Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzorżeta

Problem gastronomiczny potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość Rzorżeta

Prosze tylko bez obelg i wysmiewisk oraZ bez głupich tekstów, bo problem jest poważny. Od jakiegoś czasu, gdy tylko cos zjem zaraz mnie wydyma, rechocze mi w brzuchu i gazy ni ulatują takie, ze śmiało mogłabym sie zatrudnić w komorach hitlera. Nawet bo zwykłym jablku takie cyrki mi wychodzą, ze niedługo ze wstydu nie bende jadła nic. Co mi pomoże dolegać?

Gość gość
rechocze w brzuchu, lol to moga byc chocby i wrzody. albo dysbioza jelit. ja bym zaczela od probiotykow.

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
W czasie zimnej wojny amerykanie wyszkolili szpiega i zrzucili go na Syberii. Szpieg trafił do chaty tubylca, który zaproponował mu nocleg. Na drugi dzień tubylec mówi: - Nu, ty gawarisz kak nasz, ty pijesz kak nasz, nu ale ty nie nasz! - paczemu ty tak dumajesz? - pyta skonsternowany Amerykanin. - a potomu, szto u nas cziornych niet!

Gość gość
moze zacznij jesc zdrowe posiłki ;) kasza jaglana dobrze zrobi na pewno

Gość Rzorżeta
A od cEgo te wrzody? I co to sa te probiotyki? Oraz czy powinnam udać sie z tym do lekarza? Jesli tak to do jakiego? Do gina? A moze to mniec cos wspólnego z zaburzeniami xhormonalnymi?

Gość Rzorżeta
Nie lubię kasz i innych tego typu rzeczy. Lubię fastfudy wszelkiego rodzaju, lubię smażone, pieczone, tluste mięso.

Gość gość od fuja
to prowo, nie karmic trola 😴

Gość Rzorżeta
Próbowałam jeść grahamki, ale zatwardzenie i znowu gazy takie szły, ze dalej konsultuje zwykły biały chleb.

Gość gość
po 1 to problemy gastryczne a nie gastronomiczne. doraznie mozesz sobie wziac espumisan na tego typu zaburzenia. wezmiesz 2 tabletki i mozesz spokojnie gdzies wyjsc bez obaw, ze bedziesz puszczac baki. docelowo jednak udaj sie do lekarza. to moga byc wrzody, to moze byc zespol jelita drazliwego. roznie. aha i zaden ginekolog tylko idz normalnie do pierwszego kontaktu.

Gość akimka
Mogą to być kamyki w woreczku żółciowym.

Gość Rzorżeta
Co?? Jakie prowo? Tobie nigdy kal w d***e nue utknoł?

Gość Rzorżeta
A czy sama w domu moge dojść co to moze byc? Lekarzom nie ufam, kasy im nie dam zarobić, a sama mysle ze lepiej sobie poradzę. A czy to moze byc ciąża?

Gość gość
jeju,problem masz gastryczny,nie gastronomiczny,a pomyślałaś,że możesz mieć robaki,pasożyty? Idź może w tym kierunku.

Gość gość
Ona was trolluje lol

Gość gość
ostropest jedz kamyki w brzuchu pij cytryne przez pił roku