Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sauna

Polecane posty

Gość gość
n owiesz. o latach sie nie mowi. lata sie ma. dzisiaj bylam krolowa parkietu miedzy dwudziestolatkami i szczerze mowiac wymiekli :O mlodzi nie maja kondycji. a ty masz kondycje?;)

Gość młody warszawiak
mam ;) i to całkiem niezłą

Gość młody warszawiak
zresztą zawsze miałem słabość do dojrzałych kobiet ;)

Gość gość
dobranoc mlody czlowieku :) widze ze pytanie o kondycje zbilo cie calkowicie z tropu. wybacz, ale musze sie zastanowic czy do ciebie napisac. nie lubie facetow bez kondycji ;) najchetniej oprocz fizycznej musi sie wyrozniac umyslowa ;) daje ci ostatnia szanse. masz 5 min na przedstawienie wlasnej osobowosci;)

Gość młody warszawiak
z kondycją umysłową nie mam problemu. studiuje filologię polską. interesuje się literaturą piękną. konkretnie francuskim realizmem z drugiej połowy dziewietnastego wieku i współczesną np holebecque czy cortazar. z poezji symboliści blake baudelaire

Gość młody warszawiak
jeśli chodzi o muzyke to rock psychodeliczny i progresywny. za muzyką klasyczną nie przepadam ale strawiński zawsze, przepadam za baletem

Gość gość
a po studiach pamiętaj żeby w McDonaldsie każdemu dodawać ketchup do dań. strasznie mnie irytuje gdy zawsze musze o to prosić.

Gość młody warszawiak
coś jeszcze?

Gość gość
w takim razie jestes potencjalnym partnerem do rozmowy ;) nie obiecuje z cala pewnoscia. obiecuje, ze pomysle nad pustym @ ;)

Gość gość
zaprzestan zywienia w macu. to zdecydowanie nie jest zdrowe zarcie :)

Gość młody warszawiak
skąd ten stereotyp z magdonaldem? nie rozumiem. jestem na specjalizacji redaktorsko wydawniczej i nie widziałem tam przedmiotu propedeutyka smarzenia frytek ani konserwacja powierzchni płaskich. a co ty studiowałaś?

Gość gość
strasznie mi internet muli. no prosze, prosze :) psychodeliczny rock, balet i strawinski :) ciekawe gdzie sie do tej pory uchowales. tylko nie mow, ze w warszawie bo raczej nie uwierze :)

Gość gość
nic. jestem prosta wiejska kobieta ;) ale lubie wyksztalconych mlodych panow.

Gość młody warszawiak
jestem rodowitym warszawiakiem, żaden słoik. lepiej powiedz co ty studiowałaś i napisz coś o sobie. teraz twoja kolej udowodnić że warto z tobą pisać;)

Gość młody warszawiak
a tak na serio?

Gość gość
przeciez napisalam :) jestem prosta wsiowa kobieta, lubiaca wyksztalconych mlodych facetow. chyba ednak nie warto ze mna pisac:O

Gość młody warszawiak
wkurza mnie to że zostaje poczęstowany tekstem tak małowymyślnym jak dowc**** macdonaldzie

Gość gość
nie przyznaje sie do tekstu o macu. nie jadam w macu. serio. pretensje prosze kierowac pod innym adresem.

Gość młody warszawiak
to przepraszam. myślałem że to ty. no w każdym razie masz mój numer. ja jestem chętny na nawiązanie znajomości. będę czekał. o i mam jeszcze jedno pytanie. jesteś z warszawy?

Gość gość
a serio, to nie wkurzaj sie. jestes w kafeforum i tu wszystko jest mozliwe. wlacznie z jedzeniem goowien na deser zaraz po lodzie ;) musze sie pozegnac. milego wieczoru 🖐️

Gość młody warszawiak
cześć. miło się pisało

Gość gość
nie. nie jestem :) wlasciwie jestem, ale co to ma za znaczenie. miejsce urodzenia, w dzisiejszych czasach nie ma absolutnie zadnego znaczenia.

Gość Zdzisław52
Witam, mam na imię Zdzisław, mam 52 lata i bardzo lubię patrzeć na młode, jędrne panie w saunie. Czasami tak mi się to podoba,że aż pocieknie mi ślina