Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_m12

Chcę schudnąć aby zmieścić się w wymarzoną suknię ślubną

Polecane posty

Gość klaudia_m12

Witajcie. Ważę obecnie 85 kg. Schudłam juz 4 i znikł efekt jojo. Nie wyglądam bardzo grubo ale chcę scjudnąć przed własnym ślubem :) Odbędzie się w czerwcu przyszłego roku, ale oprócz utraty wagi chciałabym zadbać o swoje ciało i je troche wyrzeźbuć. Jutro pierwszy trening Fitness. Wiem, że będzie ciężko ale i tak strasznie się ciesze !! :D Ile schudłyście aby poprawić wasze, życie i między innymi wyglądać pięknie na własnym ślubie? POZDRAWIAM!! :]]

Gość gość
ślub za półtora roku? to jeszcze z 10 razy schudniesz i przytyjesz!

Gość gość
to jeszcze zależy ile masz wzrostu, jak 180 cm, to waga nienajgorsza, ale ja przy 85 kg/165 cm w liceum to wyglądałam jak szafa

Gość gość 157
Na zrzucenie kilkunastu kg dobry jest basen + sauna. Najlepiej taki obiekt z Saunami gdzie prowadzone są seanse. Jest basen i jakuzzi.

Gość klaudia_m12
Ja mam 164 cm wzrostu. Mam figure gruszki. Nie wygladam az tak grubo. Moja motywacja jest bardzo duza oraz czerpie przyjemność z mojej diety, mimo trudności nie poddam się jeśli chodzi o ćwiczenia

Gość gość 157
I bardzo dobrze najważniejsze to wiara i siła woli. Jeśli masz te atuty to osiągniesz swój cel. A basen i sauna to na prawdę dobry sposób na odchudzenie.

no ja też w liceum ważyłam 85 kilo/164 cm i też jestem gruszką, ale przy takiej wadze to i brzuch się pojawił u mnie do 75 kg nie ma brzucha a jakie masz wymiary biodra, talia, udo, łydka ? I jaki masz cel ? Polecam dietę dobrych produktów ewy bednarczyk Witoszek, sa tu tematy na forum

Gość klaudia_m12
Niestety nie mogę chodzić na saune. Mam zwężone drogi oddechowe

masz 164 cm wzrostu i ważysz ponad 80 kilo, a mówisz, że nie wyglądasz grubo? Ja mam 160 cm, wazę 56/7 kilo i uważam, że już zaczynam wyglądac okrąglutko. Mam duży biust i pupę okrągłą, ale klepsydra tak ma. Nie jestem zwolenniczką odchudzania ale nie wydaje mi się, byś nie wyglądała grubo - sorry.

Gość klaudia_m12
mój cel to 20 kg do 1 lipca. Jeśli dobrze obliczyłam to 161 dni :) w pasie mam 105 cm w biodrach 111 cm, w tyłku 119 cm,w biuscie 51 cm, pod biustem 89 cm . Strasznie duzo

Gość klaudia_m12
Nie napisałam, że nie wygladam grubo. Mam krągłości.

Gość klaudia_m12
Ale tez nie uwazam ze wygladam jak szafa

Gość klaudia_m12
sory. w biuscie 101

Nie no jak szafa to myślę, że nie. Nie ma co się dołować. najlepsza dieta to taka, w której je się wszystko ale w odpowiednich proporcjach.:)

jestem po wielu dietach, byłam na optymalnej, Dukana, niskokalorycznej, herbalife - gdzie kazali mi liczyć biało jak jadłam niskokalorycznie, to ciągle myślałam o jedzeniu - nie wytrzymywałam długo chociaż chudłam jak je się za dużo białka to po jakimś czasie rzucasz się na węglowodany, po prostu musisz i koniec optymalni - jednak nadmiar białka też szkodzi, wracają wszystkie choroby teraz jem wg ewy bednarczyk Witoszek, codziennie 1 rodzaj białka na dobę, np. mam dzień wieprzowy, jajeczny, mleczny, roślinny, poza tym rozdzielam białka i węglowodany, czyli najpierw jem mięso, a za jakiś czas np. utłuczone ziemniaki jem 3 razy dziennie plus coś tam przegryzę poczytaj tematy o tej diecie, ja na niej nie czuję, że to dieta tylko coś dobrego dla swojego organizmu

Gość gość 157
No trochę szkoda że masz takie dolegliwości z drogami oddechowymi, ale trzymam kciuki za ciebie. Silną wolą można zrobić bardzo dużo.

Gość gość
jeszcze udo i łydkę sobie zmierz będziesz potem się mierzyć ile spadło

Gość klaudia_m12
Moja dieta to dieta bez tłuczszowa, bez dodawania cukru i soli. Staram się tez ograniczać węglowodany. Jem duzo warzyw świeżych, gotowanych na parze i z wody. Nie jem ziemniaków prawie wcale, Góra raz na tydzień. Miałam efekt jojo, wraz ze spadkiem wagi o 4 kg efekt jojo znikł :)

autorko, a może spróbuj nordic walking? Spacerowanie w różnych tempach dziala cuda podobno. I bańka chińska :)

Gość gość
pod biustem więcej niż w biuście?????

Gość gość
nie wyglądasz grubo to po co się odchudzasz? jaki nosisz rozmiar?

Gość gość
pod biustem więcej niż w biuście?????

Gość gość
jaki nosisz rozmiar?

Gość klaudia_m12
w udzie mam 71.. bardzo dużo.. w łydce 45 cm :(

Gość klaudia_m12
pomysliam sie. zle zmierzylam w biuscie mam 101 okolo. Nosze rozmiar spodni 46. Szkoda gadać. A bluzka. to zalezy. L albo XL

słuchaj Kochana, nie ma takiej reakcji w organizmie, która zamieni tłuszcz na tłuszcz musisz jeść tłuszcz, ja jem i jakoś chudnę tylko trzeba jeść osobno białka z tłuszczem np. usmażona karkówka (ale bez panierki) i węglowodany z tłuszczem np. surówka z oliwą z oliwek głowa do góry, do ślubu się uda :-)

Gość gość
masz ponad metr z pasie i nie wyglądasz grubo, lepiej zrób sobie zdjęcie i popatrz na nie obiektywnie, według bmi masz już otyłość pierwszego stopnia, nie nadwagę ale OTYŁOŚĆ

Gość klaudia_m12
A nosze taki rozmiar przez duzy tyłek :( To jest uwarunkowane genetycznie... Jak schudme to i tak bedzie duzy

Gość klaudia_m12
Nie napisałam ze mam nadwage. Wiem ze mam otyłosc 1 stopnia. I to jest moja mobilizacja do tego aby schudnąć i zmienic swoje zycie