Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z anglii

Pęknięta gumka podczas wytrysku OSIEM dni temu a dzisiejsze skurcze

Polecane posty

Gość Giaana
To może być grzybica

Gość jagódkaa
:D

Gość gość
test zrób i po kłopocie. na dwoj***abka wróżyła, takie objawy można podpiąć do kilku rzeczy.

Gość gość
kochana, to Ty jesteś żałosna. i mało wiesz na temat dolegliwości i naturze kobiet. To że nie miałaś nigdy do tej pory bólu, to nie znaczy, że nigdy nie będziesz miała!!! Czesami naprawde niewiele potrafi zmienić cykl i odczuwane dolegliwości. Mowię tak bo kiedyś również nie odczuwałam żadnego bólu a w pewnym momencie zaczełam mieć bóle przedmiesiączkowe. Wiec mi nie pier*dol o byciu żałosnym! Poza tym nie jestem wróżką, więc Ci nie powiem co to, ale ewidentnie pasują w Twoim wypadku skurcze przedmiesiączkowe. Ale skoro jesteś taka mądra i nie żałosna to dalej uważaj, że to implantacja zarodka. Gratuluję więc ciąży! ...urojonej

Gość studentka z anglii
czytaj ze zrozumieniem idiotko bo ja sie tylko zapytałam czy te objawy mogą być implantacją zarodka :-O Partner "skończył" we mnie więc bardziej mam na uwadze ciąże niż bolesne miesiączkowanie którego nigdy nie miałam

Gość studentka z anglii
po drugie można przed spodziewaną miesiączką odczuwać pobolewania ale raczej nie skurcze i upławy ? Poczytaj trochę bo głupia jesteś :D

Gość studentka z anglii
których * miało być

Gość gość
Idiotką to Ty jesteś. Ale nie chce mi się już z Tobą dyskutować. Wiele rzeczy może powodować takie bóle/skurcze. Tak jak ktos napisął, to może być poronienie, mogą to byc zwykłe bóle przedmiesiączkowe, infekcje intymne, może być też ta Twoja implantacja i inne rzeczy. Więc odpowiadając na Twoje pytanie: tak, to może byc implantacja zarodka. Ale zważywszy na to jaki to był dzień twojego cyklu, przy regularnych cyklach (o ile takie masz), to prawdopodobieństwo że to to wynosi jakieś 5%.

Gość gość
po drugie, jak nigdy nie miałaś tych 'pobolewań przed miesiączką, to skąd ku*wa wiesz, czy to skurcze czy pobolewania? nie kompromituj się

Gość gość
wiedzę czerpać należy głównie z doświadczeń a nie z przeczytanej teorii!

Gość gość
możliwe, że to infekcja intymna. upławy na to wskazują. wiec do lekarza idz najlepiej

Gość studentka z anglii
to nie dyskutuj skąd wiem co to ból i skurcz hahaha dobre :D

Gość gość
Ja nie mogę, ale ta autorka jest głupia! Nie skąd wiesz co to skurcz, a co to ból! Tylko skąd wiesz, czy przed miesiączką się czuje pobolewanie, czy skurcze, skoro jak twierdzisz NIGDY przed miesiączką nie miałaś dolegliwości. Czytanie ze zrozumieniem się kłania!!! Jeżeli przeczytałaś gdzieś, że to pobolewanie i myślisz że pozjadałaś wszystkie rozumy, to gratuluje! Jeżeli Twój pseudonim brzmi jak brzmi, ponieważ mieszkasz w Anglii, to tam ku*wa zostań, bo tu takich tępaków nie chcemy.

Gość gość
studentko z anglii z jednej strony się pytasz, bo nie wiesz z drugiej wyzywasz tych, którzy odpisują i wskazują co może być wynikiem twoich skurczów. nie wie więc, czy tu pisać, bo zaraz mnie pewnie wyzwiesz i pożegnasz. te skurcze to może byc implantacja zarodka, ale jak ktoś słusznie zauważył, miałaś wtedy najprawdopodobniej dni niepłodne, więc nie mogłaś zostać zapłodniona. Jeżeli nie towarzyszy temu plamienie (krew), to nie jest implantacja. ja bardziej skłaniałabym się do infekcji intymnej (te upławy wskazują na to, a mają one jakiś zapach) lub też tych bóli przed menstruacyjnych.

Gość gość
jedna mądrzejsza od drugiej :D od kiedy to zagniezdzenie zarodka musi objawiac się krwią ? i autorka nikogo nie obrażała pierwsza poczytajcie kto ja od głupków zaczał wyzywać autorko, zrób dzisiaj sobie test jesli to ciąża to wynik powinien byc juz wiarygodny:)

Gość gość
"zrób dzisiaj sobie test jesli to ciąża to wynik powinien byc juz wiarygodny" co? pierwsze słyszę taką bzdurę. 8 dni po stosunku? wynik testu jest wiarygodny zwykle po 14 dniach od owulacji (czyli od momentu zapłodnienia, a nie od stosunku jak niektórzy uważają) a od kiedy to zagniezdzenie zarodka objawia się niby skurczami? zagnieżdżanie się zarodka jest dla większości niezauważalne. A jeżeli się jakoś objawia to plamieniem lub krwawieniem (plamienie dla wyjaśnienia jest wtedy, gdy w śluzie znajduje się KREW). autorko prędzej przy poronieniach są skurcze, nie przy implantacji. póki co czekaj na okres i weź sobie no-spe, to lek rozkurczowy, pomoże Ci :)

Gość studentka z anglii
okres się nie pojawił jak na razie :/ To kiedy dokładnie mogę zrobić test by wyszedł wiarygodny?

Gość gość
W Twoim przypadku, to chyba najlepiej poczekać jeszcze trochę na okres. Poczekaj do poniedziałku i idź wówczas na badanie beta hcg. Dalej masz skurcze?

Gość studentka z anglii
a okresu nadal brak...:(

Gość gość
to pochwal sie z kim zaciazyłas szmato?

Gość JagienkaA
To pewnie rak.