Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to objawy ciąży

Polecane posty

Gość gość

Powiększone piersi, powiększony brzuch i śluz po czasie owulacji - czy to na okres, czy może ciąża?

Gość gość
czy sądzisz, że brzuch rośnie zaraz po zapłodnieniu? litości

Gość gość
To nie ciążą. Jak ja mam mieć okres to mam to samo. A brzuch tak mi się powiększa ze spodni zapiąć nie moge. Nie wiem czemu. Do tego czasami mam po prostu gorączkę. Dla mnie to zagadka;-)

Gość gość
tak.

Gość gość
A kiedy rośnie brzuch?

Gość gość
Jak spasiesz się gruba i tepa świnio.

Gość gość
No to wiem, ale przy wzroście 164 cm i wadze 50 kg nie jestem spasioną świnią, mam tylko powiększone piersi i brzuch, miły gościu...

Gość gość
brzuch może rosnać w 3-4 miesiącu ale nie zaraz po owulacji!

Gość gość
gazy ci się zbierają ,normalne po owu! to działanie progesteronu w 2 fazie

Gość gość
OK dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Cześć dziewczyny spóźnia mi się @ już 4 dni robiłam test i wyszedł mi negatywnie bolą mnie piersi jest mi niedobrze ale tylko na wieczór mam temperaturę 37,4 no i do tego miewam zgagę . Pomocy

Gość Zosia1989
Witajcie:) Jestem Zosia i mam 25 lat. W sierpniu dowiedziałam się, że będę mamą. Rodzę w kwietniu. Mojej ciąży towarzyszyły różne przygody np. testy ciążowe a byłam w ciąży itp. Postanowiłam założyć kanał na youtube.com o ciąży. Będzie to miejsce zarówno dla kobiet oczekujących maleństwa, jak i starających się o swojego bobaska. Proszę o komentowanie i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Możemy się wiele od siebie nauczyć. Będąc w ciąży brakowało mi takiego miejsca i filmików o tej tematyce. Oto link do mojego ostatniego filmiku: http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=-sCcyEW5NVg. Jest o moich objawach i potędze kobiecej intuicji. Jeśli się Wam spodoba subskrybujcie, by być na bieżąco i razem tworzyć kanał. Mam nadzieję, że każda kobieta znajdzie tam coś dla siebie:) W kolejnych filmikach pojawią się informację dotyczące pierwszej wizyty u ginekologa oraz mitów związanych z ciążą. Buziaki:*

Gość Zosia1989
Witajcie:) Jestem Zosia i mam 25 lat. W sierpniu dowiedziałam się, że będę mamą. Rodzę w kwietniu. Mojej ciąży towarzyszyły różne przygody np. testy ciążowe a byłam w ciąży itp. Postanowiłam założyć kanał na youtube.com o ciąży. Będzie to miejsce zarówno dla kobiet oczekujących maleństwa, jak i starających się o swojego bobaska. Proszę o komentowanie i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Możemy się wiele od siebie nauczyć. Będąc w ciąży brakowało mi takiego miejsca i filmików o tej tematyce. Oto link do mojego ostatniego filmiku: http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=-sCcyEW5NVg. Jest o moich objawach i potędze kobiecej intuicji. Jeśli się Wam spodoba subskrybujcie, by być na bieżąco i razem tworzyć kanał. Mam nadzieję, że każda kobieta znajdzie tam coś dla siebie:) W kolejnych filmikach pojawią się informację dotyczące pierwszej wizyty u ginekologa oraz mitów związanych z ciążą. Buziaki:*

Gość gość
Zosiu w*********j.