Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca urzędnika

Polecane posty

Gość gość

jak wygląda? słyszałam, że dość opłacalny zawód, dużo się zarabia, jak już się dostanie do jakiegoś dobrego urzędu to można siedzieć w nim na dobre, zamierzam iść na administrację bo szczerze mówiąc w innym zawodzie się nie widzę. ktoś mógłby coś podpowiedzieć?

Gość gość
praca urzędnika siedzisz i wypełniasz rozne faktury itp. :) to chyba to :) ja jestem sekretarką więc podobne rzeczy robie :)

Gość gość
nie ty jedna jesteś taka mądra, żeby załapać się do urzędu, mieć pewną, lekką pracę i wszystkie prawa pracownicze. Jeśli nie masz znajomości, do urzędu się nie załapiesz.

Gość gość
a niby czemu nie sie nie załapie? to praca jak kazde inne :)

Gość gość
mam sporo znajomych w swoim otoczeniu po tym kierunku, jedni albo odbywają staż inni już pracują i wcale nie potrzbne były im znajomości, zarabiają całkiem dobrze i nie narzekają, to dobry kierunek i praca też jest fajna

Gość gość
ja pracuję od kilku lat w zus, praca jest spoko, nie ma pośpiechu. Kasa w miarę ok. Pensje niby zamrożone, ale jak trzeba to podpisują umowę zlecenie, bo to jest księgowane inaczej. Tylko ludzie straszni, rano nie można spokojnie kawy wypić. A najgorsi są młodzi, co firmy zakładajo - nic poszanowania na pracownika.