Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KDZIĄDZ BYŁ CHAMSKI__KOLĘDA__

Polecane posty

Gość gość

chodzi o pewną sytuacje.. przyszedł ksiądz po kolędzie, modlitwa, potem jakaś gadka o rodzinie i pytanie do 17letniej dziewczyny jak się nazywa, czy ma chłopaka- dziewczyna księdzu odpowiedziała że nie , na to więc ksiądz czy chodzi na dyskoteki ona że nie lubi , a ksiądz do niej że już najwyższa pora zacząć a MAMA tej dziewczyny do księdza że jeszcze ma czas na co ksiądz TO NIECH JEJ PANI Kaszki ugotuje i z butelki podaję . Mamie się głupio zrobiło i już nic nie powiedziała dalej. --- czy uważacie że ksiądz źle się zachował ?

Gość gość
to jest autentyczna sytuacja, proszę o poważne odp

Gość gość
Ten ksiądz zachował się nie tylko chamsko, ale i głupio.

Gość gość
To czyste chamstwo. Wywaliłabym go!

Gość gość
i pewnie jeszcze daliscie mu pieniązki

Gość gość
wywaliłabym go za drzwi bo to jest gorzej jak cham :/

Gość gość
Ksiądz na pewno by tak nie postąpił nie atakujcie Kościoł!!! 😠

Gość gość
moher sie odezwał

Gość gość
szanujcie księży bo oni wam Boga dają na dłoniach

Gość gość
a pieniadze do kieszeni

Gość gość
Ksiądz na pewno by tak nie postąpił nie atakujcie Kościoł!!! zly.gif ---------- No właśnie nie powinien , a jednak postąpił tak a nie inaczej . I niestety ,ale w Naszych oczach ten konkretny ksiądz bardzo dużo stracił !.

Gość gość
świat schodzi na psy

Gość gość
czyli że miałam racje chamsko się zachował

Gość gość
ksiadz powinien być wzorem do nasladowania

Gość gość
Wyprosiłabym chama z domu.

Gość gość
popieram kopalca w d**ę i za drzwi

Gość Analina
On sie nie dlatego tak nietaktownie zachowal, ze jest ksiedzem, ale dlatego, ze jest zle wychowanym czlowiekiem.

Gość gość
a ja myślę ż miał ochotę na pani curkę

Gość gość
A co takiego zrobił? Miał do niej pogugać czy co? Pewnie zauważył, że matka jej na nic nie pozwala i dziewczynie nic nie wolno. Kiedy ma mieć czas na disco, po 40ce? Potem idą takie wypłochy na studia i po 3 miesiącach się pieprzą z kim popadnie, chleją i ćpają, bo wcześniej niczego nie mogły. Większość bachora potem do domu sprowadza, a rodzice zdziwieni, bo przecież tak ''pilnowali''. Ksiądz dobrze to widział i miał rację, bo w normalny sposób by nie dotarł do matki.

Gość gość
On sie nie dlatego tak nietaktownie zachowal, ze jest ksiedzem, ale dlatego, ze jest zle wychowanym czlowiekiem. -- też tak uważam .

Gość gość
A co takiego zrobił? Miał do niej pogugać czy co? Pewnie zauważył, że matka jej na nic nie pozwala i dziewczynie nic nie wolno. Kiedy ma mieć czas na disco, po 40ce? Potem idą takie wypłochy na studia i po 3 miesiącach się pieprzą z kim popadnie, chleją i ćpają, bo wcześniej niczego nie mogły. Większość bachora potem do domu sprowadza, a rodzice zdziwieni, bo przecież tak ''pilnowali''. Ksiądz dobrze to widział i miał rację, bo w normalny sposób by nie dotarł do matki. /////// ale dziewczyna mu powiedziała że NIE LUBI chodzić po dyskotekach na razie nie chce chłopaka i jest jej z tym dobrze , a mama na to do księdza że jeszcze ma czas - powiedziała delikatnie i miło- i mama nic jej nie zabrania. A Ksiądz tak odpowiedział że się mamie głupio i jakoś tak źle zrobiło

Gość gość
A co niby miała ta dziewczyna powiedzieć przy matce, no zastanów się? Poza tym jak nigdzie nie chodzi się pobawić to skąd wie czy lubi czy nie? Nie masz pojęcia jakie głupoty dzieci nawijają rodzicom. Ile ja się nasłuchałam ściem od współlokatorek to głowa mała, a takie ''grzeczne'' dziewczynki.

Gość gość
To normalne zachowanie. Ja lub mój mąż, gdy chodzimy do znajomych, którzy mają dorastające dzieci, zawsze pytamy, czy mają partnerów, chodzą na dyskoteki i uprawiają sex. Uważamy, że to miłe i zabawne;)

Gość Analina
A moze on znal corke z konfesjonalu, moze mu sie spowiadala z czegos, co on w delikatny sposob chcial mamie nakreslic, ale zarazem nie naruszyc tajemnicy spowiedzi? Gdy ja mialam 15-16 lat, to mowilam mamie, ze ide do przyjaciolki na noc, bo musimy sie uczyc do pozna, a tak naprawde chodzilysmy na dyskoteki. Ale nie spowiadalam sie pozniej z tego :P

Gość gość
jak dla mnie to i tak to było chamskie

Gość gość
oczywiście, że to nienormalne brak taktu i kultury

Gość gość
Córeczka pewnie od dawna się stuka, aż miło, ale wiadomo, że przy matce się nie przyzna do niczego.

Gość gość
ja jak bylam gowniara to jaralam fajki, a przy mamie udawalam wroga tytoniu, jakby mnie ktos zapytal, to zawsze: NIEEE!!!

Gość gość
sex to zdrowie, dopoki mama sie nie dowie :D