Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniela798

epapierosowa

Polecane posty

Gość Iwona258
Hej ja dostałam na gwiazdkę tego tego epapierosa. Fajny poręczny, kieszonkowy długo trzyma i olejki bardzo fajne. Sama mogę C***olecić tę firmę bo jestem zadowolona.

Gość gość
Kupuj śmiało, mylime dobra firma na pewno kasy w błoto nie wyrzucisz a będziesz zadowolona. Ja mam tego e-papierosa i mi odpowiada nic się nie psuje, nie przecieka.

Gość natasza_75
też się skusiłam i nie żałują. Bardzo fajne e-fajki. Nie mama z nimi żadnego problemu , smaki liquidów też dobre.

Gość gość
Jakie smaki polecacie najbardziej? Co Wam najlepiej smakuje? Ja osobiście lubię łagodne "klimaty", a najbardziej do gustu przypadł mi liquid o smaku jabłka przełamanego chłodzącą miętą winter apple. Dla zainteresowanych wrzucam linka http://mylime.pl/liquidy

Gość Refik09
Niezłe promocje mają na te olejki Lime, a smaków dość duży wybór. Ja jednak jeste tradycjonalistką i wolę te smaki klasyczne typu wild west.

Gość gość
szkoda, że nie chcesz spróbować innych smaków bo są niektóre rewelacyjne. Może warto się przełamac i kupić np owocowy albo czekoladowy?

Gość gość
albo wszystkie smaki wschodu:-)) rewelacja. Jeszcze mam duzo do spróbowania ale muszę mieć wszystkie. Dobrze radze spróbować czegoś innego jeszcze.

Gość piannka55
Kup sobie w tej promocji na grouponie, masz tam zestaw 7 smaków lime do wyboru za niecałe 80 zł.

Gość Kosia22Tosia
Jest jeszcze ta promocja Lime na grouponie, albo gdzieś indziej? Patrzyłam na stronie to po 19 zł są, więc jak coś się taniej znajdzie, to dobrze.

Gość Sara336
Nie ma już tej promocji. Ja kupiłam na niej jednego papierosa i właśnie czekam na dostawę.

Gość Kasiccca
Ja znalazłem super zestaw e-papierosa za mniej niż 70 zł na http://dr-thomas.pl/sklep/. Teraz mają nową odsłonę sklepu, duzo promocji i najpyszniejsze liquidy!