Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ile wierzyc wlasnej intuicji w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

podobno my kobiety mamy to cos...intuicje. w moim przypadku ona podpowiada mi, ze moj facet ma mnie dosc***** dwoch latach zwiazku widze go bardzo zmienionym zwlaszcza po naszych klotniach. gdybym zawierzyla mojej intuicji to powinnam zakonczyc historie, ale przeciez, mysle, ze ta nasza intuicja babska wiele razy nas zwodzi i czujemy cos co jest czystym wymyslem naszej wyobrazni. co myslicie o tej intuicji???

Gość gość
intuicja podpowiada, że tamten jest dla ciebie :) a nie ten

Gość gość
A czy wasza intuicja nie podpowiada wam że lepiej się z facetami nie kłócić :classic_cool:

Gość gość
dobre pytanie, moja intuicja mi wiele złego mówi na temat przyszłości i jak tu z nią rozmawiać?

Gość gość
moja intuicja mówiła mi "to ten" "walcz o niego", jego intuicja mówiła mu chyba coś innego. nie można walczyć o to czego nie ma, a tej miłości nie ma (u niego) więc i u mnie wygasa

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
a jastes DDA?

Gość gość
Nie macie intuicji tylko instynkt. Nie potraficie myśleć logicznie, więc musicie czymś się w życiu kierować. To właśnie instynkt i emocje. Widzicie pająka albo mysz, żadne z tych zwierząt nie może wam nic zrobić, a drzecie mordy jak przy suchym analu (to są emocje). A instynkt macie świetny - jak znaleźć faceta z kasą i jak umeblować mieszkanie.

Gość gość
co za niwychowany h*j :D ty gwałacicielu włąsnych dzieci , nierobie pohamuj swój obrzydliwy jezor tu i tam

Gość gość
Nie mam dzieci. Reszta mniej więcej się zgadza, tyle, że po co mam g*****ć? Wystarczy was na chatę zaprosić.

Gość gość
stara obrzydliwa mamka trzyma cie w garści :D? z jakiego powodu :D przekrety czy bebe :D że płacisz jej haracz

Gość gość
A co? Obcej babie mam płacić? :)

Gość gość
a jaki zwiazek ma z tym syndrom dda?

Gość łakamaka
zanim mnie zostawił facet,to ja czułam juz od kilku tygodni wstecz,ze coś jest nie tak,ze on juz mnie nie chce,nawet miałam takie sny...no i jednak moja inruicja dobrze mi podpowadała

Gość gość
moja intuicja podaje mi czysta miłość :) może nie całkiem "" zdrową ''''ale jest ok