Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhgyuia

nie mam ani jednej części ciała o której mogłabym powiedzieć że jest super

Polecane posty

Gość nhgyuia

cycków brak, nogi krzywe i pokryte masakrycznym cellulitem (mimo że jestem szczupła) tyłek przeciętny jak u wiekszości, brzydkie stopy, brzydkie zęby, małe oczy, długi, nos, jakieś krzywe usta, cienkie rzadkie włosy, szerokie bary. Ani kur*wa jednej.

Gość nhgyuia
niech mnie ktoś kurde pocieszy !

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Z tablicy ogłoszeń: Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle?. Przyjdź i posłuchaj naszego organisty.

Gość gość
nhgyuia Ciesz się, że masz sprawne zdrowe ciało a nie wymyślaj. Przeszłaś kiedyś cięzką poważną chorobę?

Gość gość
Chorzy ludzie chętnie by się z tobą zamienili. Bóg dał ci doskonałe sprawne ciało. Podziękuj Mu a nie grymaś...

Gość nhgyuia
oczywiście że tak i nadal przechodze, to tez mnie dobija więc nie ma się już w ogóle z czego cieszyć.

Gość gość
E tam kochana, cellulit można zlikwidować, żadna modelka nie ma wielkich cyckow, oczy ladnie umalowac, w ogóle makijaż dużo załatwi. Myślisz, ze wszystkie laski są takie boskie same z siebie? Wszystko ciężka praca i kamuflaż.

Gość gość
Może uszy? Nie wierzę że nic, KAŻDY coś ma, moim dzieckiem się zachwycają i mnie również wydaje się uroczy, a na zdjęciach wygląda przeciętnie. Jego urok to błysk w oku, ładne ruchy, spontaniczność i cudny uśmiech... Ja mam ładne plecy, włosy i oczy... a, i kolana może. NIc mi te plecy nie dają, nie wyjdę w bluzce z gołymi plecami, bez stanika- z moim biustem, włosy muszą być ścięte na boba żeby twarz jako tako wyglądała z cofniętą brodą i dużym nosem, kolana rzadko pokazuję bo nogi mam pulchne i krótkie, ale zawsze oczy zostają :P

Gość gość
Ciesz się, że jesteś przeciętna. Wiele kobiet chciałoby być takie.