Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LEKARZE w tym kraju w większości są BEZNADZIEJNI

Polecane posty

Gość gość

degeneraci bez sumienia pozerzy albo przeciętniactwo byle. Przestańcie im kłaniać się w pas i egzekwujcie swoje prawa! Pora zacząć bojkotować ich chorobliwe uprawnienia i wymigiwanie się od odpowiedzialnoćci! I nie traktować jak lepszą rasę!

Gość gość
mam zupełnie inne zdanie! Poczynając od mojego lekarza pierwszego kontaktu na różnych specjalistach kończąc. Lekarze są różni tak jak różni są ludzie. Ja mam fantastycznego internistę. Ten lekarz raz po raz jest w czołówce różnych konkursów na najlepszego lekarza województwa

Gość gość
ja ppracuje w sluzbie zdrowia i zgadzam sie z tematem, 80% to ludzie ktorzy pozjadali rozumy

Gość gość
konowały

Gość gość
ja ide za tydzien do endokrynologa , na wizyte czekalm 7 miesiecy. Wiem ze koleś przyjmuje 5 minut i wypad, Macie jakes rady bo nie stac mnie na prywatne leczenie. Po oepracji tarczycy wlasciwie ciagle tyje i nie moge schudnac. Jak bylam ostatnio u neigo to zbadal mi sod i potas i olal sprawe.

Gość sylwia0987
Słuchajcie, jest ważna sprawa: Chciałam Was bardzo prosić o wypełnienie ankiety dotyczącej praw pacjenta. Każdy z nas bywa pacjentem, wiecie jak jest... Ankieta jest w pełni anonimowa i posłuży do napisania pracy naukowej, a w przyszłości być może przyczyni się do wypracowania pewnych działań zwiększających świadomość o naszych prawach w kontaktach ze służbą zdrowia. Ale bez Waszej pomocy to się nie uda ... https://docs.google.com/forms/d/11DBTDHuD0XVXxT-BazYUH-MBzt6vHCHX2nyiP3JbcbE/viewform Z góry dziękuję!

To skończcie medycynę i leczcie lepiej i skuteczniej. Proste. W tym kraju studiować może każdy (niestety)

Gość gość
to prawda, dobry lekarz jest jeden na milion ale wszyscy lekarze mają dużo kasy dlatego warto studiować medycynę

Gość gość
mi uratowali życie polscy lekarze

Gość gość
każdy lekarz z którym się spotkałam (spotykałam dziesiątki) był dobry. Nieraz nie miał czasu, nieraz był oschły, ale zawsze wiedział co robił. Polskim pacjentom się w d****h poprzewracało, tylko prawa i prawa. A pacjent też ma obowiązki. A o tym jakoś się zapomina!

Gość gość
dodam że o moje życie walczyło kilku lekarzy, chociaż nie musiało, mogli iść do domu po dyżurze i mieć to w nosie. Wspaniali ludzie

Gość gość
cyt:gość dodam że o moje życie walczyło kilku lekarzy, chociaż nie musiało, mogli iść do domu po dyżurze i mieć to w nosie. Wspaniali ludzie " BOŚ pewnie niezła laska:D

Gość gość
kasa niezła? Ci lekarze to byli rezydenc***pracowali za może dychę za godzinę :) specjaliści w tym szpitalu też zarabiają psi grosz. Pielęgniarki które się mną opiekowały też to dla kasy niby robiły? A salowa która ze mną rozmawiała i mi książkę czytała też?

Gość gość
lekarze polscy sa uznani za jednych z najlepszych i większość kto miał doczynienia z poważną chorobą, a nie pierdołą, to potwierdzi. No oprócz narzekaczy, ale tych nie da się wyeliminować

Gość gość
dla mnie sprawa jest prosta. jeśli ktoś ma trudną, odpowiedzialną pracę, ratuje życie, może i zarabiać milion miesięcznie jeśli robi to dobrze. a polscy lekarze spełniają ten warunek.

