Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zareczyny

Polecane posty

Gość gość
Dzięki! A co myślicie o tym, zeby oświadczyć się w konie? Wyjdę niby po popcorn, a na ekranie pojawi się pokaz wspólnych zdjęć, a potem ja wbijam na sale i pytam, czy zostanie moja zona? :D Dobre czy tandetne?

Gość gość
tandeta. Ja bym chciała to tak skromnie. bez żadnych świadków. Tylko my dwoje

Gość gość
strasznie tandetne. w ogóle facetom się wydaje że oświadczyny np. na koncercie czy meczu są fajne, a tymczasem to tylko powoduje stres i bardzo rzadko jest wtedy jak w filmach, czyli że laska podbiega i piszczy podekscytowana "yes yes yes". większość kobiet nie lubi, kiedy obcy ludzie są wplątani w taką akcję.

Gość gość
Z tym kinem to co kto lubi. Niektóre kobiety lubią takie akcje i wtedy na pewno im się spodoba. Naprawdę trzeba dopasować to do charakteru i wyobrażeń kobiet, a to nie jest takie trudne bo kobiety często dają sygnały typu: "Widziałeś jak on to zrobił na tym filmie? Och, jakie to było romantyczne, też bym tak chciała". Co do moich zaręczyn to jako takich nie było. Po prostu wyszło w rozmowie że bierzemy ślub i tyle. Ja nie chciałam pierścionka, klękania, szopki rodzinnej. Jestem feministką, wobec tego zgodziłabym się na tą całą szopkę gdybym w ramach równouprawnienia ja też klęknęła przed moim facetem i dała mu pierścionek :D ja wiem, jak to brzmi ale dla mnie to jakieś takie dziwne z tym klękaniem, proszeniem i noszeniem pierścionka :D

Gość gość
ślub bez zaręczyn? beznadziejne

Gość gość
A dlaczego beznadziejnie? Mój związek, mój ślub, ma być tak jak mi się podoba, a nie komuś spoza związku.

Gość gość
to juz zupełnie się pogubiłem. :( A jakie są Wasze wymarzone zaręczyny?

Gość gość
Ja zostałam poproszona o rękę kiedy mój facet odebrał mnie z pociągu i zawiózł skuterem nad jezioro. Nie spodziewałam się tego bo bylismy ze soba dopiero 9 miesięcy a zaczął od słów -"nie chcę żebyś innym mówiła że jestem Twoim chłopakiem" (no to ja już stres że to rozstanie) -"chcę żebyś od dzisiaj mówiła że jestem Twoim narzeczonym", klęknął i poprosił o rękę. Proste ale dla mnie magiczne :). Po tygodniu przyjechał do mnie na obiad z kwiatami dla mamy i flaszką dla taty, poprosił rodziców o moją rękę, tata nie omieszkał oczywiście walnąć wykładu na temat "szanowania mojej córci" :). Bardzo miło to wspominam, od tego czasu mineły prawie trzy lata, a my planujemy już wkrótce wesele. I tu rownież mogę się pochwalić - mam wspaniałego faceta - partnera, przyjaciela i kochanka w jednej osobie. Szczęściara ze mnie :)

Gość gość
Chyba mojej dziewczynie (mam nadzieje, ze wkrótce narzeczonej :D) spodobałaby się taka sceneria. ;)

Gość gość
Ja znalazłam pierścionek w galaretce owocowej. Mało romantycznie, ale cóż zrobić.

Gość gość
Podnoszę.

Gość magdalenka8686868686868
ja jestem wolna, tzn. w związku, ale nei zaręczona i nie mam doświadczeń z zaręczynami. nasz związek jest bardzo skomplikowany. bardzo się kochamy,a le swoje przeszliśmy łącznie z półtoraroczną przerwą. od roku znów jesteśmy razem. i było super. tylko okazuje się, że wywinął numer i nie umiem wybaczyć. do tej pory byłam bardzo szczęśliwa. to był najlepszy okres w moim zyciu. zwłaszcza ostatnie trzy tygodnie były jakieś wyjatkowe. myślę, że jak facet chce się oświadczyć to powinien przedwszystkim wyczuć czy to jest czas kiedy oboje czujecie się siebie pewni. u mnie sie pokomplikowało, jestem zła, smutna i nie mogę wybaczyć mojemu partnerowi. i widzę, że on chce na siłe mi udowodnić, że zalezy mu tylko na mnie i pewnie żeby to zrobić będzie chciał się oświadczyć...tylko nie tędy droga. nie chcę oświadczyn z litości, na przeprosiny. to nie sa wymarzone oświadczyny i jeśli to teraz zrobi to je odrzucę i się wyprowadzę. podsumowując nie wazne jak to zrobisz, ważne żeby było to przypieczętowaniem waszego uczucia, sytuacja musi być intymna. nie w żadnym kinie, nie przy ludziach. myślę, że fajny zimowy spacer po lesie, albo latem naj jeziorem to świetny pomysł. możesz nawet ja na rowery zabrać na wycieczkę w jakiś fajne miejsce, np. gdzie będzie widac wieczorem panoramę miasta. wziąc koc i szampana spakować do plecaka i w ten sposób ją zaskoczyć. i nei zapomnij zrobić jakiegoś zdjęcia, tak na pamietkę tej chwili. kiedyś będziecie na nie patrzec i mile wspominać.

Gość gość
up up