej, jako jasno beżowy śluz, który stopniowo ciemnial i zamienial sie w wieche. Ostatnie 2cykle były 32dniowe z plamieniami na długo przed, a ten cykl jest dziwny... Plamienia zaczely sie w 27dc(strasznie późno!)ale bardzo mało ich jest, sa rzadkie i jasno bezowe, momentami przezroczyste, trwa to do dziś, ok raz dziennie obserwuje kleksa na wkladce. A miesiaczki brak, dziś mam 34dc, czyli @ sie spoznila, pierwszy raz mam taką sytuacje..., test w sobote rano(30dc),wczoraj wieczorem(33dc) i dziś rano - negatywne.Wczoraj w ciagu dnia miałam straszne zawroty głowy, mdłosci od polowy dnia, ból brzucha jak na@,ból plecow a małpy nie widać. Wieczorem wszystko dodatkowo sie zaostrzyło.Czy testy moga jeszcze nie wykryc nic,maja prawo jeszcze nic nie wykryc?W tym miesiacu nic nie spradzałam,bo sobie odpuściłam,także nawet nie wiem kiedy mogła byc owulacja. Wariuje.Pierwszy raz od tylu miesiecy starań mam taką sytuację.