Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość gość
w koncu jakas normalna matka wkurza mnie,ze to wszystkie mysla ,ze ich dzieci sa piekne,ale to nie prawda malo jest ladnych dzieci o wiele wiecej pskudnych z odstajacymi uszami itd.Mam kolezanki co maja tak brzydkie dzieci ,ze masakra i cale dnie potrafia gadac jakie to one sa piekne rzygam

Gość rjana
gratuluje autorko ze nie patrzysz na swoje dziecko przez rozowe okulary. wiekszosc matek zachwala swoje dzieci nawet jak nie ma czym sie chwalic a ty nie. co do syna to mysle, ze jego wyglad jest chwilowy. widzialam juz kilka ladnych dzieci, ktore gdy podrosly staly sie po prostu brzydkie. twoj jest brzydki teraz wiec mysle ze niebawem sie zmieni.

Gość gość
Rozumiem że może dziecko nie grzeszy urada ale to nie powód żeby wpadać w depresję, nie przyznawac się do niego, wstydzic, nie chcieć przytulić w zasadzie tak prosto z mostu go nie kochasz. A ono potrzebuje bliskosci miłości. Masz dziecko nie zabawke. Ono wyrośnie, zmieni rysy twarzy, sylwetki. Tak dobrze że nie patrzy autorka na dziecko przez różowe okulary ale to nie powód żeby traktować je jak gown/o na bucie. Puknij się w głowę kobieto

Gość gość
*nie grzeszy urodą

Gość gość
czasem tez sie martwiłam o mojego syna, nie był tak ładny jak dzieci kolezanek, ale i tak uważałam, ze jest naj bo mój. teraz staje sie nastolatkiem, a ja w szoku jestem jaki sie fajny chłopak zrobił:) jednak myślę ,że to tutaj to prowokacja, można byc rozczarowanym wyglądem dziecka, ale matka jest bardziej stonowana w słowach, w koncu to tez jej krew!

Gość gość
pewnie,ze prowo,komus bardzo się nudzi...,nie sądzę aby jakas matka tak pisala o swoim dziecku...

Gość gość
Ale z Ciebie wredna suka ....

Gość gość
Moja córka to dopiero szczurzyca...co zrobić...

Gość AnnikaBerennika
nawet nie wiesz ile bym dała, żeby miec dzieciątko... ;(

Gość gość
Nawet córkę szczurzyce?

Gość gość
Twoje szczęście bo jakbyś się musiała z taka szczurzyca po kontach chować to byś zmieniła zdanie

Gość gość
Co z ciebie za kobieta skoro dzieci mieć nie możesz?

Gość robyn
Bo nie wytrzymam...Co to za debilka?

Gość gość
Wybrakowana :) lol

Gość gość
Jezu... nie dość ze syn to jeszcze brzydki... ja sie modlłam o coreczke ... wiedzialam, ze jak sie okaze syn, to bede miec depresje murowana.. ale na szczescie niebiosa sie zlitowaly i mam wymarzona corenke.. Wspolczuje Ci.. chlopak i to paskudny.. trzeba mu napleta szorowac FU

Ja widziałam wiele dzieci, wszystkie raczej ładne, poza jednym. Córka znajomej, teraz ma może z 8 miesięcy. I jak ubóstwiam dzieci, tak ta dziewczynka jest okropna :( Nie ma w niej nic z dziewczynki, nawet uśmiech jej nie pomaga, bo wtedy wygląda jak taki mały bandzior, włosów ma małe co nieco, oczy jakieś takie rozlazłe, wysokie czoło. No brzydka jest strasznie, Boże wybacz mi, ale jest straszna :( nawet chłopca nigdy nie widziałam tak brzydkiego jak ta mała. ona nawet na chłopaka jest za brzydka :( i to nie jest tylko moje zdanie, wszyscy nasi wspólni znajomi tak uważają. Ta malutka jest tak mało urodziwa, do tego stopnia, że ten jej brak urody jest tematem nr 1 pogawędek. Że jak to jest możliwe, by małe dziecko tak wyglądało, miało taką gremlinowatą buźkę. A rodzice wcale nie brzydcy, starszy brat dziewczynki też ładny chłopczyk, a ona?... I jej mama też to widzi, bo jak tylko się dało to przebiła jej uszy, wsadziła kolorowe kolczyki i non stop na główkę zakłada kolorowe opaski z kwiatkami, kokardkami. By nikt nie miał wątpliwości, że to dziewczynka... Ale plus dla mamuśki, że jest z córeczki dumna, bo na fb zdjęcie za zdjęciem :) Do autorki - co innego stwierdzić obiektywnie, że dziecko nie jest urodziwe, a co innego się go wstydzić.

Gość gość
Prowokacja grubymi nićmi szyta. Żadna matka by się nie wyrażała tak prymitywnie o swoim dziecku. Jakaś gówniara to wymysliła bo jej się nudzi

Gość San27
Dzieci w ogóle są brzydkie. Oczywiście matki polki cie zjedzą bo one lubią takie klimaty, zero estetyki, także nie spodziewaj się od nich zrozumienia.

Gość gość
Moja przyjaciółka dopiero teraz mi się przyznała, że jak urodziła swojego syna i go zobaczyła, to się rozpłakała. Był po prostu brzydki. I płakała tak czasem sobie przez pierwsze dwa lata. Miał jakąś wielką głowę i taką płasko-kwadratową. Ale ja wtedy nie wiedziałam, że jej jest jakoś przykro z tego powodu. Nigdy na ten temat nie rozmawiałysmy, a ja jego urody nigdy nie komentowałam. Teraz synek ma 5 latek i jest po prostu śliczny! Mówię Wam! Wszystkie proporcje wróciły, główka i twarzyczka prześliczna. Teraz się z tego śmiejemy - ona sama się smieje z tego, że płakała. Ale matki chcą dla swoich dzieci przecież jal najlepiej. Ona bała się, że dzieci się będą z niego śmiać. I niepotrzebnie. Bo chłopczyk wyrósł :)

współczuje synkowi takiej matki 100% idiotki bo inaczej tego nazwać nie można Mam nadzieje że to PROWO !!