Gość gość
up

Gość gość
DZisiaj miałam kontakt z konowałem,debil po medycynie,pracuje w instytucie chyba 15lat ale zero wiedzy,mam dosc takich dupków,nie odpuszczę,dostanie za swoje.

Gość gość
A tam, p********ie. Są zarówno cudowni lekarze z pasją i chęcią niesienia pomocy, jak i buce i chamy. Nie powiedziałabym, że większość lekarzy jest beznadziejna, to straszne generalizowanie.

Gość nijjjjjlia
a kim Ty jesteś żeby oceniać jaką kto ma wiedzę hahah sama najpierw musiałabyś mieć wiedzę absolutną, ale jak widać nie masz ani wiedzy aniu skromnosci i szacunku dla madrzejszych od siebie. Mój mąż jest lekarzem pediatrą i pracuje też w pogotowiu ratunkowym, jest wspaniałym człowiekiem, mężem i lekarzem. Ludzie w nasyzm mieście sami wystawiają go do konkursów na najlepszego lekarza a potem wszyscy pacjenci na niego głosują w całym województwie i już 3 razy wygrał taki plebiscyt. Nie ogólniajcie, bo w naszym kraju jest naprawdę wiele, bardzo wiele oddanych swojej pracy i pacjentom lekarzy i nalezy im się szacunek, bo ich praca jest bardzo ciezka i odpowiedizlna

Gość nijjjjjlia
a błędy moga sie zdarzyć każdemu. czy wam nigdy w życiu w pracy nie poszło coś nie tak, czy nigdy w zyciu nie popełniliście błędu, nie pomyliliście się... bardzo ciekawe...

Gość gość
bo polacy są tępi. Myślę że jak zdobędą wykształcenie na wyższej szkole gotowania na gazie, mają prawo oceniać negatywnie elitę kraju. Żenada

Gość gość
a błędy moga sie zdarzyć każdemu. czy wam nigdy w życiu w pracy nie poszło coś nie tak, czy nigdy w zyciu nie popełniliście błędu, nie pomyliliście się... bardzo ciekawe... ******** lekarz może sie pomylić i załozyc but prawy na lewa noge, ale nie ma prawa sie pomylic jesli chodzi o ludzkie zycie

Gość gość
na pewno lepsi niż w Anglii

Gość gość
każdy ma się prawo pomylić. A medycyna to nieraz loteria. Uda się albo nie uda- nie zależy to od lekarza

Gość gość
a błędy moga sie zdarzyć każdemu. czy wam nigdy w życiu w pracy nie poszło coś nie tak, czy nigdy w zyciu nie popełniliście błędu, nie pomyliliście się... bardzo ciekawe...____________________________________________ jak sie jakis doktorek pomyli i stracisz dziecko, lub kogos bliskiego tez mu powiesz nic sie nie stało, kazdemu sie moze zdarzyc pomyłka??? :D

Gość gość
nie lekarz nie ma praw sie pomylić, jesli czegos nie jest pewny to konsultuje to z innym lekarzem i tyle a nie ryzykuje czyjeś życie i nie mówimy tu o przypadkach gdy medycyna jest bezsilna, a o przypadkach gdy przez jakiegos konowała ktos niepotrzebnie umiera

Gość najłatwiej
ciekawe że wys ie mozecie mylic ale lekarze juz nie ahhahahah podwójna moralnośc typowych polaczków

Gość gość
mam nadzieje ze wkrótce tacy lekarze co sie tak myla i kogos zabijaja zaczna surowo płacic za swoje pomyłki, wtedy sie pomyłki skończą

Gość najłatwiej
nie rozumeicie ż elekarz nigdy nie bedzie płacił za swoją pomyłkę lekarze są ubezpieczni od takich pomyłek wszelkeigo rodzaju i jeśli juz, to ubezpieczyciel zapłąci, a wiadomo,ze ubezpieczyciel tak łatwo kasy nei da sobei wyrwać, więc próżne wasze nadzieje