Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cholera jak tu schudnac

Polecane posty

Gość gość

ludzie podajcie cwiczenia+jakas diete ktora stosowalyscie i po ktorej schudlyscie, bo juz nie daje rady, szlak mnie trafia, waga stoi , rozmiar tez stoi w miejscu

Gość Gruba Edka
mam tak samo wlaśnie opierniczyłam pączka :)musze schudnąć do maja 13 kg a tak mi ciężko za jakąś dietę się wziąść narazie kupiłam otreby owsiane jem codzienie musze jeszcze cidrex kupić bo po occie w płynie mam zgage ja byłam w zeszłym roku na dukanie schudłam 10kg ale wpier....jak głupia i znowu jestem tłusta:)

Gość gość
cholera, a jak przytyć? Myslę, że genów nie przeskoczysz. I żebyś nie wiem co robiła, nie schudniesz. A jeśli to na moment. U mnie własnie jest odwrotnie i już się poddałam :(

Gość gość
ja mam 37 lat, 168 cm i 74 kg, taka wage mam od 3 lat, wczesniej moja waga to bylo 56-58 kg, wiec niestety ale mozna schudnac, tylko ze ja nie jadlam 80% tego co teraz, a teraz wrzucam w siebie wszytko co mozliwe, pizze,chipsy, slodkie rzeczy, kanapki nawet pare bulek dziennie, kawa z mlekiem 2 dziennie itp. kiedys duzo rzeczy nie jadlam wiec mialam idealna wage, jak sie przestawic??? sama juz nie daje rady

Gość gość
a ja nie jestem gruba ale taka przy kosci, i najlepsze jest to ze robie sie podobna do mojej mamy, kiedys na to nie zwracalam uwagi ale teraz, szlak mnie trafia bo jak ja widze to az nienawidze, a potem jak patrze na siebie to slabo mi:((

Gość gość
ewa Chodakowska sie kłania, poczytajcie jej stronke na facebooku, warto i bedziecie mialy dobra motywacje

Gość gość
tak tak ćwiczcie z Ewką i powodzenia z kolanami,

Gość gość
dziewczyny nie trzeba sie zalamywać :) ja również jak i wy nie mogłam schudnąć ale teraz zaczynam d dukana białkową i kupiłam sobie rowerek stacionarny motywacja jak na razie w 100% białko daje dużo sytości.. więc ktoś chętny dołączyć?

Gość Trener personalny
po pierwsze geny nie stanowia zadnej przeszkody, o ile jestescie zdrowe. Tylko choroby zwiazane z hormonami utrudniaja odchudzanie. po drugie nigdy, ale to nigdy nie stosujcie diety dukana, ani zadnej innej monotematycznej, takiej jak kwasniewskiego, kapusciana, bananowa itd. sa one wyjatkowo szkodliwe dla calego organizmu, i bardzo pogarszaja caly metabolizm. i tak w skrocie powiem wam jak schudnac: 1. dieta. Odzywiajcie sie zdrowo, czyli duzo swiezych warzyw, troche owocow, pieczywo ciemne, ryz, kasza, owsianka, mieso. unikajcie slodyczy, napojow gazowanych, slodzonych (najlepiej pic wode z cytryna i miodem) 2. cwiczenia. Kazde. Spacerujcie, biegajcie, idzcie na silownie, fitnes, jezdzijcie rowerem. kazda aktywnosc jest dobra a tlumaczenie typu geny, nie mam czasu, nie moge czegos tam sa tylko i wylacznie dla leni, ktorzy

Gość maagdat
Odpowiedź do trenera personalnego: stosowałam dietę Dukana z powodzeniem (-17 kg) i bez efektu jojo. Bo stosowałam się do wszystkich wytycznych diety a nie tylko do niektórych. Nikt mi nie wmówi że dieta dukana jest nie zdrowa, bo moje wyniki badań z dość kiepskich (parę rzeczy poza normą) stały się idealne. Mam dowody, bo co miesiąc robiłam badania krwii, które to najlepiej odzwierciedlają stan naszego organizmu. Wątroba, nerki idealne. Przepraszam, nie wiem co jest niezdrowego w jedzeniu chudego mięsa, wędlin, ryb, owoców morza, jaj, chudego nabiału i DUŻEJ ilości warzyw- obowiązkowo, do tego dochodzi mała ilość węglowodanów w postaci otrąb owsianych jak i w każdej innej postaci. Wszakże każde warzywo, każdy nabiał zawiera pewne ilości węglowodanów. Do tego koniecznie spore ilości wody. Ci co wypowiadają się na temat diety dukana, w rzeczywistości nie mają pojęcia na czym ta dieta tak naprawdę polega. Pozdrawiam

Gość gość
Nie polecam żadnych wymyślnych diet. Zdrowe odżywianie, liczenie kalorii, jesc 300 kcal mniej niz twoje zapotrzebowanie (trzeba to wyliczyć) i ćwiczyć. Na sile nic nie zrobimy. Trzeba jesc co sie lubi z głowa. Cukier należy ograniczyć jak sie da. Co do ćwiczeń polecam callanetics, cm spadają, ciało jędrne, zero cellulitu te ćwiczenia czynią cuda. Cos jak skalpel chodakowskiej tylko ponadczasowy, stare dobre ćwiczenia. I mierzyć sie!

Gość ulitta
mi też za bardzo ćwiczenia nie pomagały. niesety trzeba umiec dobrac sport, żeby schudnąc w odpowiednich miejscach no i długo czekać na efekty. jednyna skuteczna metoda, jaką stosowałam, to była dieta herbalife last minute. jadłam 4 posiłki dziennie na bazie przepisów przygotowanych przez specjalistów, codziennie jadłam też specjalne odżywki, które bardzo pomagało. informacji szukałam chyba na stronie sklepdiety.pl :) powodzenia!

Gość gość
kazdy moze schudnac, nie ma co zwalac na geny bo to glupie, wiadomo ze kazdy tyje od jedzenia a raczej nadmiaru i tego ze sie nie rusza, cialo musi byc w ruchu, chyba ze ktos jest chory to fakt jest ciezko, ale zdrowa osoba zawsze schudnie o ile odzywia sie zdrowo i cwiczy i nikt mi nie powie ze jest inaczej

Gość gość
jest goraco wiec jazda na dwor, pobiegac +jakies lekkie jedzonko i przez miesiac gwarantuje mniejsza wage, latem zawsze jest dobrze chudnac