Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitnooka_Emiliia

czy po ściągnięciu sztucznych rzęs NASZE WYPADNĄ

Polecane posty

Gość Błękitnooka_Emiliia

marzą mi się takie piękne, gęste rzęsy zrobione u kosmetyczki, które nosi się około 3 tygodnie a potem tylko uzupełnia. Ale boje się, bo podobno po takim zabiegu nasze rzęsy prawie całkowicie wypadają, czy to prawda? tylko wyłącznie to mnie powstrzymuje przed tym. a nie wiem czy będę chciała robic takie rzęsy cały czas! chce spróbowac, ale jak mi sie znudzą, a się okaże że własnych już wcale nie ma, to co wtedy???? :O

Gość gość
Oj nie powtarzaj bzdór. Jak nosisz sztuczne paznokcie to po czasie te naturalne też odpadają? Zależy w jaki sposób te rzęsy "ściągniesz". te naturalne rosną i wypadają naturalnie cały czas, tak jak całe owłosienie na ciele. Jeżeli będziesz ciągnąć niemiłosiernie, to wyrwiesz sobie garstkę kłaczków i będzie łysina, ale wyrosną nowe. Chcesz spróbować? zapytaj dokładnie tam, gdzie ta usługa jest oferowana.

Nie,nie wypadną. Ja kiedyś miałam sztuczne rzęsy może nie raz jedną niechcący wyrwałam. Ponieważ ja je codziennie przyklejałam nie miałam tych na stałe.

Gość gość
Anastasiakierkova temat jest o przedłużaniu rzęs a nie przyklejaniu na jakiś czas. Twoja wypowiedź nic nie wnosi. Naucz się czytać ze zrozumieniem :o

Gość gość
Krótsze, rzadsze rzęsy? Co Ty pierdzielisz. jeżeli wzrokowo przyzwyczaiłaś się do wyglądu oka po przedłużeniu rzęs, a później powróciła do ich pierwotnego wyglądu, to będziesz tak myślała. No weź nie gadaj bzdór!

Gość gość
Ja sobie takie zrobiłam na swój ślub, efekt oszałamiający ale żałuje, sporo moich rzęs wypadło, minęły 2 lata a moje rzęsy nie są już takie jak kiedyś, odradzam

Gość gość
nasze nie, ale Twoje... kto wie...

Gość gość
Moje nie wypadły, ale niestety bardzo zaczęły się kruszyć i dlatego musiałam sobie kupić specjalne serum do rzęs biotebal, żeby odrosły i się wzmocniły