Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafau88

Czy powinna się obrazić za to

Polecane posty

Gość rafau88

Czy dziewczyna ma prawo się obrazić, bo jeden dzień w tygodniu chciałem się spotkać z kolegą lub z kimś z rodziny? Widzimy się codziennie, a ona ma pretensje, że wolę z kimś innym niż z nią. Jesteś kilka miesięcy dopiero i proszę Was o rady, bo nie wiem czym to może później zaowocować. Jest kilka lat młodsza ode mnie i uczy się w liceum jeszcze. Czy naprawdę jej zależy czy to raczej oznaka chorej zazdrości albo braku szacunku do mnie?

no nie ma prawa sie obrazac , bo spotkania ze znajomym , czy rodzina naleza do zycia.Kazdy musi miec troche prywatnosci i chwili oddechu od zwiazku . Zreszta spotkanie z rodzina to tez obowiazek familijny . Oby nie byla to kobieta blusz .Jest mlodziutka i moze z tego "wyrosnie".

Gość goustek
To zalezy. Jezeli jej to mowisz przyslowiowe "za piec dwunsta" to ma prawo sie obrazic. Jezeli odpowiedni wczesnie to nie widze problemu. Z drugiej strony ja zawsze bralem moja ze soba, zeby poznawala moje srodowisko, zeby jej pokazac ze mi na niej zalezy. Poczatkowo miala opory, wiec jej mowilem ze jak mysli o mnie powaznie to nie ma sie czego wstydzic, jezeli jestem tylko "tymczasowy" - to rozumie, nie ma o czym gadac. Z perspektywy czasu musze powiedziec ze to jest "oplacalne" jezeli jest sie kojarzonym (mam na mysli ze ludzie wiedza ze jestesmy razem), nam to w zyciu juz nie raz pomoglo.

Gość rafau88
Dzięki za odzew w temacie. : ) Wydaje się to takie proste, ale nie jest do końca właśnie dla mnie. Co do zabierania dziewczyny ze sobą, to też tak robię. Akurat tego jednego razu ona nie ma czasu na to za bardzo. Mówiła, że postara się znaleźć chwilę dzisiaj wieczorem, a ja odpowiedziałem, że robię coś innego jednak chociaż sam ją o ten czas dla mnie prosiłem. Może rzeczywiście za późno dałem znać o tym. Mam nadzieję, że "wyrośnie" z tego.