Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet to frajer

Polecane posty

Gość gość

ja leże w szpitalu po wypadku a on zamiast zająć się naszym dzieckiem oddał go do mojej mamy a sam pojechał do Holandii na imprezę do koleżanki.

Gość gość
takiego wybrałaś na ojca swojego dziecka - do kogo pretensje???

Gość gość 157
No to tylko pozazdrościć takiego męża. Co to za facet który własne dziecko podrzuca jak kukułka jako rodzinie. Powinnaś go pogonić na tylko wróci.

Gość ewelineczka29
fajnego masz faceta powodzenia w dalszym życiu z nim widać co dla niego ważniejsze w życiu jest zabawa niezazdroszcze

Gość gość
na początku był inny. opiekował się nami a teraz ma w d***e

Gość ewelineczka29
a teraz sie pozmnieniało i zostawił cie sama w szpitalu kiedy powinien cie odwiedzac to sie dobrze bawi z kolezanka

Gość gość
jak mogłam pozwolić skoro leże w szpitalu a o wyjeździe dowiedziałam się od mojej mamy i jego siostry

Gość gość
"go" ponieważ to chłopiec

Gość ewelineczka29
to mu przez nie przekaż ze to koniec miedzy wami niech płaci alimenty a ty se znajdz jakiegos porzadnego gościa

Gość gość
na stare lata przypomni sobie,ze ma córkę i pewnie wtedy będzie troszczyć się o nią facet p**********y,niedojrzały i taki zostanie weż ster w swoje ręce i olej go

Gość gość 157
A wiesz dlaczego tak postąpił??!! Wydaje mi się że dlatego że dostał to co chciał A gdy spadła na niego opieka nad dzieckiem najzwyczajniej uciekł do tej której dziecka nie ma. Pogoń go z domu jak wyzdrowiejesz i jak on wróci. To nie jest facet dla ciebie. Zasługujesz na kogoś lepszego,

Gość gość
już sama sobie nie zazdroszczę. jak wróci to jedynie po swoje ciuchy bo tak to już nie ma do czego wracać.

Gość gość
to nie córka tylko synek

Gość gość 157
Najlepiej wyrzuć mu te ciuchy przez okno jak zapuka do twych drzwi. A skąd jesteś jeśli można wiedzieć??!! Ja z Śląska!!

Gość Staszek91
"ewelineczka29 to mu przez nie przekaż ze to koniec miedzy wami niech płaci alimenty a ty se znajdz jakiegos porzadnego gościa" x Który facet zechce zużytego lachona z bachorem? :D

Gość gość
też tak właśnie uważam że to wszystko go przerosło ale to dobrze bo teraz już wiem z kim byłam i do czego on jest zdolny. niech się wali.

Gość gość
ja z zachodnio pom.

Gość gość
szpital i opieka nad dzieckiem-pokazało ci,że nigdy na nim polegać nie będziesz i jeszcze koleżanka w tle,a co to do licha ma znaczyć? podłość jego nie zna granic autorko,juz gorzej to nie mógł cię zgnoić,zlekcewazyć nie miej zahamowań by go wyrzucic z twojego zycia

Gość gość 157
Szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie. Gdyż mam wrażenie że była byś dobrą kandydatką na żonę.

Gość gość
wypraszam sobie a moje dziecko to napewno nie jest bachor może ty nim jesteś lub jesteś zużyty. to że cię rodzice nie kochali i byłeś dla nich bachorem nie znaczy że inne dzieci też są bachorami i są nie kochane

Gość gość
nie miej sentymentow,wywal go na zbity pysk w tak waznych sytuacjach życiowych,zawiódł cię będzie tylko gorzej a ta chamówa ktora pisze,że kto by chciał.taką,,,,...jest bardzo podobna do twojego frajera

Gość gość 157
Nie przejmuj się takimi kretynami szkoda tylko twoich nerwów. Teraz powinnaś bardziej dbać o swoje zdrowie i samopoczucie a na pierwszym miejscu nie denerwować się. A jak ma Syn na imię ??

Gość gość
gościu 157 ___w dzisiejszych czasach odległość to żadna przeszkoda wymieńcie się emailami/skype i wspieraj ją by była silna,będę wam kibicować:)

Gość gość
nie przejmuje się bo nie obchodzi mnie płytkość ludzka. a skoro tak pisze to jest tak płytki czy płytka że masakra. mój syn ma na imię Michałek

Gość gość 157
No teoretycznie nie problem. Lecz w praktyce wygląda to zupełnie inaczej. Może gdybym posiadał swój samochód to problemu by nie było zbytniego ale niestety go nie posiadam. Co prawda są jeszcze inne środki transportu np PKP ale i one jak wiadomo mocno kuleją. A chcąc kogoś poznać trzeba by się widywać przynajmniej raz w tygodniu. A to też są koszta jak wiadomo.

Gość gość
słuchajcie ja dopiero się rozstałam z facetem a wy chcecie mnie już sfatać masakra :D

Gość gość 157
No właśnie takie rozstanie i zaraz szybkie poznanie kogoś. Nie jest dobrym rozwiązaniem. Człowiek po takich przejściach najczęściej che sobie trochę odpocząć i przemyśleć wiele spraw. Po drugie nie wiadomo czy pasowalibyśmy do siebie i czy przypadniemy sobie do gustu. No i trzecia najważniejsza rzecz. Czy jej syn kogoś takiego zaakceptuje.

Gość gość
najpierw to ja muszę poukładać sobie życie od nowa przemyśleć wszystko i zająć się swoim dzieckiem nie myśleć od razu o innych facetach. a co do mojego syna to dla niego też będzie ciężko że z dnia na dzień zniknie jego ukochany tata